レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Flink og behagelig betjening. Hyggelige omgivelser. Sad pÃ¥ fortovsomrÃ¥det m terrassevarmer og tÊpper. Bestilte brunch light. Tilpas mÊngde mad. Det var lÊkkert, velsmagende og pÊnt anrettet. Vi komme... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Café Zirup er den bedste café i KÞbenhavn! Deres personale er det sÞdeste ever. IsÊr vores tjener Christian var sååå overbÊrende og sÞd. Vi spildte et glas og de gav et gratis pÃ¥ deres regning, dvs. B... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

I ordered a ceasar salad here and when my order came there was moldy paramsean cheese on top of my salad. I spoke to the waiter and didn't apologize, he continued to stick his fingers in my salad to g... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

FÞdselsdagsmiddag i godt selskab og som altid i de hyggeligste omgivelser med god stemning og musik fra DJ’en. Spiser her ofte og det svigter aldrig. Menukortet er nÊrmest spist igennem og jeg gentage... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

TÊt på shoppinggaden, StrÞget, finder du Zirup, der er beliggende på en af KÞbenhavns hyggeligste gader, StrÊdet! Zirup serverer alt fra lÊkker brunch, smoothie bowl, chai latte til en lÊkker frokost som salat med grillet tun eller en avokado wrap med marineret tomater. Om aftenen kan du nyde en spicy tun tatar eller en lÊkker mÞr 300grams Ribeye. Zirup serverer desuden udsÞgte cocktail, som du kan nyde til tonerne fra vores DJ, der spiller i weekenden. Hvis du ikke Þnsker at sidde ud til det skÞnne StrÊde, men stadig vil nyde de lune sommeraftener kan du sidde i Zirups skÞnne gårdhave med det flotte kirsebÊrtrÊ i midten. Vi glÊder os til at se Jer Zirup

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Nok den vÊrste oplevelse jeg har haft

Nok den vÊrste oplevelse jeg har haft lÊnge. Maden var elendig langt under KÞbenhavns standard, men personalet lÞj osse omkring forskelligt og det var nÊrmest pinligt når man gjorde opmÊrksom på hvorfor de ikke bare sagde de tin de var meget uhÞflige, Êrgerligt ihvertfald ikke et sted jeg vil komme igen. Beliggenheden er nok det eneste der er stille og roligt.

2023幎10月4日

KÊre Xamguccina
Tak for besÞget og din anmeldelse.
Dette er vi meget kede af at lÊse. Vi beklager meget, hvis vi ikke har levet op til vores standard i vores service.
Vi håber meget, at du vil skrive til os på info@zirup.dk ATT: Kathrine, hvor du fortÊller om hvilken dag samt ca. tidspunkt for besÞget samt gerne uddyb, hvad der skete under besÞget.
Vi vil meget gerne fÞlge op på dette med vores personale, så vi håber du vender retur pr. mail.

5぀星のうち1の評䟡

Dårlig mad og dårlig service.

De glemte at servere brÞd til brunchen og da det kom var det tÞrt. Vafler var tÞrre, osten virkede også udtÞrret og Êggene og frugten smagte ikke af noget. Kaffen var tynd. Da vi bad om regningen kom de aldrig ud med den, så til sidst måtte vi gå ind og betale.Virkelig dårlig mad og dårlig service. Og der var ikke engang travlt. Og meget dyrt. Kommer aldrig igen.

2023幎9月15日

KÊre Bettina
Tak for besÞget og tak fordi, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Dette er vi kede af at lÊse og beklager meget, at vi fejlede i både kÞkken og på gulvet under jeres besÞg.
Dette vil vi meget gerne fÞlge op på med vores personale.
Derfor håber vi meget, at du vil sende os en mail på info@zirup.dk ATT: Kathrine, med hvilken dag og ca. tidspunkt for jeres besÞg. Vi vil også gerne sende dig en mere personlig beklagelse.

Vi beklager og håber du vil vende retur på mail.

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten : ribeye en een overheerlijke salade met kip en avocado. Alles heerlijk vers en superlekker. Ook de bediening is uiterst vriendelijk. Een aanrader !

2023幎8月18日

UsÊdvanlig dårlig behandling

KÊre Zirup
I går, lÞrdag d. 29 juli, tog min veninde og jeg hen for at spise en god aftensmad hos jer. Jeg har besÞgt jer flere gange og har absolut intet haft at klage over, men denne gang fÞlte jeg mig uretfÊrdigt behandlet og nÊrmest nedgjort af en af jeres tjenere/hosts.
Efter at have spist en lÊkker trÞffelpasta kom denne host/tjener over og gav et stykke kage til os (pÃ¥ huset) hvilket jo er meget venligt. Han var engelsktalende og sagde: “here you go, its on The house - you Can share” - er det jeg hÞrer ham sige.
Efter vi havde spist kagen kom han endnu engang over, denne gang med en ubehÞvlet tone. Han kiggede direkte pÃ¥ mig og sagde: “did you understand what I Said earlier? Its not for you its for her (peger pÃ¥ min veninde) but i guess you Can share it”. BÃ¥de min veninde og jeg aner ikke hvad vi skal sige og der skabes med det samme en underlig stemning ved bordet. Det var ikke pÊnt sagt og det er yderst uprofessionelt.
Endnu engang kommer han over, efter der er gået noget tid og siger til mig:” I know you dont like me coming over because i only want to talk to your friend. I have something for you (siger han til min veninde). So please dont go, i just have to get it for you”.
Vi venter, fordi vi alligevel skulle sidde på jeres restaurant, hvorefter han så, som han sagde, kom over med en konvolut kun til min veninde. Hun åbner den og deri ligger et guld-kort der giver hende 25% på en hel del restauranter, vist nok ubegrÊnsede gange. Igen skaber det en underlig stemning, fordi vi begge synes det er dybt uprofessionelt, når vi sidder 2 ved bordet.
Hverken min veninde eller jeg har store Þnsker om at komme igen, fordi jeg personligt ikke har lyst til at behandles som et stykke skrald og min veninde ikke vil antastes på en sådan måde af en der er på arbejde.
Dont get me wrong. Maden var lÊkker og vores lemonade var skÞn, så giv endelig komplimenter til både kÞkkenpersonale og bartendere. Og de andre tjenere på arbejde var super sÞde og effektive.
Jeg synes i bÞr vide, hvordan det opleves hos jeres betalende gÊster, når nogen af jeres ansatte går sådanne ting. Jeg håber det er noget i kan bruge til at udvikle jer.
Mvh
Cecilie Marianne Viola LÊrkegaard

2023幎7月29日

KÊre Cecilie

Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Dette tager vi meget alvorligt og vil straks fÞlge op på alt det du beretter med det samme.
Vi beklager meget denne uhÞrte oplevelse.

Elendig mad

Elendig mad, bestilte en grillet mÞrbrad (medium) den vare mere end well done.. Bearnaise sovsen til smagte mere julekager end end noget der hÞre til et stykke kÞd. Tjeneren glemte os at komme med drikkevare. Alt i alt dårlig mad og ringe service.

2023幎7月27日

KÊre Svend.

Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse efter dit besÞg.
Vi beklager meget det du skriver omkring din oplevelse hos os.
Vi beklager vi fejlede med stegningen af din bÞf. Normalt får vi rigtig fin respons på vores bearnaise. Vi vil straks fÞlge op på dette med kÞkkenet.
Ligeledes beklager vi, at vores kÊre medarbejder glemte jeres drikkevarer - dette vil vi også fÞlge op på.

Vi vil meget gerne sende dig en mere personlig beklagelse.
Vi håber, at du vil sende os en mail med dato og ca. tidspunkt for dit besÞg på info@zirup.dk ATT: Kathrine

Igen vi beklager meget.

Ringe mad

Vi var idag lÞrdag d 8 juli kl 1800 på zirup og jeg fik fish and chips hvad var godt sidst vi var der, men denne gamg var det virkelig ringe, det var tynde skiver der havde fået alt for meget i frituren, så det var blevet noget tÞrt og sejt noget, slet ikke som sidst hvor jeg fik et rigtig stykke fisk, tilmed var dt fislunken.
Min KÊreste fik lammekrome og have bedt om medium, men fik veldone... Ellers var min datters mad god.. Håber virkelig i forbedre jer, ellers er det sidste gang..
Det tog 40 min at få mad, så vi havde ikke tid til at klage da vi skulle vidre..
PS : efter klage kom de med en lÞsning, så 3 stjerne.
De andre gange vi har vÊret der har det vÊret til 5 stjerner

2023幎7月8日

KÊre Otto,

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af dit besÞg.

Vi beklager meget din oplevelse, og vil straks fÞlge op på dette.

Jeg vil meget gerne sende dig en mere personlig undskyldning.

Hvis dette har interesse, send mig gerne en mail med ATT: Anne-Kristine på info@zirup.dk

Bedste hilsener
Anne-Kristine

5぀星のうち5の評䟡

Mie er den sÞdeste tjener her

Mie er den sÞdeste tjener her! Super god oplevelse

2023幎6月14日

KÊre Hannah,
Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi glÊder os til at se dig igen en anden gang.

Bedste hilsener
Anne-Kristine
Cafe Zirup

5぀星のうち2の評䟡

Der er plads til forbedring

Min mand og mig ventede ca. 25 minutter på 2 smÞrrebrÞd, som var bare ikke gode. HÞnsesalatens smag, konsistens og farve lignede den man kan kÞbe i Netto i plastikbÞtte. Det var en kÊmpe skuffelse og jeg er virkelig ikke krÊsen. De 2 stjerner giver jeg for ice tea med fersken. Man serverer ikke en sådan hÞnsesalat på en café.

2023幎4月29日

KÊre Kristina

Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Det er bestemt ikke den feedback vi normalt får for vores smÞrrebrÞd.
Dette vil vi straks fÞlge op på med kÞkkenet og vi beklager meget, hvis vi har fejlet.
Jeg vil meget gerne sende dig en mere personlig beklagelse.
Hvis dette har interesse, så send os gerne en mail på info@zirup.dk ATT: Kathrine.

Igen vi beklager!

SlÞj service

Var i dag pÃ¥ Zirup for at fÃ¥ lidt varmt at drikke. Vi valgte et bord mellem nogle terrassevarmere, da det var ret kÞligt. Jeg mÃ¥tte kalde pÃ¥ tjeneren for at fÃ¥ et menukort, og da han kom med det gik han mere op i, at vi sad to personer ved et 4-pers bord, og derfor skulle flytte os. Vi var der udenfor “spisetid” og sagde, at vi blot skulle have et kop kakao og sÃ¥ videre igen - og at vi nok skulle rykke os, hvis det pludselig vÊltede ind med grupper pÃ¥ 4, der skulle bruge vores bord (det skal siges at der var MANGE ledige borde sÃ¥dan en onsdag eftermiddag). Vi rykkede en plads til hÞjre - og thumbs up for sÊdevarme, nÃ¥r man ikke mÃ¥ sidde ved terrassevarmeren, fordi bordet skal stÃ¥ klart, hvis nu der kommer nogen. Min varme kakao til 68kr smagte seriÞst af varmt vand med lidt pulver i - slet ikke ok til den pris. Den ene stjerne er for min venindes chai latte, som smagte godt!
Tjeneren der overtog og afsluttede vores besÞg virkede virkede sÞd, smilende og imÞdekommende, sÃ¥ han fÃ¥r ogsÃ¥ en stjerne. Men ikke et sted jeg umiddelbart har brug for at besÞge igen

2023幎4月5日

KÊre Millemus

Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Vi beklager, hvis vores service er kÞrt på en forkert måde - dette vil vi straks fÞlge op på med personalet.
Vores kakao er ellers lavet på mÊlk med smeltet chokolade, så vi beklager meget, hvis vi har fejlet i tilberedningen af den.
Jeg håber, at du vil sende mig en mail på info@zirup.dk ATT: Kathrine - så vil jeg meget gerne sende dig en mere personlig beklagelse.

Virkelig dårlig service!

Har tidligere spist på Zirup med god mad og virkelig god service - det var dog absolut ikke tilfÊldet i dag. Det eneste der trak oplevelsen op var varme i puderne på stolene udenfor. Tjenerne var så slÞve, intet kunne lade sig gÞre da der var ting i maden vi Þnskede os uden. Da vi skulle betale kontant lavede tjeneren ansigter af os som om det var vildt irriterende med kontanter nu hun havde hentet kortautomat. Super dårlig service og slet ikke det vi husker Zirup for, fra tidligere - men vi er klart fÊrdige med at komme der.

2023幎4月4日

KÊre Dina,

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldese om dit besÞg.

Vi beklager meget din oplevelse, og vil straks fÞlge op på dette.

Vi Þnsker meget gerne at sende dig en mere personlig undskyldning.

Hvis du skulle vÊre interesseret i dette, send gerne en mail til info@zirup.dk
Med ATT: Kathrine

De bedste hilsener

5぀星のうち1の評䟡

Har lige i dag vÊret hos zirup

Har lige i dag vÊret hos zirup. Ikke et sted jeg kommer mere. Club Sandwich med kylling mv smagte ikke godt . Kyllingen var vildt underlig tÞr og kedelig . Jeg måtte stort set levne hele måltidet. selvom der er mange tjenere er betjeningen slÞv og lÊgger ikke mÊrke til man er fÊrdig maden. SpÞrger heller ikke ind til hvad man synes om maden. Nok fordi tjenerne er meget unge
Min venindes smÞrrebrÞd var heller ikke noget at råbe hurra for.
SÃ¥ der kommer vi ikke mere.

2023幎4月1日

KÊre Hanne,

Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldese.

Vi beklager meget den oplevelse du havde ved dit besÞg.

Vi Þnsker derfor gerne at sende dig en mere personlig undskyldning.

Hvis du skulle vÊre interesseret i dette, send gerne en mail til info@zirup.dk
Med ATT: Kathrine

De bedste hilsener

DÃ¥rlig mad og service

Jeg ville bestille ribeye med champignon sauce men det måtte jeg ikke få jeg kunne kun få bearnaisesauce med ribeye derfor bestilte jeg oksemÞrbrad da så kunne jeg få champignonsauce til. I stedet pomfritter fik jeg en noget andet kafroffel som var med hvidlÞg og smagte dårligt. Tjeneren var ny og ung og vidste hverken det ene eller det andet. Han spurgte ikke om kÞdet skulle vÊre well done eller medium. Da jeg sagde at jeg ikke var tilfreds med maden tilbÞd han mig menukortet så jeg kunne bestille noget andet men ikke på hustes regning. Dårlig oplevelse gik sulten hjem

2023幎3月18日

KÊre Shadnaz.
Vi har modtaget din anmeldelse her og på dinnerbooking.
Vi beklager meget, hvis vi fejlede under jeres besÞg.
Jeg har også sendt dig en mail med en mere personlig beklagelse.

5぀星のうち1の評䟡

Har idag fået to x brunch

Har idag fået to x brunch, kaffelatte, cacao, samt to smootie til 625,-kr
Brunchen var elendig, osten tÞr, Êg og bacon virkede til at vÊre opvarmet og alt for sÞd skyr.
Selv kaffelatten smagte dårligt.
Kommer ikke tilbage

2023幎3月5日

KÊre Lotte
Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Dette er bestemt ikke den feedback vi får for kaffen og brunchen - så dette vil vi straks fÞlge op på med personalet.
Vi beklager meget!
Jeg vil meget gerne sende dig en mere personlig undskyldning, hvis dette kunne have interesse - så send os gerne en mail på info@zirup.dk ATT: KATHRINE.

Igen vi beklager meget og vil fÞlge op på dette.

Servicen tÊller ned

Stemningen er god, maden er fin, i hvert fald det jeg plejer at få, men servicen tÊller helt klart ned! IsÊr de unge piger, de giver ikke så meget som et smil og svarer kunderne med enstavelsesord. De får ikke en til at fÞle sig velkommen og ligner heller ikke selv nogen, der har lyst til at vÊre der. De burde virkelig overveje at skifte ud i nogle af deres tjenere, ville hÊve niveauet en smule.

2023幎1月16日

KÊre Louise.

Tak fordi, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse efter besÞget.
Dette er vi meget kede af at lÊse.
Det er bestemt ikke sådan vi Þnsker vores service skal kÞres på!
Vi vil straks fÞlge op på det med personalet.
Jeg vil meget gerne sende dig en mere personlig undskyldning for jeres behandling.
Hvis dette kunne have interesse så send mig gerne en mail på info@zirup.dk ATT: Kathrine.

Vi beklager meget jeres oplevelse.

De bedste hilsner Kathrine

Anbefaling - Panering på McD er bedre

Har vÊret på jeres restaurant flere gange og desvÊrre har jeg ikke lÊrt af det. For hver gang jeg kom er servicen og maden blevet dårligere og dårligere, men må sige i dag tog 1 prÊmien.

1. Bliver ikke budt velkommen men får at vide jeg skal vente.
2. Bestiller 2x2 smÞrrebrÞd og der går 40 min fÞr den kommer
3. Når den så endelig kommer er fiskefilet, rÞdspÊtte som i kalder den, eller hvad jeg ville kalde den panering med et snÊrt af fisk, iskold.
4. Kartoffel maden er også iskold og bacon var 100% ikke lige blevet lavet
5. Når jeg går op for at betale er den eneste tilbagemelding belÞbet. Ingen spurgte til oplevelse, om maden var god eller i det mindste god jul
6. Toiletterne var oversvÞmmet og sad iÞvrigt lÞst..

LÊrer af min fejl og kommer aldrig igen

2022幎12月21日

KÊre Jonas

Tak fordi, at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse efter jeres besÞg.
Dette er vi meget kede af at lÊse. Vi vil straks fÞlge og på dette med kÞkkenet!
Vi vil selvfÞlgelig også fÞlge op på punkt 6 og ikke mindst servicen.

Vi beklager meget.

Jeg vil gerne sende dig en mere personlig beklagelse for oplevelsen hos os. Hvis dette kunne have interesse send gerne en mail til info@zirup.dk ATT: Kathrine.

Igen vi beklager.

5぀星のうち1の評䟡

Vi bestille en let brunch

Vi bestille en let brunch. I den er der kogt Êg, skyr med bÊr, pandekage,
Falafel i avokado creme, humus, avokado på rugbrÞd, frugt og ost på rugbrÞd.

1 Æg var ikke kogt godt. Det var svÊrt at skrÊlle. Og detsuden sÃ¥ synes jeg ikke kunden skal skrÊlle det. Det er noget kÞkkenet skal gÞre. Nu hvor man betaler 155kr. Det kaldes service.

2 falafel smagte af brÊndt den havde fået for meget i frituren.
Og cremen den lå i. Smagte så meget af hvidlÞg at vi ikke ville spise den.

3. Humus smagte også af meget hvidlÞg. Alt for meget.

Vi spiste ikke op og vi sagde det til tjeneren.
Hun sagde undskyld det er jeg ked af.

Så noget mangler at blive lavet om på! Jeg er utilfreds.

2022幎11月27日
5぀星のうち1の評䟡

Vi måtte ikke få et bord til kaffe og dessert kun hvis vi skulle spise

Jeg og min veninde ville have et bord på en mandag indenfor vi blev afvist da vi ikke skulle spise men kun have kaffe og dessert vi fik at vide selvom der var plads derinde at vi ikke kunne når vi ikke skulle spise, min veninde spurgte er det normalt de sagde nej men vi har så travlt, jeg blev ret chokeret grådigheden selv at man afviser 2 gÊster fordi at de kun skal have kaffe hallo DET ER EN FREAKING CAFE hvis jeg kan tage på Dangle Terre og bistro boheme kun og få kaffe og kage som er en decideret restaurant men så kan jeg ikke på en cafe OMG

2022幎11月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス