BÞrnesko Hummel kÞbt i LÞgstÞr i juli 2024. Velcro allerede Þdelagt i starten af oktober. Forretningen vil ikke erstatte skaden. Ubehagelig kundeservice og ingen mulighed for at tale med nogen fra ho... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 2 par sko pÃ¥ hjemmesiden. Fik lÞbende mails om, hvor langt ordren var og 2-3 dage efter bÃ¥de mail og sms om at min ordre kunne afhentes pÃ¥ det aftalte sted. Helt fantastisk god service, k... ãã£ãšèŠã
KÞbte et par Ecco smutters som blev meget hurtigt leveret. DesvÊrre synes jeg ikke at pasformen var sÃ¥ god, sÃ¥ jeg returnerede kÞbet - ogsÃ¥ her har der vÊret hurtig ekspedition. Sendte dem retur onsda... ãã£ãšèŠã
KÞb og modtagelse af det kÞbte har indfriet alle forventninger. Sko og stÞvler blev "prÞvet" og det ene par blev konstateret for lille i stÞrrelsen. Intet problem, tÊnkte jeg, der er jo fri retur - sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LÊkre sko og stÞvler til hele familien. Se de mange smarte nyheder indenfor stÞvler, damesko, herresko og bÞrnesko. Altid mange modesko hos zjoos.
GrenÃ¥vej 637, 8541, SkÞdstrup, ãã³ããŒã¯
- 6226 4094
- kundeservice@zjoos.dk
- www.zjoos.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk - hurtigt levering
Adm. gebyr trukket i returbelÞbet
Leveringen er der intet at udsÊtte på. Derimod blev jeg meget skuffet og overrasket, da jeg - efter returneringen af stÞvler - opdager, at der er trukket 19,- kr. i returomkostninger. Det er bare for dårligt og derfor kommer jeg ikke til at handle med Zjoos igen.

zjoos ããã®åç
hurtig levering
Og så er det ekstra god service med mulighed for at bytte og returnere i fysisk butik.
Fin service
Hurtig levering, sikker indpakning, der også kan benyttes til returnering.
Fin butik
Rigtig god og brugervenlig hjemmeside med hurtig levering, var dog uheldig med at lynlåsen var i stykker da jeg modtog mine sko, så de rÞg retur i weekenden!
Levering.
Varen bliver leveret inden for meget få arbejdsdag, hvilket er meget positivt :-)
Nem og hurtig handel
Jeg bestilte et par vagabond sko sidst i oktober 2016.
To dage senere ringede en venlig dame fra postnord på dÞren, da fik jeg den bestilte vare og det var i fin stand.
Det er fÞrste men absolut ikke sidste gang jeg handler hos zjoos.
Super god service og hurtig levering
ð fÞrste gang jeg har handlet her, men er meget tilfreds
Super
Bestilte min ca kl 05 morgen, samme eftermiddag gik varen ud af lager. NÊste eftermiddag blev varen leveret via GLS på afhentningsstedet.
Intet at klage over, hurtigt og nemt.
Hurtig levering og produktet svarer til min forventning.
perfekt og hurtig betjening
Intet at udsÊtte - kun en positiv oplevelse :-)
ððŒ
Bestilte den ene dag og nÊste ku mine nye sandaler hentes ððŒ