BÞrnesko Hummel kÞbt i LÞgstÞr i juli 2024. Velcro allerede Þdelagt i starten af oktober. Forretningen vil ikke erstatte skaden. Ubehagelig kundeservice og ingen mulighed for at tale med nogen fra ho... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 2 par sko pÃ¥ hjemmesiden. Fik lÞbende mails om, hvor langt ordren var og 2-3 dage efter bÃ¥de mail og sms om at min ordre kunne afhentes pÃ¥ det aftalte sted. Helt fantastisk god service, k... ãã£ãšèŠã
KÞbte et par Ecco smutters som blev meget hurtigt leveret. DesvÊrre synes jeg ikke at pasformen var sÃ¥ god, sÃ¥ jeg returnerede kÞbet - ogsÃ¥ her har der vÊret hurtig ekspedition. Sendte dem retur onsda... ãã£ãšèŠã
KÞb og modtagelse af det kÞbte har indfriet alle forventninger. Sko og stÞvler blev "prÞvet" og det ene par blev konstateret for lille i stÞrrelsen. Intet problem, tÊnkte jeg, der er jo fri retur - sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LÊkre sko og stÞvler til hele familien. Se de mange smarte nyheder indenfor stÞvler, damesko, herresko og bÞrnesko. Altid mange modesko hos zjoos.
GrenÃ¥vej 637, 8541, SkÞdstrup, ãã³ããŒã¯
- 6226 4094
- kundeservice@zjoos.dk
- www.zjoos.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super fin og hurtig levering
Nem at bestille ðHurtig leveringð
Hurtig og korrekt handel
Jeg bestilte et par sneakers og 3 dage efter var de klar til afhentning i swipe boksen - Let og uproblematisk og stÞrrelsen passede perfekt, samt kvalitet og pris. Jeg handler afgjort igen hos Zjoos.
Irriterende....
Det er irriterende at når en vare returneres gr. forkert stÞrrelse så kan der ikke byttes lige over,dvs. at man skal igennem bestillingen igen...det er tungt.Desuden fremgår det ikke tydeligt at det koster at returnere varen det kommer som en overraskelse...det bryder jeg mig ikke om..

Hurtig levering
Hurtig og nem handel
Perfekt forlÞb
FÞrlÞb som aftalt og god kvalitet som lovet..ð
megetfin og hurtig levering desvÊrre var skoene for små
men nu har så en grund til at finde et par andre på jeres gode hjemmeside
venlig hilsen Biirthe

zjoos ããã®åç
Gik uden problemer, lÊkre sko.
Alt gik hurtigt og uden problemer og skoene var fine.
Hurtig levering og modtog de forvente varer ð
Har ikke haft nogen problem, kun hurtig og god service
Meget fin service
Skoene er til min fulde tilfredshed. Utrolig hurtig og fin levering.
Hurtig levering
Det var nemt, bestille den ene dag kom med posten dagen efter
Super
Hurtig levering og godt udvalg som man ikke kan få i butikken
Sandaler
Jeg syntes at det alt er gået meget hurtigt og fuldt tilfredsstillende, men sandalerne var desvÊrre i stykker -og jeg opdagede det fÞrst efter at jeg havde haft dem på 1 dag.

Fremragende
Hurtig betjening, super sandaler.
Prisen er så den samme som i butikkerne, så der er ikke noget sparet
Hurtigt levering