Zuidema-schuttingen.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Onze schutting stond op omvallen🫣 dus er moest een nieuwe komen. Zuidema gebeld en gebruik gemaakt van de inmeetservice, super fijn dat er even iemand meekijkt naar de situatie. Afspraak gemaakt... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

企業情報

1. 緑の壁・仕切り販売店
  2. 庭園
  3. ガーデン センター
  4. 造園家

当該企業による記述

Zuidema Schuttingen – Specialist in hout-beton schuttingen en erfafscheidingen Bij Zuidema Schuttingen draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en een strak eindresultaat. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van hout-beton schuttingen in heel Nederland. Met meer dan 85.000 geplaatste schuttingen en meer dan 10 jaar ervaring weten wij precies wat er nodig is om een schutting te leveren én te plaatsen die jarenlang mee gaat. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle erfafscheiding, een functionele schutting voor meer privacy of een robuuste oplossing voor je tuin: bij Zuidema Schuttingen ben je aan het juiste adres. Dankzij onze eigen montageteams, hoge materiaalkwaliteit en heldere werkwijze kunnen wij garanderen dat iedere klant tevreden is — van offerte tot oplevering. Complete levering én professionele montage Zuidema Schuttingen regelt alles voor je: van inmeten tot monteren, van advies tot nazorg. Wij leveren niet alleen alle materialen voor een hout-beton schutting, we komen ook op locatie om deze professioneel te plaatsen. Je hoeft dus zelf nergens achteraan — wij zorgen ervoor dat het gewoon goed komt. Ons montageteam bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Ze werken vlot, netjes en zorgen ervoor dat jouw schutting strak en waterpas staat. Altijd volgens afspraak, zonder gedoe. En dankzij onze efficiënte werkwijze is je nieuwe schutting vaak in één dag geplaatst. Toch liever zelf aan de slag? Geen probleem. Je kunt bij ons ook alle materialen los bestellen via de webshop. We leveren de bestelling netjes bij je thuis, zodat je direct aan de slag kunt. Ideaal voor de doe-het-zelver die graag zelf controle houdt over het project. Inmeetservice voor een perfect resultaat Een goed geplaatste schutting begint bij een nauwkeurige meting. Daarom bieden wij een inmeetservice aan. Onze specialist komt bij je thuis om de situatie te bekijken, alles precies op te meten en je te adviseren over de beste indeling. Daarbij letten we op: De juiste lengte en hoogte van de schutting Hoogteverschillen, schuine stukken of obstakels in de tuin De exacte plek voor poort(en), hoekpalen of passtukken De beste oplossing qua fundering, ligging en afwatering Na het inmeten ontvang je van ons een offerte op maat, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. In veel gevallen is de inmeetservice gratis bij opdracht voor montage, of verrekenen we deze achteraf. Wel zo eerlijk. Stel je eigen schutting samen met onze configurator Op onze website kun je gebruikmaken van een uitgebreide schuttingconfigurator. Hiermee stel je eenvoudig en snel jouw ideale hout-beton schutting samen. Je kiest zelf: Het type schutting: standaard, semi-luxe of luxe De houtsoort: Grenen, Douglas, Nobifix of Red Class Wood De betonkleur: antraciet, wit/grijs of taupe De hoogte: van 1.00 tot 2.20 meter Het aantal planken: 21 of 23-planks schermen De afwerking: met of zonder houten afdekkap Het motief van de betonplaat (glad of dubbelzijdig motief) De kopvorm van de betonpalen: punt, bol of vlak Zodra je alles hebt ingevuld, zie je direct een prijsindicatie, inclusief levering én montage (indien gewenst). Zo weet je meteen wat je kunt verwachten. Geen verrassingen, geen verborgen kosten — dat vinden wij vanzelfsprekend. Levering in heel Nederland Waar je ook woont in Nederland, wij leveren en monteren bij jou thuis. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede: we rijden dagelijks het hele land door om onze klanten te helpen met hun nieuwe tuinafscheiding. Dankzij onze slimme planning en eigen montageteams kunnen we snel schakelen, ook bij grotere projecten of maatwerkoplossingen. En altijd met heldere communicatie over levering, planning en uitvoering. Waarom kiezen voor Zuidema Schuttingen? ✅ Meer dan 85.000 geplaatste hout-beton schuttingen ✅ Actief in heel Nederland ✅ 10+ jaar ervaring in schuttingen en poorten ✅ Klantbeoordeling 4.5 / 5 op Trustpilot ✅ Alleen gebruik van duurzame, hoogwaardige materialen ✅ Eigen montageteams en professioneel gereedschap ✅ Snelle levering en strakke plaatsing ✅ Uitgebreide keuze aan houtsoorten, betonkleur en motieven ✅ Eerlijke prijzen en offerte op maat ✅ Gebruiksvriendelijke schutting configurator online Eerlijk advies en klantgerichte service Bij Zuidema Schuttingen vinden we dat je als klant goed geholpen moet worden — vóór, tijdens én na je bestelling. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of advies. Of je nu wilt weten welke houtsoort het langst meegaat, hoe je zelf een poort monteert, of hoeveel betonmortel je nodig hebt: wij denken met je mee. Je kunt ons bellen op 0524 – 223477, mailen of een bericht sturen via de website. We helpen je snel en persoonlijk. Betrouwbaarheid die je terugziet in reviews We zijn trots op de ervaringen van onze klanten. Op Trustpilot worden we beoordeeld met een TrustScore van 4.5 uit 5, op basis van meer dan 200 onafhankelijke reviews. Klanten waarderen onze duidelijke communicatie, strakke montage, en goede prijs-kwaliteitverhouding. Transparantie, betrouwbaarheid en service zijn voor ons geen loze woorden — we doen gewoon wat we beloven. En dat zie je terug in de reacties van klanten, het aantal terugkerende opdrachtgevers én onze groei. Volg ons online Wist je dat al meer dan 70.000 mensen ons volgen op Facebook? Daar delen we regelmatig voorbeelden van recent werk, klantreviews, acties en handige tips voor onderhoud of inspiratie. Ook kun je ons volgen op andere platforms waar we actief laten zien waar we voor staan: vakwerk, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ben jij klaar voor een nieuwe hout-beton schutting? Of je nu een erfafscheiding zoekt voor je achtertuin, een veilige poort wilt plaatsen, of een complete schutting met betonplaten en motief — Zuidema Schuttingen staat voor je klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, gebruik de configurator op onze website of neem contact op voor persoonlijk advies. Zuidema Schuttingen. Vakwerk. Snel geregeld. Vakkundig geplaatst.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 127

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Onze schutting stond op omvallen🫣 dus…

Afspraak gemaakt en al snel 2 harde werkers die de schutting kwamen plaatsen. Super tevreden! Bedankt

2026年7月2日
5つ星のうち5の評価

Twee keer topkwaliteit, buren ook blij!

Inmiddels twee keer een schutting laten plaatsen door Zuidema. De schuttingen staan er superstrak in. Waar het de eerste keer allemaal snel en soepel liep, moesten ze bij de tweede schutting door haperingen in de onderlinge communicatie helaas drie keer terugkomen. Desalniettemin komen ze hun afspraken na en maken het werk keurig af. Het ziet er mooi uit en wij (en onze buren) zijn zeer tevreden. Ik zou ze zo nog eens benaderen.
Factuurnummers 26500426 en 2650063

2026年7月9日

Plaatsen houtbetonschutting

De communicatie verliep soepel en we ontvingen snel een duidelijke offerte Zuidema Schuttingen. Op de dag van plaatsing stonden de monteurs netjes op tijd voor de deur. Ze hebben keihard gewerkt, zijn erg vriendelijk en dachten goed mee over de specifieke hoeken in onze tuin.De schutting staat ontzettend strak en stevig. De combinatie van het hout en de gladde antraciete betonpalen/platen geeft onze tuin direct een luxe en verzorgde uitstraling. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend in vergelijking met andere aanbieders. Zuidema heeft alles keurig achtergelaten en opgeruimd.Kortom: ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor een kwalitatieve hout-betonschutting? Dan kan ik Zuidema Schuttingen absoluut aanbevelen!

2026年7月7日

Heel aardige jongens

Heel aardige jongens, in overleg alles mogelijk!
Prettig en beleefd contact met het bedrijf Zuidema.
Netjes gewerkt en keurig opgeleverd!!
Factuurnummer 26500754

2026年7月7日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Dank voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat u het contact met Zuidema Schuttingen als prettig heeft ervaren en dat onze monteurs netjes hebben gewerkt. In Assen, Drenthe hebben wij eerst de bestaande haag verwijderd, waarna wij een van onze meest verkochte schuttingen hebben geplaatst: een standaard hout-betonschutting met antraciet beton en 21-planks grenen tuinschermen. Deze populaire combinatie biedt een sterke, onderhoudsvriendelijke en stijlvolle erfafscheiding met veel privacy.

Bij Zuidema Schuttingen denken wij graag met onze klanten mee en is er tijdens de plaatsing veel mogelijk in goed overleg. Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen en veel plezier van uw nieuwe schutting!

Goede hout-betonschutting | 26500730

Er is snel een kwalitatief goede schutting geplaatst. Hij staat als een huis. Ook de communicatie met Zuidema was goed. Enige wat ik zelf jammer vond, is dat er een redelijke modderbende is achtergelaten en er een grijze sluier over de grond lag toen de heren weg waren. Ook zijn betonmortelzakken en een afgezaagd stuk onderrand laten liggen. Afwerking had in die zin beter gekund.

2026年7月1日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van uw nieuwe schutting en de communicatie met Zuidema Schuttingen. In Winschoten, Groningen hebben wij na onze inmeetservice een standaard hout-betonschutting geplaatst met antraciet beton, 21-planks grenen tuinschermen en een grenen schuttingpoort van 1 meter breed. Tijdens de inmeetservice komt één van onze monteurs bij u op locatie om de tuin in te meten en uw wensen zorgvuldig door te nemen, zodat de schutting perfect aansluit op de situatie.

Dank ook voor uw opmerking over de achtergebleven modder, betonmortelzakken en het stuk betononderrand. Dat had uiteraard netter afgewerkt moeten worden. Wij nemen deze feedback mee naar onze bouwploeg om onze werkwijze verder te verbeteren.

5つ星のうち4の評価

Douglas houten beton schutting laten…

Factuur: 26500761 Douglas houten beton schutting laten plaatsen. Helaas, ging communicatie soms wat lastig en ook tot de juiste offerte te komen heeft even wat tijd gekost. We hebben wat langer moeten wachten omdat op de eerste plaatsingsdatum het helaas toch niet goed bleek te passen, Zuidema kwam echter met goed advies en een weekje later stond er een mooie schutting. We zijn er blij mee!

2026年7月6日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat van uw nieuwe schutting in Hoogeveen, Drenthe. Wij waarderen het dat u ook uw feedback over de communicatie en het offertetraject met ons deelt. Gelukkig konden wij na het constateren van de situatie op locatie met een passende oplossing komen en de schutting een week later alsnog vakkundig plaatsen.

In Hoogeveen hebben wij een standaard hout-betonschutting geplaatst met antraciet beton en 23-planks grenen tuinschermen. Dankzij de extra dichtheid biedt deze uitvoering nog meer privacy en is het een populaire keuze voor wie een volledig afgeschermde tuin wenst.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinafscheiding!

5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf heeft bij ons een van zeer…

Dit bedrijf heeft bij ons een van zeer goede kwaliteit een schuttingdeur in ons achtertuin geplaats,wij zijn zeer tevreden,dank je zuidema-schuttingen,en dankjewel, personeel voor het plaatsen, hebben jullie netjes en perfect gedaan en geleverd.

2026年6月25日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Bedankt voor uw mooi review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de geleverde en geplaatste schuttingdeur in Hoogeveen.

Bij u hebben wij een grenen schuttingpoort van 110 cm breed en 195 cm hoog geplaatst. Dankzij het stevige stalen frame is de poort extra stabiel, duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. Mooi dat u de plaatsing als netjes en perfect heeft ervaren.

Hoogeveen ligt mooi dichtbij onze vestiging in Geesbrug, maar net zo graag plaatsen en leveren wij schuttingen, poorten en tuinafscheidingen door heel Nederland. Van Groningen, Drenthe en Friesland tot Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland en zelfs net over de Duitse grens: Zuidema Schuttingen staat graag voor u klaar.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen en veel plezier van uw nieuwe schuttingpoort!

24 meter hout beton schutting geplaatst | 26500712

24 meter hout beton schutting laten plaatsen. Het is snel en vakkundig uitgevoerd. Ze zijn flexibel en meedenkend bij de plaatsing. Communicatie en prijs zijn duidelijk en eenvoudig. Nemen je mee in het gehele (offerte) traject.

2026年6月29日

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het hele traject, van offerte tot plaatsing. In Assen, Drenthe – vlak bij onze vestiging in Geesbrug – hebben wij een standaard hout-betonschutting geplaatst met 21-planks grenen tuinschermen, wit-grijze betonpalen en onderplaten en een schuttingdeur van 110 x 195 cm. Dankzij het gebruik van hoekpalen konden ook de hoeken in uw tuin strak en vakkundig worden afgewerkt.

Bij Zuidema Schuttingen denken wij graag mee tijdens de plaatsing en zorgen wij voor duidelijke communicatie en een transparant offertetraject. Vanuit Geesbrug plaatsen wij schuttingen niet alleen in Assen, maar ook in Groningen, Zwolle, Utrecht en door heel Nederland.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen en veel plezier van uw nieuwe tuinafscheiding!

5つ星のうち5の評価

Schutting plaatsen door Zuidema…

Schutting laten plaatsen door Zuidema schuttingen uit. Geesbrug ziet er perfect uit. Kan het iedereen aanraden vriendelijke jongens en werken secuur uitstekend gedaan factuur #000004035

2026年6月25日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review en aanbeveling!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de geplaatste schutting in Wijster, Drenthe. Bij Zuidema Schuttingen uit Geesbrug vinden wij een nette, secure plaatsing en vriendelijk contact erg belangrijk.

In Wijster hebben wij een standaard hout-betonschutting geplaatst met Red Class Wood en antraciet betonpalen en onderplaten. Deze combinatie zorgt voor een sterke, duurzame schutting met een warme houtuitstraling en moderne afwerking.

Mooi dat onze monteurs het werk naar wens hebben uitgevoerd. Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen!

factuur nr 26500716

factuur nr : 26500716 . dit bedrijf heeft onze oude schuttingen verwijderd en afgevoerd . en hebben toen nieuwe schuttingen en dubbele poort geleverd en gezet . bekwame personeel die korte tijd perfect werk geleverd . veel lof en wij zijn heel blij met het totaal plaatje .

2026年6月24日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het complete traject in Drachten, Friesland. Onze monteurs hebben eerst uw oude schuttingen zorgvuldig verwijderd en afgevoerd, waarna wij een nieuwe standaard hout-betonschutting met 21-planks grenen tuinschermen, antraciet betonpalen en onderplaten hebben geplaatst. Daarnaast hebben wij een ruime dubbele schuttingdeur van 3 meter breed gemonteerd, ideaal voor een brede doorgang.

Deze standaard hout-betonschutting is onze meest verkochte uitvoering dankzij de sterke constructie, lange levensduur en tijdloze uitstraling. Tegen een meerprijs kunnen wij ook de oude erfafscheiding verwijderen en afvoeren, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Van Drachten tot Groningen, Zwolle, Utrecht en Noord-Holland: Zuidema Schuttingen plaatst dagelijks schuttingen door heel Nederland. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier van uw nieuwe tuinafscheiding!

5つ星のうち5の評価

De schutting in no time geplaatst

De schutting in no time geplaatst! Geweldige vakmannen top! Factuurnummer :26500700

2026年6月24日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review!

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle plaatsing van uw nieuwe schutting in Hoogeveen, Drenthe. Zo dicht bij onze vestiging in Geesbrug werken wij natuurlijk extra graag. Bij Zuidema Schuttingen zetten onze monteurs zich iedere dag in om kwaliteit te leveren met een strak eindresultaat, dus mooi dat u dit ook zo heeft ervaren.

In Hoogeveen hebben wij een standaard hout-betonschutting geplaatst met Red Class Wood. Dit hout combineert de warme uitstraling en kleur van Douglas hout met de voordelen van verduurzaamd grenen, waaronder 10 jaar garantie tegen houtrot. De schutting is afgewerkt met een schuin aflopend scherm en aan één zijde voorzien van beugellatten, waarmee de bevestigingsbeugels netjes uit het zicht worden weggewerkt voor een verzorgde afwerking.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, duidelijke afspraken en een nette prijs. De jongens die de schutting kwamen plaatsen waren vriendelijk en werkte hard. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Aanrader.

2026年6月18日

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke afspraken, de nette prijs en het harde werk van onze monteurs. Bij Zuidema Schuttingen vinden wij het belangrijk dat het hele traject, van offerte tot plaatsing, prettig verloopt.

In Sint Hubert (Noord-Brabant) hebben wij een volledig betonnen schutting van 210 cm hoog geplaatst in een stijlvolle wit-grijze uitvoering met een Romeins motief. Dankzij de gesloten uitvoering geniet u van optimale privacy, terwijl de hoek in de schutting netjes is verwerkt voor een strak eindresultaat. Een volledig betonnen schutting is bovendien zeer duurzaam, onderhoudsarm en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen en voor uw aanbeveling!

Betonhouten schutting grenen

Een mooie betonhouten schutting met poort van 2 meter laten plaatsen, de heren misten een aantal onderdelen om de poort te kunnen monteren maar kwamen 2 dagen later terug en hebben deze met het bloedhete zomerweer nog geplaatst. Heel tevreden over de snelheid en communicatie van zowel de kantoorkant als de monteurs zelf.
Factuurnummer 26500664

2026年6月17日

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe standaard hout-betonschutting in Veendam, Groningen. Na onze inmeetservice konden wij de schutting snel plaatsen. De uitvoering met grenen tuinschermen, wit-grijze betononderplaten en een hoogte van 2 meter zorgt voor een duurzame en stijlvolle erfafscheiding met veel privacy.

Ook de dubbele poort van 2 meter breed met een stevig stalen frame maakt het geheel compleet. Fijn dat u begrip had voor de ontbrekende onderdelen en dat wij deze al twee dagen later, ondanks de zomerse temperaturen, alsnog hebben kunnen monteren.

5つ星のうち4の評価

Na de inmeetservice ging het snel

Na de inmeetservice (26500652) ging het snel! Binnen 3 weken stond er een prachtige hout/ betonschutting. We zijn er blij mee en zien jullie binnenkort, als het volgende deel van onze tuin klaar is.

2026年6月15日

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat in Vries, Drenthe. Na het gebruik van onze inmeetservice konden wij snel schakelen en stond de nieuwe schutting al binnen drie weken geplaatst. Een goede voorbereiding zorgt vaak voor een soepel verloop van het project.

In Vries hebben wij een semi-luxe hout-betonschutting geplaatst met prachtig Douglas hout, bestaande uit een hoog en een lager gedeelte voor een mooie overgang in de tuin. Deze combinatie biedt zowel privacy als een stijlvolle uitstraling. Wij kijken ernaar uit om binnenkort terug te komen voor de plaatsing van de dubbele poort en het andere deel, zodat het geheel helemaal compleet is.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen en graag tot binnenkort!

5つ星のうち5の評価

Nieuwe Beton houte schutting+houte…

Nieuwe Beton houte schutting+houte grenen deur rvs slot later plaatsen.
De vriendelijke manen van de bouwplug hebben Vakwerk geleverd.
Ben er heel blij mee.

Facturennummer 26500677

2026年6月19日

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe schutting in Winschoten, Groningen. Bij Zuidema Schuttingen vinden wij het belangrijk om kwaliteit te leveren en klanten goed te begeleiden, van de inmeetservice tot de uiteindelijke plaatsing.

In Winschoten hebben wij onze meest verkochte standaard hout-betonschutting geplaatst, uitgevoerd met grenen tuinschermen en een bijpassende grenen poort. Deze combinatie biedt een uitstekende balans tussen uitstraling, privacy en duurzaamheid. Fijn dat onze monteurs vakwerk hebben geleverd en dat u hun inzet en vriendelijkheid zo waardeert.

Van Winschoten en Veendam tot Assen, Zwolle en Leeuwarden: Zuidema Schuttingen plaatst dagelijks schuttingen door heel (Noord-)Nederland. Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen!

Hout beton schutting

Er is bij ons een prachtige kwaliteit schutting geplaatst door Zuidema schuttingen. De combinatie tussen hout en beton staat heel mooi en geeft ons de privacy in de tuin waar we naar op zoek waren. We hebben gebruik gemaakt van de inmeet service. Kort na het inmeten (binnen 3 weken) kon de schutting al geleverd en geplaatst worden. Ze zijn altijd bereikbaar voor vragen en bieden een goede service als er iets niet helemaal naar wens is (1 plank wordt vervangen + hoekstuk wordt nog aangepast).
Voor een nieuwe schutting komen we zeker terug bij Zuidema. (26500650)

2026年6月12日

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe schutting in Gieterveen, Drenthe. Door gebruik te maken van onze inmeetservice konden wij vooraf alles nauwkeurig in kaart brengen, waarna de schutting al binnen drie weken geplaatst kon worden.

In Gieterveen hebben wij een standaard hout-betonschutting geplaatst met duurzaam Nobifix hout. De schutting bestaat uit een hoog gedeelte van circa 2 meter, gevolgd door een schuin aflopend vak naar een lager deel van ongeveer 1 meter hoog. Deze opstelling zorgt voor een mooie overgang in de tuin, terwijl privacy en uitstraling behouden blijven. Nobifix hout staat bovendien bekend om zijn lange levensduur en 30 jaar garantie tegen houtrot.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen. Wij staan graag weer voor u klaar bij een volgend project!

Een nette schutting afgeleverd

Een nette schutting afgeleverd en constructief afgestemd. De achtertuin ziet er nu weer netjes uit.

2026年5月29日

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat van uw nieuwe schutting in Assen, Drenthe. Bij Zuidema Schuttingen vinden wij het belangrijk om vooraf goed af te stemmen, zodat de schutting perfect aansluit bij de tuin en uw wensen.

In Assen hebben wij een standaard hout-betonschutting geplaatst met grenen tuinschermen, wit-grijze betonpalen en onderplaten, gecombineerd met gaasschermen waar klimplanten mooi tegenaan kunnen groeien. Voor de T-splitsing in de tuin hebben wij gebruikgemaakt van een 3-sponningpaal, waardoor de schutting netjes aan drie zijden op één paal kon worden aangesloten. Een praktische en duurzame oplossing voor een strakke tuinafscheiding.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen!

5つ星のうち5の評価

De schutting is correct geplaatst

De schutting is correct geplaatst, snelle en harde werkers. We zijn er erg blij mee.
Factuurnummer: 26500666

2026年6月18日

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat in Westerbork, Drenthe. Onze monteurs hebben eerst de oude erfafscheiding verwijderd, waarna de nieuwe schutting vakkundig en snel is geplaatst. Mooi dat u onze medewerkers als harde werkers heeft ervaren.

In Westerbork hebben wij een standaard hout-betonschutting geplaatst met antraciet beton, duurzame Nobifix 23-planks schermen voor optimale privacy en een Nobifix schuttingdeur van 110 cm breed. Nobifix hout staat bekend om zijn lange levensduur en wordt geleverd met 30 jaar garantie tegen houtrot. Dankzij de betonnen onderrand blijft het hout bovendien vrij van direct grondcontact.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen en veel plezier van uw nieuwe erfafscheiding!

Goede kwaliteit poort

Goed en netjes maken passen als je verkeerde maat door geef

2026年6月4日

Zuidema-schuttingen.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe grenen schuttingpoort in Apeldoorn. Bij Zuidema Schuttingen vinden wij het belangrijk om mee te denken en oplossingen te bieden wanneer de situatie anders blijkt dan vooraf verwacht. Mooi dat de poort uiteindelijk netjes passend gemaakt kon worden.

In Apeldoorn hebben wij een grenen schuttingdeur van 100 cm breed en 195 cm hoog geplaatst, voorzien van een stevig stalen frame. Deze constructie zorgt voor extra stabiliteit en een lange levensduur, terwijl de natuurlijke uitstraling van het hout behouden blijft.

Bedankt voor uw vertrouwen in Zuidema Schuttingen en veel plezier van uw nieuwe poort!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。