レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De weekkalender die ik heb gekocht voldoet aan alle verwachtingen: mooie maat, rustige zwart wit uitvoering met speelse grafische prints. De kwaliteit van het papier is beter dan je meestal aantreft... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben weer gegeten bij het zusje, Noordwijk! Na een iets minder goede ervaring, kregen wij een heel vriendelijk telefoontje en we mochten nog een keer komen eten! Dat gedaan! Super en fantastisch... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat een leuke avond had moeten worden met mijn vriendin bij Zusje Hilversum werd een zware teleurstelling. We zaten afgelopen avond 2 uur te wachten achterin op de verdieping op een serveerster. Diver... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zusje-Van heeft een geweldige jaarkalender, waar ik vorig jaar toevallig bij uitkwam, omdat ik toen nergens meer een geschikte kalender kon vinden. Maar hij is zo goed bevallen dat ik dit jaar niet ee... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. グラフィック デザむナヌ
  3. グリヌティングカヌド店
  4. 地図専門店

圓該䌁業による蚘述

Iedereen heeft ze wel, van die dromen die je al heel lang uit wilt laten komen. Plannen die al jaren vooruitgeschoven worden omdat je het (nog niet) durft, of omdat je er nog niet klaar voor bent. ‘Ik ben te druk, ik moet eerst meer ervaring hebben’. Wachtend op het juiste moment, maar komt dat moment ooit wel? Nu heb ik de stouten schoenen aangetrokken, en DURF ik het aan op Zusje-van te starten. Een creatieve uitlaatklep, iets wat al heel lang in mijn hoofd zit, dit wil ik graag met jullie delen. En hoop ik dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Zusje-van houdt zich bezig met alles wat met papier te maken heeft, kaarten, agenda’s, kalenders, planner, notitieboekjes en ga zo maar door. Sommige dingen staan nog niet op de site, maar zijn in ontwikkeling. Heb je zelf een idee, maar geen idee hoe je het moet uitvoeren? Mail. Grafisch Je kunt bij Zusje-Van ook terecht voor grafische ontwerpen voor o.a. huisstijlen, advertenties, flyers, autobestickering en/of website. Vragen? Mail gerust!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Super leuk ingepakt met zelfs wat extra’s erbij! Topservice👍🏻

2022幎12月29日

Zusje-Van からの回答

Dank je wel. Iedere bestelling is een feestje voor ons. ^Simone

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Goede communicatie en als leuk extraatje 2 kaarten er gratis bij.

2022幎12月1日

Bedankt voor de review. Fijne feestdagen. Simone

5぀星のうち1の評䟡

Babyshower invulkaartrn besteld en

Babyshower invulkaarten bij zusje van loes besteld en betaald, maar helaas niet ontvangen. Op mail wanneer ik levering kan verwachten nog geen reactie gekregen. Heel benieuwd of dit ooit komt, gelukkig niet veel slechte reviews. Na ruim 2 weken zijn ze gekomen, de babyshower was toen al voorbij. De kaarten zijn leuk maar je moet ze dus heel tijdig bestellen want versturen duurt heel lang. Ik heb het uiteindelijk ontvangen na een mail naar loes.NL.

2022幎10月5日
自発的なレビュヌ

Zusje-Van からの回答

Hoi Sylvia, wat vervelend om te lezen. Zou je mij een mailtje kunnen sturen naar info@zusje-van.nl met de datum en op welke naam het besteld is. Dan ga ik dit meteen nakijken. Ik heb namelijk geen babyshower kaarten op mijn website staan.
Groeten,
Simone

Sylvia nogmaals dit is Zusje-van en niet Zusje van Loes.
Hopelijk wel een leuke babyshower gehad.

5぀星のうち5の評䟡

Wederom weer een super goede service.

Wederom weer een super goede service.. Pakketje goed en stevig verpakt, en als een kadootje ingepakt, wat een feestje om te krijgen, enorm bedankt!! 😍🎉

2022幎10月4日

Zusje-Van からの回答

Wat een super lieve review Patricia. Dank je wel.
Liefs Simone

Super

Ik vind de verjaardagskalender heel erg mooi, was heel snel binnen.

2022幎9月14日

Zusje-Van からの回答

Elizabeth, bedankt voor je beoordeling. Veel plezier van de kalender. Liefs, Simone

Voor t eerst gegeten in t Zusje Venray

Voor t eerst gegeten in t Zusje Venray. Wat een geweldige belevenis. Wij zijn al wat ouder (60+) maar we hebben nog nooit zulke lekkere tappas gegeten. En ook de zeer vriendelijke bediening en aandacht van de medewerksers viel zeer in de smaak.
Dit is echt voor herhaling vatbaar!

2022幎9月2日
自発的なレビュヌ

Zusje-Van からの回答

Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is Zusje-van geen restaurant maar een webshop. Na het lezen van uw review ga ik t Zusje wel onthouden als ik in de buurt ben :D

5぀星のうち4の評䟡

Mooie kalender

Kalender netjes ingepakt geleverd en er zelfs een extraatje bijgekregen.

2022幎8月18日

Zusje-Van からの回答

Dank je wel voor de beoordeling, veel plezier van de kalender ^Simone

Top!

Leuke poster op dikker papier, gezellig en stevig ingepakt! Vooraf voorbeeld voor akkoord en leuk geprijsd!

2022幎5月3日

Liz, bedankt voor de mooie beoordeling! Liefs Simone

Leuke assortiment

Leuke assortiment, goede en vriendelijke klantenservice. Snelle verzending.

2022幎3月13日

Zusje-Van からの回答

Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier van de oppasboeken.

Prima service!

Prima service!

Leuke kaarten besteld, super snelle levering en nog extra kaartjes erbij! Helemaal leuk!!

2022幎2月14日

Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier van de kaartjes Angelique. ^Simone

5぀星のうち4の評䟡

Tijdig mailcontact omdat product op dat

Tijdig mailcontact omdat product op dat moment niet op voorraad was.
Duidelijke vermelding wanneer product weer op voorraad zal zijn en de verwachte verzending.
Alles volgens afspraak in mail verlopen.
Kalender ziet er goed uit! Ik ben tevreden.

2022幎1月14日

Zusje-Van からの回答

Excuus voor de vertraging, blij dat alles goed is ontvangen. Veel plezier van de Week kalender. ^Simone

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。