Klantvriendelijke medewerker, denkt goed mee! We zijn 2 maal op afspraak in de vestiging geweest om te kijken en onze badkamer te plannen. Beide keren werden we goed geadviseerd en werd de tijd ge... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
We zijn bij meerdere winkels geweest. Jullue waren €1000 duurder met het soirtgelijke materiaal wat we hadden uitgezocht.ook is het jammer dat jullie geen tegels verkopen.
企業が回答しました
We hadden in 2025 de badkamer meubels gekocht. Deze zijn geleverd halvewege december 2025. Half februari 2026 plaatste onze aannemer de meubels en kwam erachter dat de onderkast van de wastafel zeer b... もっと見る
Bestelling geplaatst maar ontdekt dat we iets andere afmetingen in de badkamer hadden waardoor we een andere douchruit moesten hebben. Gemaild en vrijwel direct antwoord en oplossingen. Snel geregeld... もっと見る
企業情報
Waarom X²O Badkamers?
当該企業による記述
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
連絡先
Roskildeweg 13, 9723 BZ, Groningen, オランダ
- 0508080334
Dubbel zo blij mee
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We hebben de spullen nog niet…
We hebben de spullen nog niet uitgepakt. De bestelling is wel op tijd geleverd en het personeel was prima.
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
We zijn bij meerdere winkels geweest.
We zijn bij meerdere winkels geweest.

X²O Badkamers - X²O - Groningen からの回答
Ontzettend goed en vakkundig geholpen…
Ontzettend goed en vakkundig geholpen door Nino. Dacht goed mee en had goed advies, maakt echt het verschil.
Per telefoon haakjes besteld
Per telefoon haakjes besteld
Mik begreep gelijk waar ik het over had
goede service
tevreden klanten
Op voorraad (staat op de site) is op…
Op voorraad (staat op de site) is op lokatie vandaar ik kwam kijken, en is niet in België. Voorraad op magazijn klinkt beter.
Vriendelijke verkoper die ook goed…
Vriendelijke verkoper die ook goed meedenkt en de voor- en nadelen van je keuzes benoemt.
Goede service.
Goede service na kapotte toilet bril. Dit werd gelijk opgepakt en geregeld.
Ruime keus
Ruime keus, vriendelijke verkoper met verstand van zaken. Bij tweede bezoek was ik iets minder enthousiast over de hulp
Geen flauwekul verhaal
Geen flauwekul verhaal, duidelijke uitleg over bezorg mogelijkheden. Mooie prijsdeal!
Prima verkoper hij nam alle tijd voor…
Prima verkoper hij nam alle tijd voor ons en dacht mee. De levering van de spullen door de bezorgers verliep vlekkeloos.
we zijn heel goed geholpen
we zijn heel goed geholpen, vriendelijke en enthousiaste verkoper.
Slechte levering en twee keer beschadigde douchecabine
Douchecabine besteld met een bezorgtijd tussen 08:00 en 22:00 uur, dus de hele dag thuis gebleven. Uiteindelijk kwamen ze pas om 22:30 met zwaar beschadigde pakketten. Het glas stak zelfs uit de doos en de verpakking was erg slecht.
Niet getekend voor ontvangst en alles weer mee terug gegeven. De volgende dag contact opgenomen en er werd een nieuwe douchecabine gestuurd. Opnieuw een dag vrij genomen, en weer kwamen ze aan met beschadigde pakketten.
Inmiddels kan de aannemer ook niet verder met de badkamer. Twee leveringen, twee keer schade. Benieuwd of het een derde keer wel lukt om alles goed te verpakken en zonder schade te bezorgen.
----------
Reactie 11-05:
Probleem is nog niet opgelost. Telefonisch contact gehad met het filiaal en we moesten een e-mail sturen. Deze is doorgezet naar een service afdeling, het betreft order 316352992.

X²O Badkamers - X²O - Groningen からの回答
Ik ben enorm tevreden over de service
Ik ben enorm tevreden over de service. Altijd vriendelijk, heel behulpzaam en ze nemen echt de tijd om goed te luisteren. De adviezen die ik kreeg waren top, en ik zou hen echt aan iedereen aanraden. Grote duim omhoog
Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden over de service en de betrokkenheid vsn de medewerkers.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。