Xalvierefashion レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Wat een super slecht bedrijf!! Echt hier NIET bestellen, krijg je alleen ellende mee. Spijkerjurk maat XL gekocht voor € 54,95 Lange levertijd. Pastte niet. Omdat ik toch graag snel de jurk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Koop niet bij Xalviere fashion. Ik check altijd van te voren, maar nu helaas vergeten. Zag eenleuke blauw wit gestreepte jurk. Na 2,5 week eindelijk ontvangen; goedkope slechte stof. Ondanks dat in h... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Artikel ko.t niet overeen met advertentie. Slechte kwaliteit. Wist niet dat product vanuit China verzonden werd. Anders nooit gekocht. Eigenlijk zijn het misdadigers. Wolven in schaapskleren.

5つ星のうち4の評価

Tussentijdse mails dat pakket er aan komt op een beleefde manier. Mooie jas. Precies zoals omschreven. Het bedrijf lijkt Nederlands maar toen ik in de voorwaarden keek las ik dat hun magazijn in Chi... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

当該企業による記述

Xalviere Fashion – Waar stijl en klasse samenkomen Bij Xalviere Fashion vind je mode voor zowel dames als heren die stijl, comfort en kwaliteit perfect combineert. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om elke persoonlijkheid en gelegenheid te weerspiegelen: van tijdloze basics tot trendy statement pieces. Voor dames bieden wij elegante jurken, chique blouses, comfortabele broeken en stijlvolle accessoires die elke look compleet maken. Voor heren hebben we moderne, stoere en verfijnde kleding, van casual outfits tot nette combinaties voor bijzondere gelegenheden. Bij Xalviere Fashion geloven we dat kleding meer is dan een outfit – het is een manier om jezelf uit te drukken en zelfvertrouwen uit te stralen. Daarom zorgen we voor hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en designs die bij elke stijl passen. Ontdek de wereld van Xalviere Fashion en laat je inspireren door mode die je uniek maakt, elke dag opnieuw.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 56件

レビューを書く

Zelfs niet 1 ster waardig

Zelfs niet 1 ster waardig! Bestel absoluut niets bij dit bedrijf!!!!!! Kleding dat je toe krijgt lijkt absoluut niet op de kwaliteit van de foto!!!! Het is absoluut ondraagbare kledij pure misleiding dit bedrijf! Ook duurt het heel lang je levering uit CHINA toekomt als het pakket überhaupt wel toekomt! 100% brol dat je koopt! Niets bestellen dit is pure misleiding

2026年7月13日
5つ星のうち1の評価

Zeer slecht uitgevallen !

Zeer slecht uitgevallen !!

Ik wist ook niet dat ik goedkope brol vanuit China had gekocht..

3 kleedjes wat in korting waren.. heb ik 100 euro voor betaald .. toen ik ze aankreeg na 3/4 weken !!! Bleek het rommel te zijn.. nog geen zakdoek maak je ervan !!

Kan het op eigen kosten terugsturen en hopen dat ik geld terugkrijg ! Smeerlapperij is het..

2026年7月6日

Retourneren ging niet

Retourneren ging niet lukken, ze probeerden er met een luttel bedrag onderuit te komen.
Na diverse mails en dreiging met mijn rechtsbijstandverzekering een kleiner bedrag dan de aankoopwaarde retour gekregen.
Heel goedkoop voelend, synthetisch materiaal!!

2026年7月6日
5つ星のうち2の評価

2 jurkjes besteld op 16 juni blijkt dat…

2 jurkjes besteld op 16 juni blijkt dat uit China te komen ik doe normaal erg goed onderzoek nu tochniet goed gedaan zou 5-11 dagen levertijd zijn pakketje komt maar niet levertijd ruim overschreden mail gestuurd gaven ze aan dat ineens de verkeerde maat besteld was terwijl deze al verstuurd was en dat nu de goede onderweg was en het nog eens 6-11 dagen langer zou duren allemaal slappe excuses
De gegevens bleven maar op verstuurd en kwam niks en ineens kon ik de bestelling niet meer vinden kreeg ik ineens geen bestelling gevonden ik weer mail gestuurd
Ik kon alleen shop tegoed krijgen of 15% cashback en het kon niet anders ik weer een mail gestuurd gezegd dat ik het het wil annuleren en mijn geld terug wilde en pakket zou weigeren als deze toch nog bezorgd zou worden en ik heb recht op herroepingsrecht en heb ze op de wet gewezen en gedreigd met ACM en fraude helpdesk en aangifte bij de politie voor oplichtjng en had binnen een uur mijn geld terug en het pakket gaat niet meer komen want was nu ineens geannuleerd dus dat pakket had zoiezo al niet gekomen als ik niks had gedaan

2026年7月2日
5つ星のうち1の評価

The items I received were completely poor quality

The items I received were completely different in quality from the pictures shared. I'm very upset. I was completely deceived; I wish I had done my research. Everything I ordered turned out to be plastic. The shoes are nothing like the model I ordered. The three dresses are polyester, which I can't wear. They smelled as soon as I opened the package. I regret the money I wasted. I was scammed.

2026年6月29日

OPLETTEN

OPLETTEN! Zie onderstaande beschrijving van het product. Dit heb ik besteld. Na 14 dagen binnen. Het is voor 95% POLYESTER (staat op het label) Het materiaal voelt eng aan.Dus GEEN 100% Premium Linen!!
Dan lees ik ook nog op Trustpilot dat het uit China komt en het retourbeleid vreselijk is en vreselijk duur. Ik ben echt heel dom geweest om hier te bestellen.

Waarom haalt men dit soort bedriegerij niet van het internet??

SOREN™ Linen Shirt – Licht. Luxe. Losjes.
Sommige kledingstukken fluisteren stijl. SOREN™ is daar het perfecte voorbeeld van. Gemaakt van 100% premium linnen, ontworpen voor mannen die waarde hechten aan eenvoud met uitstraling.

2026年6月25日

Pas op!

Pas op!
Retourneren is drama en ze wimpelen je af met 15% cash back
Dus weinig service waarnee ze adverteren

2026年6月16日

verschrikkelijk

In een woord: verschrikkelijk! De levertijd van de bestelde broek en shirt was heel laat, daar begon het mee. Het bestelde zag er niet uit en wilde ik terugsturen. Dit proberen ze aan alle kanten te vermijden. Toen kwam de aap uit de mouw: het zou moeten worden teruggestuurd naar China tegen veel kosten! Hoe kan dit in deze tijd. Uiteindelijk een heel klein bedrag teruggekregen waarbij ik de kleding moest houden. Koop daar nooit!!!!

2026年5月20日

Dropshipper

Ik wilde schoenen kopen. Op hun advies een maat groter besteld, ivm mijn steunzolen. Ze zijn alsnog 2 maten te groot. Retourneren kan alleen op eigen kosten naar China. Als je een mail stuurt met de vraag om te ruilen, wordt er nooit gereageerd. Op Facebook worden alle negatieve berichten verwijderd. Trap er niet in!! Koop hier niks!! Dit is weer zo'n dropshipper.

2026年6月8日

Doe het niet!!

Levering duurde lang. Product lijkt niet op wat ik besteld heb en is van enorm slechte kwaliteit. Kreeg 15% van de koopsom als afkoop zodat ik het niet zelf naar China hoef terug te sturen, wat meer dan €25 kost. Ongekend slecht dit, wees gewaarschuwd: niks bestellen hier!!

2026年5月13日
5つ星のうち1の評価

Wie weet wanneer mijn jurk aankomt???

Ik zit nog steeds na weken te wachten op een jurk die niet binnenkomt. Als je mailtje krijg je een puur AI chat praatje terug en geen contactpersoon waar je contact mee kan leggen. Ze bieden excuses aan maar ze doen niks en geven aan dat het binnen een week binnen moet zijn. Nog niets gezien, ik ga er maar vanuit dat ik niks meer krijg helaas. Ik zou hier nooit wat bestellen als je dit leest! De waarschuwingen zijn niet voor niets, ik had gewild dat ik het gecheckt had. Normaal heel scherp op maar deze keer niet en gaat dus niet naar mijn zin helaas.

2026年5月13日
5つ星のうち5の評価

Tevreden klant

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij Xalviere Fashion. De dameskleding is van prachtige kwaliteit en precies zoals op de foto’s. Je merkt dat er veel aandacht is besteed aan het selecteren van stijlvolle en trendy items.

De bestelling werd snel geleverd en was mooi en zorgvuldig verpakt. De pasvorm van de kleding is perfect en de stoffen voelen luxe en comfortabel aan. Daarnaast is de klantenservice vriendelijk, behulpzaam en reageert snel op vragen.

2026年5月7日

Oplichting eerste klas!

Jurken na 6 weken wachten binnen gekregen.
Jurken zijn qua maat helemaal niet goed.
Wil ze retouren maar er word geen gehoor gegeven aan mijn verzoek.
15% korting op m’n aankoop nu 30% korting. Kan nog steeds niet m’n pakket retour sturen en mn geld terug krijgen. Ze blijven je bezig houden.
Heb dan nu ook juridisch advies geraadpleegd want dit is oplichting eerste klas!

2026年4月3日

oPLICHTERS!

Kwaliteit van jas was superslecht. Terugzenden moest naar China, was 35 euro. Met track en trace kon je pakket volgen, maar ineens geen updates meer. Bedrijf gemaild, je krijgt geen reactie. Jas was 60 euro plus retourkosten 35 euro, alles kwijt. geen geld terug en geen jas. Het zijn gewoon oplichters!!
DUS HIER NIET KOPEN!!!!!

2026年3月15日
5つ星のうち1の評価

Ik heb een flink bedrag tegoed van dit…

Ik heb een flink bedrag tegoed van Xalviere. Ze vroegen mij om een track en trace voor de retourzending. Ik heb allerlei bewijzen opgestuurd, maar krijg een bericht dat het pakket nooit is aangekomen.
Het valt me hier ook op dat ze alleen op positieve reviews reageren...?

2026年3月10日

Trustpilot エクスペリエンス