Xela Online B.V. レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ook ik, zoals blijkt nu net als zoveel anderen, opgelicht door Xela Online. Hoesje ipv iPad en zelfde bericht dat het zou nagestuurd worden. Bol stuurt wel het betaalde bedrag terug, maar nu door hun... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Oplichting!! Precies hetzelfde verhaal als alle andere: iPad besteld, hoesje gekregen. Afgelopen woensdag nog wel telefonisch contact gekregen met iemand van Xela en dat was een vriendelijk en prima... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mijn zoontje had van zijn zuurverdiende centjes een IPhone 15 besteld. Hij kreeg een hoesje thuisbezorgd. Maanden voor gewerkt, compleet in paniek en in tranen. . Website is offline, telefoonnumme... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Er is een lege doos geleverd, waar Xela Online niets aan kan doen. Ligt aan bezorger PostNL. Maar snelle oplossing van Xela Online die inmiddels mijn geld hebben teruggestort. Alleen vertrouwen in bez... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 99ä»¶

レビュヌを曞く

iPhone besteld, hoesje ontvangen

Ik heb een iPhone 16e besteld, maar in plaats daarvan ontving ik een hoesje voor een iPhone 16 Plus. Dit is absoluut niet wat ik heb besteld en voelt als pure oplichting.

Ik heb direct contact opgenomen met Bol. Zij hebben aangegeven dat ik het pakket moet retourneren, waarna ik mijn geld terug zou krijgen. Toch vind ik het enorm slecht dat dit kan gebeuren bij een partner van Bol.

Daarnaast vind ik dat Bol hierin actiever moet optreden. De gedupeerde zou op de hoogte gehouden moeten worden van de stand van zaken en er zouden duidelijke stappen richting de verkoper genomen moeten worden. Nu moeten wij zelf het pakket retourneren en al het werk verrichten, terwijl wij de dupe zijn van deze fout.

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET!
Hetzelfde als alle andere hier!
iphone 15 besteld en ik kreeg een hoesje binnen van de iphone 15pro.
Dezelfde mail gekregen. Er werd wel opgenomen bij de klantenservice.. Gooi het hoesje maar weg of hou hem werd er gezegd.
Deze gaat retour met "het verkeerde artikel" Bol chat geeft aan dat dat zo moet. Dus dat doen we! Hopenlijk krijgt iedereen zijn hard verdiende geld terug! Heel naar om alle recensies te lezen.

Oplichting Iphone 17

Ook hier via bol.com een iPhone 17 besteld, maar in plaats daarvan alleen een hoesje voor een iPhone 15 Pro Max ontvangen.
Bol is bekend met dit probleem. Even bellen naar bol om bestelling te laten annuleren en je krijgt nu je geld terug.

Absoluut geen zuivere koffie, dit bedrijf. Bestel hier niets!!!

2026幎7月15日

Opgelicht door Xela via bol.com

Hetzelfde als iedereen. Samsung S26 Ultra besteld via BOL.COM, verkocht door Xela Online. Ook hier zojuist IPhone hoesje ontvangen. De website van Xela Online is uit de lucht, je kunt ze niet bellen. Klacht neer gelegd bij bol.com en truckers (transportbedrijf). Schandalig dit dat bol.com dit toestaat.

Via bol.com iphone 17 besteld twv 780

Via bol.com iphone 17 besteld twv 780 €. Kreeg vanavond geleverd zit er een telefoonhoesje in. Morgen meteen maar met bol. Bellen.

Vanmorgen met Bol. gebeld. Deze partner is bekend bij hun. Zij zorgen er voor dat mijn geld wordt terug gestort en bedrijf is verwijderd. Goede service van bol. Maar slapeloze nacht gehad.

5぀星のうち1の評䟡

Xela online stuurt niet de bestelde

Xela online stuurt niet de bestelde artikelen. Ik heb een dure gsm heb besteld bij bol.com, echter een flut hoesje ontvangen.
Bol schijnt op de hoogte te zijn over Xela-online en hun praktijken. Ik ben hier bij niet de enige die hierbij heeft besteld. Morgen nog contact opnemen bol.com om mijn geld terug te eisen.

5぀星のうち1の評䟡

iPad besteld in de plaats een hoesje

iPad besteld in de plaats een hoesje voor een iPhone gekregen . Een mail ontvangen dat mijn iPad ergens verkeerd geleverd is. En dat ik het hoesje mag houden en ik mijn IPad ergens volgende week zal ontvangen. Als ik op trustpilot kijk zijn er verschillende gedeputeerde met de zelfde smoes .Hoesje via Bol.com geretourneerd.

2026幎7月16日

Slechtste koopervaring ooit!

Ik voel me zwaar belazerd !
Via Bol bij Xela een iPad besteld ,krijg ik een telefooncase bezorgd!
Deze iPad is inmiddels uitverkocht en ik moet nog maar zien dat ik mijn geld teruggestort krijg.
Nog nooit zo'n slechte winkelervaring gehad.

Ik zag al dat ik helaas niet de enigste ben die op deze manier genept is.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。