Endnu engang den flotteste levering. Kan virkelig anbefale xl-balloner. Denne gang var det en Bubble ballon til en konfirmation jeg havde bestilt. Det var bare så fint lavet med fin snor og ballonvægt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Jubii - sikke en overraskelse, og STOR glæde, da der stod en kæmpe kasse uden for hoveddøren. Mit barnebarn blev 12 år, og jeg havde fået lavet en helium ballon med et billed af hende selv. At se... もっと見る
Det kan virke dyrt at sende en ballon, men hvad koster blomster og chokolade ikke i dag?!! Og et smil og et grin hverken feder eller kan fremkalde allergiske reaktioner ♥️
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
XL-Balloner er en dansk ejet webshop, der specialiserer sig i balloner, pynt og festartikler til enhver anledning. Vi hjælper både private og virksomheder med at skabe den perfekte stemning til fødselsdage, bryllupper, julefrokoster, halloweenfester og mange andre begivenheder. Hos XL-Balloner lægger vi vægt på kvalitet, service og hurtig levering. Alle vores produkter er nøje udvalgt for at sikre, at du får festpynt, der både ser godt ud og holder hele dagen. Vi tilbyder et stort udvalg af helium balloner, bordpynt, guirlander, servietter og temapynt i moderne farver og stilarter. Vi tror på, at selv små detaljer gør en stor forskel. Derfor tilbyder vi også specialdesignede balloner med tryk, så du kan gøre din fest helt unik. Vores mål er at gøre planlægningen af din fest nem og inspirerende – uanset om du handler som privatkunde eller som del af en virksomhed. Med XL-Balloner får du dansk kvalitet, personlig kundeservice og festglæde leveret direkte til døren.
Morsbøl Skolevej 1, 7200, Grindsted, デンマーク
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En ballon som gave-hilsen
Det var nemt og en sjov oplevelse at sende en ballon som gave. Og så holder en ballon jo lige så lang tid som en buket blomster. Levering var hurtig og præcis.

XL-balloner からの回答
Fin service, perfekt levering på ønsket dato
Havde købt en 30-års ballon og håbet den kom på selve dagen, og sørme om ikke den gjorde. Den gjorde STOR lykke og jeg takker for den fine service.

XL-balloner からの回答
Lavede en bestilling for længe siden
Lavede en bestilling for længe siden. Ballonen skulle komme på en bestemt dato og det gjorde den! ✨️
Den skabte meget glæde og overraskelse.

XL-balloner からの回答
Snestorm og balloner er en dårlig kombi
Desværre kom pakken først frem efter 10 dages leveringstid - og det er jo egentlig ikke XL-balloner’s skyld! (Bortset fra at den har været omkring dem som ikke afhentet pakke)
Det har været en rodet affære.
Til gengæld er ballonen stadig fin - så holdbarheden er godkendt!

XL-balloner からの回答
Hurtig levering og godt produkt.
Hurtig levering og godt produkt.
Dagen efter min bestilling landede det ude ved modtager. Det var nemt at vælge og skrive egen tekst på en ballon. Det eneste besvær jeg havde var at jeg havde to bestillinger, som jeg ikke kunne finde ud af at lave samlet til to forskellige steder, så måtte oprette 2 ordrer, men det gik fint.

XL-balloner からの回答
Perfekt gave til vores bryllupsdag
Perfekt gave til vores bryllupsdag. Kunne desværre ikke levere lørdag men blev leveret fredag

Super hurtig levering
Ballonen med chokolade vakte stor glæde og overraskelse.
Så flot at I kunne levere ekstra hurtigt så gaven nåede frem på Valentinsdag.

10/10
2. Gang jeg benytter denne side, igen forløb alt som det skulle! Kan kun anbefales :)

XL-balloner からの回答
Bestilte en ballonbuket som levede op…
Bestilte en ballonbuket som levede op til forventningerne og blev leveret til tiden.

XL-balloner からの回答
Super service hele vejen rundt
Super service hele vejen rundt! Der var en udfordring med GLS, men XL-balloner var gode til at finde en løsning selvom det ikke var deres skyld. Ballonerne blev vel modtaget og så super fine ud trods ekstrem kulde og lidt liggetid i en pakkeshop. Det var heller ikke til at vide hvordan det ville se ud med foto, men det var top og det lykkes at få pakket fotoballonen sammen med en anden ballon blot ved at efterlade en kommentar. Alt i alt super oplevelse!

XL-balloner からの回答
Rigtig god service og levering som…
Rigtig god service og levering som lovet. Skabte stor glæde hos modtager!

Hjemmelevering.. åbenbart ikke
Jeg bestilte til hjemmelevering, men den endte i pakkeboks. Det er ikke okay, især ikke når der er betalt ekstra for hjemmelevering.. Det var en barselsgave, så der var nogle hjemme hele dagen. Chaufføren behøver jo blot at sige at de har været på adressen og så er det jo ude af alles hænder.
Jeg synes ikke man skal reklamere og tage penge for hjemmelevering, når man ikke kan holde det.

XL-balloner からの回答
Super hjemmeside med et kæmpe udvalg af…
Super hjemmeside med et kæmpe udvalg af alle mulige balloner til specielle lejligheder. Det er 2. gang jeg benytter mig af dem og ikke sidste gang😊Det er en kæmpe fornøjelse at overraske dem man har kær og se deres reaktion. Det er helt perfekt med måde man kan booke levering og de kommer til tiden. 5 ✨

XL-balloner からの回答
Må indrømme jeg er skuffet over…
Må indrømme jeg er skuffet over ballonen, hvor vores firma logo er klistret på og det sidder ikke ordentligt fast ..

Leveret til dagen
Leveret til dagen. En ballon der bragte stor glæde til vores barnebarn på hendes 1 års dag

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。