レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Endnu engang den flotteste levering. Kan virkelig anbefale xl-balloner. Denne gang var det en Bubble ballon til en konfirmation jeg havde bestilt. Det var bare så fint lavet med fin snor og ballonvægt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service hele vejen rundt! Der var en udfordring med GLS, men XL-balloner var gode til at finde en løsning selvom det ikke var deres skyld. Ballonerne blev vel modtaget og så super fine ud trods... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jubii - sikke en overraskelse, og STOR glæde, da der stod en kæmpe kasse uden for hoveddøren. Mit barnebarn blev 12 år, og jeg havde fået lavet en helium ballon med et billed af hende selv. At se... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det kan virke dyrt at sende en ballon, men hvad koster blomster og chokolade ikke i dag?!! Og et smil og et grin hverken feder eller kan fremkalde allergiske reaktioner ♥️

企業が回答しました

企業情報

1. バルーン ショップ
  2. バルーン アーティスト
  3. パーティー用品店

当該企業による記述

XL-Balloner er en dansk ejet webshop, der specialiserer sig i balloner, pynt og festartikler til enhver anledning. Vi hjælper både private og virksomheder med at skabe den perfekte stemning til fødselsdage, bryllupper, julefrokoster, halloweenfester og mange andre begivenheder. Hos XL-Balloner lægger vi vægt på kvalitet, service og hurtig levering. Alle vores produkter er nøje udvalgt for at sikre, at du får festpynt, der både ser godt ud og holder hele dagen. Vi tilbyder et stort udvalg af helium balloner, bordpynt, guirlander, servietter og temapynt i moderne farver og stilarter. Vi tror på, at selv små detaljer gør en stor forskel. Derfor tilbyder vi også specialdesignede balloner med tryk, så du kan gøre din fest helt unik. Vores mål er at gøre planlægningen af din fest nem og inspirerende – uanset om du handler som privatkunde eller som del af en virksomhed. Med XL-Balloner får du dansk kvalitet, personlig kundeservice og festglæde leveret direkte til døren.

4.6

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Nemt at bestille og super hurtig…

Nemt at bestille og super hurtig levering 🤗

2026年1月27日

Hej Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🎈

Hvor er det dejligt at høre, at det var nemt at bestille, og at leveringen gik lynhurtigt. ✨

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og flotte balloner…

Hurtig levering og flotte balloner 🤩bestilte torsdag og fredag blev gaven leveret

2026年1月23日

Hej Rikke

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🎈

Skønt at høre, at det gik så stærkt – bestilt torsdag og leveret fredag, lige som det skal være. 💨✨

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en lille ballonbuket til…

Jeg bestilte en lille ballonbuket til min svigerindes bachelor, jeg læser så på hjemmesiden at det er bedst at vælge levering en dag før for en sikkerhedsskyld, det gør jeg så glædeligt og vælger altså levering d. 26. I dag d. 24 modtager jeg så en besked om at den er klar til at blive hentet…. Den er der altså 3 dage før jeg skal bruge den( hvilket i sig selv er lidt af en ubelejlig situation når man ikke lige har alberdens plads). Problemet er så at deres kundeservice har lukket og jeg skal bruge ballonnen en tirsdag så nu har den betydeligt kortere tid hvor de er fine.
Jeg opdaterer og forhåbentlig ser den stadig fin ud når hun får den.

2026年1月24日

Hej Fatima

Tak for din besked 😊

Den 26. er en mandag, og for at sikre levering mandag er vi nødt til at sende ballonerne om fredagen – ellers kan de ikke nå frem i tide.

Vores balloner er i høj kvalitet og holder længe, så det er en helt normal og gennemtestet løsning.

Hver uge sender vi mange balloner på den måde, uden problemer. 🎈

Sjovt og nemt

Genialt at man bare kan klikke lidt rundt på sin telefon, og så har man så nemt som ingenting sørget for en sjov og personlig hilsen på nogens fødselsdag. Det bliver ikke sidste gang!

2026年1月21日

Tusind tak for din anmeldelse, Annika! 😊🎈

Hvor er det skønt at høre, at du synes, det var både sjovt og nemt – præcis sådan skal det føles.
Vi glæder os til næste gang! ✨

5つ星のうち3の評価

Ballonen var virkelig flot levering for hurtig

Ballonen var virkelig flot og stor. Og levede op til sidt krav med at flyve op af kassen.
Men dsv kom pakke også 4 dage før end hvornår den skulle have været leveret

2026年1月17日

Hej Sika

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at ballonen var flot, stor og levede op til forventningen med at flyve op af kassen 🎈

I dette tilfælde blev ballonen sendt til pakkeshop, da afhentning selv var valgt i bestillingen. Hvis levering til hjemmeadresse var valgt, ville ballonen være blevet leveret i dag den 19.

Når levering er sat til mandag, sender vi som udgangspunkt ballonerne om fredagen – netop fordi vores balloner er lavet til at kunne holde til det.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Balloner kom til tiden så fint

Balloner kom til tiden så fint

2026年1月16日

Hej Grethe

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🎈
Dejligt at høre, at ballonerne kom til tiden – lige som de skulle.

5つ星のうち5の評価

Det var bare sådan en god gave til…

Det var bare sådan en god gave til vores morfar. Han blev så overrasket og glad. Jeg bestilte dagen før og der blev levet dagen efter på hans fødselsdag hvilket bare er helt fantastisk😻
Så tusinde tak og stor anbefaling herfra

2026年1月13日

Hej Johan

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse! 🎈

Hvor er det dejligt at høre, at gaven gjorde morfar både overrasket og glad – og skønt, at den nåede frem allerede dagen efter på selve fødselsdagen.

Tak for de varme ord og den store anbefaling, det betyder rigtig meget for os! 😊

Superkanon :)

Superkanon :)

2026年1月9日

Hej Tobias

Tusind tak for din anmeldelse! 😄🙌
Skønt at høre, at du synes, det var superkanon – det gør os virkelig glade! 🎈💛

5つ星のうち1の評価

Forsinket levering

Blev ikke leveret til tiden og det var en fødselsdags ballon

2026年1月10日

Hej Susanne

Det er vi kede af at høre – især når det drejer sig om en fødselsdagsgave. Forsinket levering er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det. 😊

5つ星のうち5の評価

Hurtigt og nemt at bestille og på trods…

Hurtigt og nemt at bestille og på trods af snevejret kom ballonerne frem til tiden

2026年1月7日

Hej Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse! ❄️🎈

Dejligt at høre, at det var nemt at bestille – og ekstra skønt, at ballonerne nåede frem til tiden trods snevejret. Det gør os glade! 😊

5つ星のうち5の評価

Hurtig og nem bestilling og levering.

Hurtig og nem bestilling og levering.

2026年1月6日

Hej Mie

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at både bestilling og levering gik hurtigt og nemt. 🎈

Holder leveringsfrist og flotte balloner

Holder leveringsfrist og flotte balloner

2025年12月23日

Hej Anja

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🎈

Dejligt at høre, at leveringen holdt tiden, og at du var glad for ballonerne.

Super fint produkt

Super fin gæstebog med tryk. Hurtig og effektiv levering.

2025年12月22日

Kære Lene

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Dejligt at høre, at gæstebogen levede op til forventningerne, og at leveringen var hurtig.
Det sætter vi stor pris på! 💛

5つ星のうち5の評価

De leverede selv min pakke

De leverede selv min pakke, så den kom til tiden. Da jeg desværre var for sent med bestilling. Det må m,an sige er service.

2025年12月20日

Kære Tesa

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏

Vi er glade for, at pakken nåede frem til tiden
Når vi har mulighed for det, gør vi gerne en ekstra indsats for at få det hele til at lykkes. 😉

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside . Fine priser og særdeles hurtig levering . Det er mit favorit sted når jeg to gange i året køber balloner 🎈 Tak for Jer….

2025年12月20日

Hej Berit

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😄🎈
Hvor er det bare dejligt at høre, at du altid vender tilbage til os, når der skal købes balloner.

Tak for tilliden – vi glæder os allerede til næste gang! 💛

5つ星のうち5の評価

Super rådgivning og hurtig levering…

Super rådgivning og hurtig levering lige op til juleferien.
Og med et fint produkt.

2025年12月19日

Hej Anders

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🎄😊

Hvor er det dejligt at høre, at rådgivningen var en hjælp, og at leveringen nåede frem trods juletravlheden.
Skønt, at du også er glad for produktet – tak for tilliden! 🎈

5つ星のうち3の評価

DÅRLIG kvalitet

20.1.26
Jeg har efterfølgende fået 1 ny ballon som har holdt meget længere end 1 dag, så det er fint, når jeg ikke giver flere stjerner skyldes det at jeg købte 2 som begge holdte ganske få timer og ved bestilling af nr 2 gjorde opmærksom på den første gik i stykker med det samme.
Jeg mener firmaet på det tidspunkt skulle sende en ny vedlagsfrit…hvilket ikke skete før min anmeldelse - så jeg har i alt betalt for 2 og fået 1 ballon.

Nu har jeg købt 2 balloner indenfor 1 uge….175kr/stk og har “bare” hængt og sprunget uden de er blevet rørt og det er indenfor få timer!!
Nu må jeg forklare den 4 årige modtager, at disse balloner ikke findes mere, for det er for dyrt!

2025年12月19日

Hej L

Det er vi kede af at høre – sådan en oplevelse ønsker vi naturligvis ikke. Vi vil blot nævne, at vi normalt refunderer eller hjælper, hvis der opstår problemer som dette.
Tak fordi du deler din feedback.

Helt i top

God vejledende hjemmeside, og en forsendelse lige til døren - som ønsket - med updates undervejs ☺️

2025年12月18日

Hej Nadia

Tusind tak for din fine anmeldelse! ☺️
Hvor er det dejligt at høre, at både hjemmesiden og leveringen levede op til forventningerne – og at opdateringerne undervejs var en hjælp. 🎈

5つ星のうち5の評価

Altid god og hurtig service❤️ Har…

Altid god og hurtig service❤️ Har bestilt fra XL balloner mange gange nu og har været godt tilfreds hver gang 🙂⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

2025年12月18日

Hej Maya

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft gode oplevelser hos os igen og igen.
Tak for din tillid og de 5 stjerner – vi glæder os allerede til næste gang! 🎈

Trustpilot エクスペリエンス