レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi havde en fantastisk oplevelse med XL-Limo i forbindelse med min datters konfirmation i sÞndags. Alt fungerede perfekt fra start til slut. ChauffÞren var sååå sÞd, professionel og virkelig fin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afholdte min sÞns konfirmation i lÞrdags, hvor han blev overrasket med limousine kÞrsel fra kirken og til restauranten, hvor festen skulle afholdes. En fantastisk betjening, lige fra bestilling og kÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Havde bestilt kÞrsel til vores bryllup, fantastisk service fra start til slut. Afhentning pÃ¥ adressen til kirken, videre kÞrsel til bryllupsbilleder. Sluttede kÞrslen af ved destinationen for fest... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

KÞrslen og servicen er helt i top. Brugte XL Limousine inden galla, og der var ikke en finger at sÊtte pÃ¥ hele turen. Liomen var ren og pÊn, ChauffÞren var hÞflig og nydelig klÊdt samt servicen va... もっず芋る

䌁業情報

1. リムゞン サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Limousine kÞrsel på 1. klasse for alle. Bryllup, konfirmation, barnedåb, polterabend, VIP, firmaarrangementer. En luksusoplevelse udover det sÊdvanlige.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kan klart anbefales

Hvis du vil have en fuldstÊndig fantastisk og gennemfÞrt oplevelse i en limo, så er XL Limousine det helt rigtige valg. Super professionelt firma, der er gode til at kommunikere og gÞre hele turen til kundens bedste oplevelse. God chauffÞr - pÊn og ren limo - og generelt bare en fed tur!
Har intet dårligt at sige om dette firma - kan klart anbefales.

2019幎5月1日

XL Limousine Den fedeste måde at blive

⭐⭐⭐⭐⭐XL Limousine Den fedeste mÃ¥de at blive transporteret rundt pÃ¥ og service i verdens klasse den er bare helt i top og rigtig sÞdt personale sÃ¥ vil helt klart anbefale XL Limousine til andre Og de var ogsÃ¥ Med til at gÞre vores bryllupsdag til noget sÊrligt som vi aldrig vil glemme 👰🏌🀵🏻 ⭐⭐⭐⭐👰🏌

2018幎11月11日
5぀星のうち5の評䟡

Xl limousine er ikke bare en bil

Xl limousine er ikke bare en bil.
Det er en oplevelse
Et minde
En service.
Xl limousine er med til at fuldende den perfekte dag.
Både bil og chauffÞr matcher hinanden på en 1 klasse og professionel og galant måde.
ChauffÞrens der galant med sin flotte uniform og hvide handsker åbnet og hjÊlper en ind i bilen , det får enhver brud til at fÞle sig speciel NÊsten som en prinsesse.

2018幎11月8日
5぀星のうち5の評䟡

Kommunikation og kÞrsel var top klasse

Kommunikation og kÞrsel var top klasse. De svarede på spÞrgsmål over email på få timer, og var fleksible med kÞrselsplanen. Kan klart anbefales. Musikken i bilen virkede ikke de fÞrste 5 minutter, men chauffÞreren var hjÊlpsom og fik det til at fungere på kort tid.

2018幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

En rar og gennemfÞrt oplevelse

En rar og gennemfÞrt oplevelse. Vi fÞlte os i gode hÊnder fra bookning til at vi stod og bilen trillede op af vejen, 10 min fÞr aftalt tid. Vi modtog en kontrakt på vores kÞrsel efter bookning, hvilket var rart at have når der er 100 andre ting der skal vÊre på plads til et bryllup. ChauffÞren var flot prÊsenteret i uniform med hat og hvide handsker. XLLIMO var med til at fuldende vores helt fantastiske dag.

2018幎1月13日
5぀星のうち5の評䟡

Virkelig lÊkker tur med super service!

Virkelig lÊkker tur med super service!
Vi var så uheldige at det regnede da vi skulle til kirken, men chauffÞren stod og ventede pÊnt med paraply så vi ikke blev våde. Bedre service kan man ikke få!!
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fra dem, da alt var nemt og fungerede.

2017幎10月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス