Det er vigtigt med god kvalitet. Vi kÞber ofte chokolade og honningkager hos Xocolatl fordi vi sÊtter pris pÃ¥ produkter med hÞj kvalitet. Ikke mindst til jul kÞber vi ekstra - f.eks. julekalendere... ãã£ãšèŠã
Fin hjemmeside, der er nem at navigere i og med en meget let betalingsdel. Man skal dog vÊre opmÊrksom pÃ¥, at hvis man er berettiget til fri fragt, bliver varen automatisk sendt til en pakkeshop. De... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super service - ogsÃ¥ nÃ¥r drillenissen er pÃ¥ spil. Der manglede nogle varer i min bestilling, jeg kontaktede Xocolati pr. mail, fik svar inden for et par minutter og to dage efter modtog jeg de manglen... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
At kreere farverig og smagfuld chokolade er en passion for alle hos Xocolatl. Vi har stor respekt for rÃ¥varer, hÃ¥ndvÊrket og tradition, men vi tÞr ogsÃ¥ at eksperimentere med smag, farve og form â altid uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvalitet. Selv om vi er en lille virksomhed, Þnsker vi at tage et stort socialt ansvar. Lokalt, hvor vores butikker er, og internationalt for de chokoladefarmere, vi indkÞber vores varer hos, samt for miljÞet. Vi bruger kun chokolade, der lever op til bÊredygtighedsprincipperne fra Cocoa Horizons, hvis mission er at sikre forbedrede levevilkÃ¥r for chokoladefarmerne og gennem en bÊredygtig, innovativ tilgang forbedre produktiviteten. Hvis noget af vores chokolade i vores interne kvalitetskontrol ikke lever op til vores egne hÞje standarder for udformning og udtryk, benytter vi os blandt andet af âMadspildsbokseâ eller forsÞder de lokale plejehjemsbeboere med lidt juleknas eller pÃ¥skeÊg. Hos Xocolatl Þnsker vi at vÊre en stÊrk medspiller for det lokalmiljÞ, vi bor i. Vi tror pÃ¥ mangfoldighed blandt vores medarbejdere, og vi har menneskeligt overskud og plads til dem, der har brug for ekstra fleksibilitet pÃ¥ arbejdsmarkedet. Xocolatl â nÃ¥r kvalitet kan smages
SÞren Jessenvej 1, 6094, Hejls, ãã³ããŒã¯
- info@xocolatl.dk
- xocolatl.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Godt gaveudvalg!
Fantastisk kvalitet og hurtig levering.
Smukke, lÊkre chokolader og levering til tiden
Rigtig fin service, levering og indpakning. Og så selvfÞlgelig de allerfineste, lÊkre chokolader.
The best home-made ice cream
Besides delicious self-made chocolate and cakes this litte cozy shop has the best home-made ice cream. Soooo much more taste than your average store-bought ice cream. Although not cheap, I think the price and portion size is fair.
The shop also has a cozy inside and outside seating areas, the outside area is equipped with electrical heaters and blankets. We opted for the outside seating where you have a view of the daily business of the local inhabitants and also groups of tourists. A great visit and a must go to place if youre in town.
Fantastisk lÊkker chokolade
Fantastisk lÊkker chokolade, kun en fejl smager af mere.
Super lÊkker chokolade og rigtig godâŠ
Super lÊkker chokolade og rigtig god service :) Tak!
Sååååå lÊkkert!
Ej, okay, det var Sà lÊkkert! Jeg sÃ¥ en reklame online for en madspildsbox og tÊnkte: âkvalitetschokolade for en slik? (Pun intended ð¬) Det skal jeg prÞve!â, og det var sååå lÊkkert! Bestiller helt bestemt igen, hvis jeg skulle falde over det igen ð
Madspilds kasse dyr og Þdelagt chokolade
Efter kontakt med virksomheden, har det vist sig, at jeg har set forkert på emballagen. "Bedst fÞr" datoen var ikke overskredet, derfor er min anmeldelse Êndret fra 2 til 3 stjerner.
Jeg kÞbte en madspilds kasse. Da jeg modtog den, var "bedst fÞr" datoen overskredet med 5 dage.
6 af chokoladestykkerne var helt mast og fyldet rendt ud, så de Þvrige stykker var fedtet ind.
Aldrig mere madspils kasse til os - med porto gav vi over kr. 200, og det var det bestemt ikke vÊrd.

Xocolatl ããã®åç
God service, hÞjeste kvalitet
God service, det bedste kage og chokolade af hÞjeste kvalitet.
Chokoladen er den bedste i heleâŠ
Chokoladen er den bedste i hele Danmark. UdsÞgt kvalitet. Meget velsmagende. Altid tilpas i styrke. Når det kommer til butikken i Haderslev, synes jeg dog, at de svar man får på sine spÞrgsmål, kunne vÊre mere anerkendende.

Xocolatl ããã®åç
Fin kvalitet og god man kan afhente ogâŠ
Fin kvalitet og god man kan afhente og spare forsendelse og emballage.
Harsk chokolade
Fik en pose chokoladeovertrukne lakridser i gave, og selvom sidste salgsdato ikke var overskredet, var chokoladen harsk.
Det kan jo ske for ethvert firma, men hvad der overraskede mig var, at firmaet ikke ville tage ansvar, da jeg henvendte mig til dem.
De mente, at chokoladen måtte have vÊret opbevaret forkert og foreslog, at jeg kunne kontakte giver og spÞrge, hvor chokoladen var kÞbt. Så ville de undersÞge sagen nÊrmere.
Jeg ved ikke, hvordan det ville gÞre dem klogere, og jeg opfattede det som en manÞvre for at undgå at give kompensation.
DÃ¥rlig service!
Rigtig god service og hurtig hjÊlp.
Rigtig god service og hurtig hjÊlp.
Alt perfekt herfra.
Hurtig levering og god chokolade
Hurtig levering og god chokolade, som de fleste vil elske. Kan anbefales!
Snabbt och personligt
Vi fick snabb och personlig hjÀlp trots att vi ville bestÀlla utanför leverantörens normala leveransområde.
Så utrolig lÊkker
SÃ¥. Utrolig lÊkker sÃ¥ er det sagt ð€