Banner for XOOON België / Belgique

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Het boek geeft ons een goed idee van de keuze die Xooon biedt en de mogelijkheden om te combineren. Door de diverse afmetingen die erin staan kunnen we perfect opmeten hoe we de leefruimte zouden heri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heel mooie catalogus ontvangen. Mooie keuzes,maar nog niet echt wat wij persoonlijk zoeken. Niettegenstaande een aanrader voor andere.

5つ星のうち2の評価

Ik heb een product aangekocht op de firma , de klantendienst zegt me dat ik geen factuur kan ontvangen omdat via de webshop alleen particulier wordt verkocht. Dat is echt ontoelaatbaar. Product zelf... もっと見る

5つ星のうち5の評価

C'est un réel plaisir de parcourir les pages de votre catalogue. Riche en photos et surtout d'implantation dans un décors, cela donne des idées. Il devient très rare de trouver encore des catalogues... もっと見る

企業情報

5. リビングルーム用家具の店
  6. ソファー専門店

XOOON België / Belgique について

当該企業による記述

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.

SALONS TAFELS STOELEN

FAUTEUILS KASTEN

VERLICHTING WOONACCESSOIRES

Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!

Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!

Les meubles design prononcés donnent du caractère à votre intérieur. Avec XOOON, vous obtenez ce produit unique. Notre collection est inspirée par le monde qui nous entoure. Formes, couleurs, textures et matériaux de la nature, rassemblés dans nos propres créations issues du sol Néerlandais. Derrière chaque design se cache un designer qui a une idée, un amour du design et un sens du détail. I ls ont une chose en commun : le désir de vous offrir un meuble exclusif et sur tout abordable.

CANAPÉS TABLES CHAISES

FAUTEUILS RANGEMENTS

LUMINAIRES DÉCORATIONS

Chez XOOON, nous aimons que vous laissiez parler votre créativité avec nos meubles. Notre collection offre toutes les possibilités pour le faire. Vous pouvez concevoir et personnaliser un grand nombre de nos meubles comme bon vous semble. De plus, les meubles des différentes collections XOOON se combinent très bien entre eux.

Combinez vos goûts avec notre mobilier design unique et créez votre propre style !

Onze beloftes | Nos promesses

当該企業による記述

Unieke designs | Designs uniques
Eigen ontwerpen, gewoon van Nederlandse bodem. | Des créations originales, tout simplement venues des Pays-Bas.
Stel je meubelen zelf samen | Composez vos meubles vous-même
Kies de opstelling, stof en kleur die bij jou past en ga voor comfortabele opties die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. | Choisissez la configuration, le tissu et la couleur qui vous conviennent et optez pour des options confortables adaptées à vos préférences personnelles.
Gratis online ontwerptools | Outils de conception en ligne gratuits
Maak een ontwerp in 2D of maak gebruik van Augmented Reality (AR) om ons meubel in jouw interieur te zien. | Réalisez un projet en 2D ou utilisez la réalité augmentée (AR) pour visualiser notre meuble dans votre intérieur.
3D-interieuradvies | Conseils d’intérieur en 3D
Maak een afspraak in een van onze winkels voor een levensechte 3D-tekening van jouw nieuwe interieur. | Prenez rendez-vous dans l’un de nos magasins pour une visualisation 3D réaliste de votre nouvel intérieur.

Onze garanties | Nos garanties

Veel meubelen uit voorraad leverbaar | De nombreux meubles disponibles de stock

Met meer dan 70 verkooppunten in de Benelux zit er altijd een winkel bij jou in de buurt. Daarnaast bestel je een groot deel van ons assortiment eenvoudig online. | Avec plus de 70 points de vente dans le Benelux, il y a toujours un magasin près de chez vous. De plus, vous pouvez facilement commander une grande partie de notre assortiment en ligne.

連絡先

Promotion box for XOOON België / Belgique

Nieuwe collectie bij XOOON

Ontdek de nieuwe collectie designmeubelen bij XOOON.

4.2

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Beste

Beste, ik heb het boek niet ontvangen.

2025年11月17日

Goedemiddag Tania,
We vinden het vervelend om te horen dat u ons lookbook niet heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

Onze klantenservice heeft u een e-mail gestuurd om uw adres te bevestigen, zodat wij het lookbook opnieuw kunnen opsturen. Zodra wij de bevestiging van uw adres ontvangen, zorgen we ervoor dat het lookbook zo snel mogelijk naar u wordt verzonden.

Alvast bedankt voor uw medewerking, en we hopen dat u snel kunt genieten van ons lookbook en er volop inspiratie uit kunt halen voor uw interieur!

Update 21-11 16:00

Beste Tania,

Nogmaals dank voor het onder onze aandacht brengen van de situatie. Wij hebben gezien dat het adres niet overeenkwam en deze dan ook direct aangepast. Er zal nu een nieuwe lookbook jouw kant op komen waardoor wij ervan uitgaan dat het opgelost zal zijn. Mocht je verdere vragen hebben, eventueel advies willen over een van onze producten of een stofstaaltje ontvangen dan horen wij dit uiteraard graag en kijken wij met je mee.

Xooon 💐

Je kan veel inspiratie opdoen

Je kan veel inspiratie opdoen

2025年11月20日

Goedemiddag Berlinda,

Wat fijn om te horen dat ons lookbook je inspireert! 😊
We hopen dat je er veel ideeën uit kunt halen.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88-203 94 20. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00.
Kun je ons telefonisch niet bereiken? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.: https://www.xooon.be/contact/

Mooie catalogus

Mooie catalogus, heerlijk om te doorbladeren, boekenkast besteld, geleverd, fantastisch! 🤩

2025年10月24日

Goedemiddag Karina,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! 😊
Wat fijn om te horen dat je ons lookbook met plezier hebt doorgebladerd en dat je tevreden bent met je bestelling van de boekenkast.
We hopen dat ons lookbook je blijft inspireren en wensen je veel plezier van je bestelling!

Heel mooi boek

Heel mooi boek. Alles mooi gepresenteerd. Afmetingen, prijzen en verschillende mogelijkheden goed vermeld.

2025年11月20日

Goedemorgen Marina,

Dankjewel voor je positieve review over ons lookbook! 😊
Fijn om te horen dat je alle informatie hebt kunnen vinden. We nodigen je graag uit om één van onze verkooppunten of onze webshop te bezoeken om onze uitgebreide collecties te ontdekken. Tot gauw bij Xooon!

5つ星のうち5の評価

mooie ideeën om toe te passen in onze

mooie ideeën om toe te passen in onze ontwerpen

2025年11月3日

Goedemorgen Luc,

Wat fijn om te horen dat ons lookbook jullie mooie ideeën heeft gegeven om toe te passen in jullie ontwerpen! 😊
We hopen dat het blijft inspireren en veel creativiteit brengt bij jullie projecten.

5つ星のうち5の評価

Prachtig boek met mooie foto´s !

Prachtig boek met mooie foto´s !
Mijn bestelling voor een volledige eetplaats met tv meubel en barkast werd geplaatst.
Heel mooi design bieden ze voor een excellent prijskaartje.

2025年10月22日

Goedemorgen Sandra,

Bedankt voor je mooie review over ons lookbook! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling van de volledige eetplaats, het tv-meubel en de barkast.
We hopen dat ons lookbook je blijft inspireren en wensen je veel plezier van je nieuwe meubels!

We hebben leuke ideeën opgedaan

We hebben leuke ideeën opgedaan

2025年11月15日

Goedemorgen Rene,

Wat fijn om te horen dat ons lookbook jullie leuke ideeën heeft gegeven! 😊
We hopen dat het blijft inspireren bij het ontdekken van onze collectie. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op – we helpen je graag verder.

Mooie en degelijke artikels

Mooie en degelijke artikels
Geeft je zin om iets te gaan kopen

Goedemorgen Mia,

Wat fijn om te horen dat ons lookbook je inspireert en dat onze artikelen in de smaak vallen! 😊
We hopen dat je veel plezier beleeft aan het ontdekken van onze collectie. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt!

XOOON boek

zeer mooie overzichtelijke boek

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat je ons lookbook waardeert! We hopen dat het je blijft inspireren bij je keuzes. 😊

Xooon.

Verzorgde uitgave

Verzorgde uitgave. Veel inspiratie.

Goedemorgen Lutgarde,

Dankjewel voor je positieve review! 😊
Wat fijn om te horen dat ons lookbook je heeft geïnspireerd. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder! Xooon.

5つ星のうち4の評価

Je trouve le catalogue intéressant

Je trouve le catalogue intéressant. Car il permet de connaître votre gamme.cepandant, je trouve qu'il manque de décoration.. J' aurais préféré voir des salles avec des tapis, des objets de décoration,des cadres, des coussins,etc....

2025年9月25日

Bonjour Martine,

Merci d’avoir partagé votre expérience avec notre catalogue. 😊 Heureux d’apprendre qu’il vous a permis de découvrir notre gamme, et merci également pour votre remarque concernant le manque d’éléments décoratifs.

Pour davantage d’inspiration et d’idées, n’hésitez pas à visiter l’un de nos magasins ou à consulter notre site web.
L’équipe reste à votre disposition pour toute question ou demande d’information.

5つ星のうち4の評価

Mooie zaken in lichte kleuren

Mooie zaken in lichte kleuren.
Helaas veel stof wat gevoelig is qua vuil...

2025年11月13日

Goedemiddag Luc,

Bedankt voor je review!
Fijn dat je de lichte kleuren mooi vindt. We begrijpen dat sommige stoffen gevoeliger zijn voor stof en vuil. De bekleding van onze banken en stoelen is beschikbaar in veel verschillende stoffen en kleuren, die je kunt bekijken op onze webshop via de volgende link. https://www.xooon.be/
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier: https://www.xooon.be/contact/

XOOON

Belle présentation des produits

Belle présentation des produits

2025年11月13日

Bonjour Isabelle,

Merci pour votre avis ! 😊
Nous sommes ravis que nos produits vous plaisent. Si vous avez des questions ou souhaitez des conseils, vous pouvez nous contacter via : https://www.xooon.be/fr-be/contact/

Mooi boek

Mooi boek, ook qua decoratie errond. Leuke stijl. Maar niet echt iets gevonden dat me echt aansprak in het boek. Was ook niet echt zoekende ( wel evt een eettafel ). Een sofa zou geen probleem zijn, maar die heb ik nog even.

2025年11月12日

Goedemiddag Ilse,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je het boek en de stijl ervan mooi vindt. Jammer dat er niets tussen zat dat je direct aansprak, maar goed om te horen dat je interesse hebt in een eettafel. We nodigen je graag uit om ook via onze webshop of een van onze verkooppunten een kijkje te nemen.
Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Tot ziens XOOON✨

Prachtig overzicht in boek

Het zijn werkelijk zeer mooie opstellingen die in het boek staan. Zeer mooi gepresenteerd.

2025年11月6日

Goedemiddag Pierre,

Wat fijn om te horen dat de opstellingen en de presentatie in het boek u aanspreken!

We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze webshop of een van onze verkooppunten te bezoeken. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88-203 94 20. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Als het niet lukt om ons telefonisch te bereiken, stuur dan gerust een bericht via het contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk per e-mail reageren; https://www.xooon.be/contact/.

5つ星のうち5の評価

Beau catalogue avec de jolies mises en…

Beau catalogue avec de jolies mises en situation

2025年10月15日

Bonjour Claudine,

Merci pour votre avis sur notre lookbook. Nous espérons qu’il vous apportera beaucoup d’inspiration !

Echt wel inspiratie !

2025年10月30日

Goedemiddag Chris,

Bedankt voor je positieve review!
We zijn blij om te horen dat ons Lookbook je heeft geïnspireerd. We nodigen je graag uit om onze webshop en onze verkooppunten te bezoeken en hopen je binnenkort te verwelkomen bij XOOON!

prachtig en degelijk boek

prachtig en degelijk boek. Mooie meubelen. Veel keuze.

2025年11月12日

Goedemiddag Carine,

Wat leuk dat ons Lookbook je aanspreekt en dat je onze meubelcollectie met zoveel keuze hebt gezien. We hopen dat je er veel inspiratie uit kunt halen. Voor vragen kun je altijd gerust contact met ons opnemen.

Boek met een visie

Heel mooi boek, duidelijk uitgelegd hoe je de meubels in je leefruimte kan plaatsen, qua grootte en mogelijke combinaties

2025年10月25日

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen! Leuk dat je ons Lookbook mooi en duidelijk vindt. We hopen dat het je volop inspiratie geeft!
Tot ziens bij Xooon!💐

Overzichtelijke, inspirerende voorbeelden

Overzichtelijke indeling van de verschillende series, inspirerende teksten, harmonische combinaties, laatste pagina's met materiaalinformatie geven inzicht in mogelijkheden

2025年11月9日

Goedemiddag Rita,

Wat fijn om te horen!
We zijn blij dat je het Lookbook als overzichtelijk en inspirerend ervaart, en dat de combinatie van verschillende series en materiaalinformatie je aanspreekt. We hopen dat het je verder helpt bij je keuzes!
Mocht JE nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via +31 (0)88-203 94 20. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Als het niet lukt om ons telefonisch te bereiken, stuur dan een bericht via het contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk per e-mail reageren.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。