ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hele fijne vintage webshop. Mooie tweedehands kleding, duidelijk met zorg uitgezocht. Alles klopte: goede beschrijving, snelle verzending en netjes verpakt. Hier ga ik zeker vaker bestellen.
Ben via Tiktok bij Xrosjean gekomen. Ik zag tijdens zijn live dat hij ook bureberry sjaal verkocht. Heb er ééntje besteld de levering was lekker vlot en ook ik goede staat ontvangen. Ben er erg blij m... ãã£ãšèŠã
Perfecte prijsverhoudingen. Perfecte staat bijna geen gebruik sporen te vinden behalve dat er een aantal haren opzaten. Voor de rest snelle verzending!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hello, we are Xrosjean and offer pre-loved clothing from different brands. Our location is based in the Netherlands and ship to Europe!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goeie en snelle levering
Goeie en snelle levering. Het product is netjes ingepakt en goeie kwaliteit
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, artikel klopt volgens de beschrijving en fijne snelle levering
Erg blij met het shirt.
Erg blij met het shirt.
Op de live erg duidelijk aangegeven hoe en wat. Top!
ðððð
ððððððððððð
Moeizame terugbetaling na retour
Ik bestelde 1 Ralp Lauren polo en alles verliep vlotjes van bestellen tot ontvangen. Helaas was ik niet tevreden over de kwaliteit gezien vetvlek op voorkant en de pasmaat was een hele wijde fit.
Na contact via mail mocht ik het stuk retourneren. Ik heb het item mooi ingepakt en verzendkosten betaald om het order terug te sturen. En toen bleef het stil en kwam er geen terugbetaling. Na verschillende mails die onbeantwoord bleven, nog steeds geen terugbetaling. Kortom... super ontevreden over de klant-onvriendelijke, onprofessionele aanpak. Bij deze een transparante, negatieve score
!!!!!!
Na de review deed ik nog een poging en kreeg ik eindelijk reactie op mijn bericht via hun shopify contactformulier. Mijn mails bleken onvindbaar te zijn. Ik stuurde al deze berichten door naar een ander opgegeven mailadres De terugbetaling is dan vlotjes geregeld. Xrosjean beloofde om uit te zoeken hoe het kwam dat deze opvolging zo moeizaam liep.
Blij dat dit correct afgehandeld is.

Xrosjean ããã®åç
Netjes verpakt verzonden en gekregenâŠ
Netjes verpakt verzonden en gekregen wat besteld is.
Perfect
De verzending naar België duurde maar 3-4 dagen ,kleding ziet er nog mooi en verzorgd uit heel blij mee ð

Xrosjean ããã®åç
Vandaag besteld morgen in huis
Vandaag besteld morgen in huis en ze zien er heel mooi uit
Foute maten.
Verkeerde maten en slecht retour
Ik heb totaal verkeerde maten gekregen en als ik het wil terug sturen is een enorm slecht retourbeleid waar ik het moet terugsturen alsof het nooit is opengemaakt, maar dat is letterlijk onmogelijk. Het is niet mijn schuld dat jullie je website enzo niet op orde is.

Xrosjean ããã®åç
Via TikTok terecht gekomen bij ditâŠ
Via TikTok terecht gekomen bij dit bedrijf. Goedkope merk kleding van zeer goede kwaliteit. Geen namaak, alles echt origineel. Echt een aanrader voor mensen die merkkleding willen dragen maar er niet de hoofdprijs voor willen betalen. Top!! Ga hier zeker vaker bestellen. :)
Helemaal in love met deze websiteð
Geweldige kleding met goeie kwaliteit!! En totaal niet duur, zeker een aanraderâŒïžð«¶ð» ben slim en koop het van xrosjean niet van de Ralph Lauren site, bespaard je een hoop geld.â€ïž
Perfect omschreven
Perfect omschreven, ik heb alleen de afmetingen niet gedaan en valt daarom kleiner dan verwacht maar voor de rest perfect.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ