Uppdaterar gÀrna mina positiva upplevelser hÀr med en otroligt snabb och âenkelâ viktnedgÃ¥ng. Resan börjar dock först nÀr man nÃ¥tt sin mÃ¥lvikt, att Àta jÀmnvikt resten av livet, Det Àr dÀr jag falle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra grejer, snabb leverans, tydlig förklaring om produkternað Men, jag saknar fler produkter att vÀrma till lunch & kvÀllsmat!!! Förslag âTomatsoppaâ Grönsakssoppan Àr mycket god - men blir en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveransen snabb. Produkterna bra med Strawberry Smoothie riktigt dÃ¥liga den hÀr gÃ¥ngen. Har hÀnt förut sÃ¥ nu kommer jag inte att köpa dem fler gÃ¥nger. GÃ¥r inte att skak i plastburken dÃ¥ det blir vÀ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produkterna jag köpte först föll mig inte i smaken men det var inga problem nÀr jag talade om det utan fick byta till andra som smakar fantaskt gott. Jag Àr sÃ¥ nöjd, Ãntligen har det kÀnnts lÀtt att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har produkter för dig som vill gå ner i vikt, behålla vikten och må bra. I vår webbutik kan du lÀtt och smidigt köpa de produkter du önskar och få varorna skickade till ett ombud nÀra dig. Målet Àr att få dig som kund att förverkliga dina drömmar med hjÀlp av våra produkter. Vi Àr sjÀlva utbildade personliga trÀnare, nutritionister och coacher. Vi utbildar löpande personal på trÀningsanlÀggningar till att bli licensierade viktcoacher och utöver detta bland annat varit Àgare till en gymkedja, plats- och regionschef för en annan kedja, jobbat som ekonomiansvarig, som förelÀsare, utbildare, hjÀlpt gym med lönsamhet och utveckling, som copywriter och arrangör för idrottstÀvlingar samt guldmedaljör i brasiliansk jiu jitsu för att nÀmna en del av vad vi har i ryggsÀcken. Vi har grundat och startat egna verksamheter och framför allt brinner vi för att hjÀlpa mÀnniskor till att genomföra positiva förÀndringar i livet!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ris och ros
SÀmre utbud. Förstår leveransproblem men tråkigt nÀr man hittat och vant sig vid produkter som inte går att bestÀlla lÀngre. Det gÀller alla bars. Annars mycket goda måltider, jag upplever inte bismaker som med andra varumÀrken, underlÀttar intag och uthållighet att följa dieten.

Xtrabutiken ããã®åç
Likadan produkt som på bilderna
Likadan produkt som på bilderna, och enligt mina förvÀntningar.

Xtrabutiken ããã®åç
jag skulle bli tacksam om ni slutar medâŠ
jag skulle bli tacksam om ni slutar med att jag skall tala om vad jag tycker om era varor. jag kommer att handla era produkter under en lÀngre tid. detta borde ge en hint att jag Àr nöjd, tusen tack

Mina inköp
Mina inköp!
Mct oljan Àr bra!
Proteinpulver besviken. Så många E Àmnen hade jag inte rÀknat med. Bilden inte lÀsbar på innehållsförteckningen.
Hoppas att smaken Àr bra.

Mer bars
Snabb leverans, men saknar lingongröt och stora bars.SÃ¥g nu att lingongröten var tbx ð

Xtrabutiken ããã®åç
Snabb leverans, goda shaker , fungerar bra och fantastisk försÀljare

Bra grejer
Bra grejer, snabb leverans, tydlig förklaring om produkternað
Men, jag saknar fler produkter att vÀrma till lunch & kvÀllsmat!!!
Förslag âTomatsoppaâ
Grönsakssoppan Àr mycket god - men blir enformigt.
Pasta bolognese..,,,, nej, tack.
Mvh
Christel P Olsson

Felaktig info, ingen kompensation
Jag tyckte det var tråkigt att man inte blivit upplyst om de förÀndringarna som gjort i och med lagÀndringen som trÀdde i kraft.
Jag hörde av mig till Xtrabutiken då det stod felaktiga uppgifter på hemsidan. DÀr jag hade lÀst stod de gamla uppgifterna om produkterna. Det var också utifrån den "kalkylen" jag bestÀmt hur lÀnge jag skulle gå på helfart samt nÀr i tid. Detta höll ju då inte eftersom energiinnehållet inte lÀngre stÀmde.
Jag har gjort den "kuren" förut och vet på ett ungefÀr hur mycket jag går ner på en viss tid. Jag har Àven arbetat på Xtravaganza nÀr det fanns så jag kÀnner att jag har (hade) bra koll på produkterna. Jag kontaktade som sagt Xtrabutiken så snart jag upptÀckt felet. Jag fick ingen som helst kompensation eller så, det enda de sa var att de var tacksamma för att jag upptÀckt felet på hemsidan. De3t hade varit ganska enkelt och gentilt att bjuda på någon form av kompensation.

DÃ¥ligt
Jag bestÀllde produkterna och fick hem någon annans produkter utan någon form av kompensation. Andra gången fick jag hem produkterna men fick inte programmet skickat till mig och nÀr jag åter igen kontaktar kundtjÀnsten så skriver de att det Àr mitt fel att jag inte fått mailen då jag inte prenumererat på deras nyhetsbrev. Alla kalla produkter Àr jÀtte klumpiga oavsett hur lÀnge man skakar och rör om och extremt söta. Programmet fungerar men frågan att stÀlla sig Àr om man vill dricka klumpig vÀtska i 30 dagar?

Sedan ni Àndrade innehÃ¥llet i VlcdâŠ
Sedan ni Àndrade innehållet i Vlcd påsarna Àr det svårt att lösa upp pulvret. Ca 15% av pulvret blir kvar i stora oaptitliga klumpar.
Det finns inga instruktioner hur man skall lösa upp pulvret.
Ã
terkom gÀrna med det,

Erbjuder produktsammansÀttningar som ejâŠ
Erbjuder produktsammansÀttningar som ej Àr bestÀllningsbara, men erbjuds till högre pris separat

Bra produkter
Det har funkat vÀldigt bra för mon vikt nedgång 13 kg på 30 dagar, var av 8 kg rent fett :)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ