Under forårs klargøringen af min sejlbåd på havnen kom snakken ind på båd forsikringerne. Blev rådet til at prøve at kontakte Yachtforsikring- Tyskland i Flensburg. Udfyldte formularen for bere... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har fået en fantastisk behandling under oprettelsen og overflytning af min forsikring. Hurtig svar og gode e mail oplysninger af mine spørgsmål. Jeg får en væsentlig bedre dækning dog lidt dyre... もっと見る
Hej Har lige tegnet forsikring. Hurtigt og nemt. De tegner som man selv ønsker Svar tilbage samme dag Findes ikke nemmere og billigere. Stor anbefaling Mvh JM
Har lige tegnet bådforsikring hos Yachtforsikring-Tyskland Alt forløb super nemt og Brandon var super god og hjælpsom Taler fantastisk dansk Kan kun anbefale dette selskab med 5 stjerner
企業情報
当該企業による記述
We represent the customer – not the insurance company! As an insurance broker, we are not tied to any one company and have access to all German insurers offering boat insurance. We only offer sharp, tailor-made solutions at competitive prices and with strong conditions – including all-risk coverage, 'new for old' without deductions in case of partial damage, fixed insured sums, and more.
連絡先
Graf-Zeppelin-Str. 18, 24941 , Flensburg, ドイツ
- 0049 15122527831
- info@foerde-assekuranzkontor.de
- yachtforsikring-tyskland.com
Jeg har fået en fantastisk behandling…
Jeg får en væsentlig bedre dækning dog lidt dyrere men uden stor betydning.
Kan klart anbefales
Jeg har fået en god start med…
Jeg har fået en god start med yachtforsikring, god pris og hurtig til at svare på Dansk
Billigste forsikring på jolle og motor efter eget ønske
Hej
Har lige tegnet forsikring.
Hurtigt og nemt.
De tegner som man selv ønsker
Svar tilbage samme dag
Findes ikke nemmere og billigere.
Stor anbefaling
Mvh JM
Virker nemt 🤩
Forårsklargøring
Blev rådet til at prøve at kontakte Yachtforsikring-
Tyskland i Flensburg.
Udfyldte formularen for beregning af præmie, fik lyn hurtigt svar.
Den tilbudte forsikring havde samme dækning
som min nuværende danske forsikring, men til en væsentligt lavere pris.
Et par mails frem og tilbage med Brandon, på dansk, så fik jeg sat gang i flytningen af forsikringen, ikke kun på min sejlbåd men også min fiske jolle.
Superfin og hurtig service.
Virkelig god oplevelse med…
Virkelig god oplevelse med Yachtforsikring-Tyskland.com.
Vi har netop købt en Beneteau Oceanis 50 i Grækenland og har været i dialog med flere forskellige forsikringsselskaber. Brandon og teamet har været ekstremt hjælpsomme, hurtige til at svare og meget professionelle hele vejen igennem.
Prisen var samtidig markant bedre end flere andre tilbud vi modtog, uden at gå på kompromis med dækningen.
Kan varmt anbefales
Har lige tegnet bådforsikring hos…
Har lige tegnet bådforsikring hos Yachtforsikring-Tyskland
Alt forløb super nemt og Brandon var super god og hjælpsom
Taler fantastisk dansk
Kan kun anbefale dette selskab med 5 stjerner
Surprisingly good
Surprisingly good, professional service, nice policy that is easy to understand, I can't immediately say what could work better.
We give 5 stars, greetings from Denmark.
Mega hurtige til at svare på…
Mega hurtige til at svare på forespørgelser om priser og til gode priser.
SUPER SERVICE. Og alt foregår på dansk.
Ville gerne give 5 stjerner. Men giver 4. Det er et princip. Det skal være en fuldstændig sublim helt eksta ordinær vandvittigt service hvis jeg giver 5. Men men men. Når det så er sagt så får BRANDON 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
. Det er en virkelig god og lynhurtig service han giver. Selv I weekenderne svarer han på mail hvis der er opstået spørgsmål. Og alt foregår fuldstændig professionalt og på DANSK. Vi har nu brugt BRANDON som mægler et år og er igang med at forny forsikringer og det kører fuldstændig efter planen. Og prisen på forsikringer han laver til os er meget gode I forhold til danske forsikringer. 7-9-13 har vi ikke haft brug for vores forsikringer endnu. Har enda overvejet at flytte mine andre forsikringer til Flensborg og Brandon også.
This company really gives value for the money
This company really gives value for money, I paid the double before compared to now. Always easy to contact, a company to be recommended.
nem online håndtering
nem online kontakt. aftaler kunne håndteres online. alt i alt en god oplevelse
Rigtig god korrespondance
Rigtig god korrespondance, hurtig og præcis kommunikation og en pris der er til at forstå, jeg ser frem til et godt fremtidigt samarbejde 🌹🥀👍
God forsikring på min 3 både
Jeg har forsøgt flere gange med pantenius og søassuence at forsikre mine både , men begge selskaber var ikke interesseret i at forsikre, arrogante og dårlig service 🥵
Men så fandt jeg yachtforsikring Tyskland, og må sige at Brandon har nu med 3 skibe/både kunne give mig god og hurtig besked samt god forsikring 👍
Ich wurde super nett behandelt und habe…
Ich wurde super nett behandelt und habe gleichzeitig eine günstigere Versicherung für mein Schnellboot erhalten als bei meiner vorherigen Versicherungsgesellschaft, bei gleichem Versicherungsschutz. Daher kann ich Förde auf jeden Fall weiterempfehlen.
Super hurtig og god service!
Super hurtig og god service fra Brandon, samt en rigtig god besparelse på min speedbåd forsikring!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Yachtforsikring-tyskland.com.
Kommunikationen har været hurtig og klar og jeg har fået kompetent hjælp hele vejen igennem.
Min kontaktperson Brandon Samuel har leveret en professionel og serviceminded dialog, som giver stor tryghed. Kan klart anbefales
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。