レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores Daycruiser brÊndte desvÊrre ned, da der opstod brand i den lagerhal hvor den stod vinteropbevaret. Da jeg fÞrst kontaktede Bavaria Yachtforsikring, betryggede de mig med at bÃ¥den selvfÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget omfattende skade pÃ¥ nÊsten al elektronik ombord. Vi havde fra start til slut god kontakt og rÃ¥dgivning med Bavaria forsikring. Skaden blev vurderet af tysk taxator, der ankom netop da bÃ¥den var... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej Ralph fra BAVARIA Yachtforsikring. Tusind tak for din flotte rednings aktion. Vores bÃ¥d fik motorstop. Der var tre dykkere i vandet og 2 i bÃ¥den. BÃ¥den drev hurtigt vÊk fra dykke... もっず芋る

Fik en skade pÃ¥ skroget i forbindelse med sejlads med hÞj hastighed i farvandet omkring Bornholm. Skaden blev hurtigt anerkendt og afviklet. DesvÊrre kom der en fÞlgeskade bag den fÞrste skade, men... もっず芋る

䌁業情報

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

89件のレビュヌ

Erstatning af båd efter brand i lagerhal ifbm. vinteropbevaring

Da jeg fÞrst kontaktede Bavaria Yachtforsikring, betryggede de mig med at båden selvfÞlgelig ville blive dÊkket, og vi drÞftede samtidig bådens generelle stand og hvad mine forventninger vil vÊre ift. erstatning.

Selve anmeldelsesprocessen var virkelig nem og meget simpel. Teamet stod altid klar til at svare på spÞrgsmål.

Selv sagsbehandlingstiden var som forventet, og ikke al for lang tid efter modtog jeg en udbetaling, som til fulde levede op til mine forhåbninger / forventninger, hvilket betyder at jeg nu har muligheden for at generhverve mig en lignende båd af samme stand.

Kan varmt anbefale Bavaria Yachtforsikring, og Þnsker også at fortsÊtte med dem som forsikringsselskab når jeg har fået generhvervet mig en ny båd.

2025幎5月30日

Bavaria Yachtforsikring からの回答

Hej Simon. Mange Tak for din positive kommentar og fordi du deler din oplevelse.
Det er dejligt at hÞre at du er tilfreds med vores service efter din totalskade efter voldsom brand i vinterlager.
Vores ambition er at sagsbehandlingen skal gå så hurtigt som muligt og at kunder få en fair erstatning .

Med venlig sejlerhilsen
Bavaria Yachtforsikring

Skade efter grundstÞdning

Hurtig behandling af sag efter grundstÞdning, den Þkonomiske dÊkning indenfor rimelighedens grÊnser, og en del bedre end flere af de andre store selskaber. Ligeledes er forsikringsprÊmierne en del lavere end de Þvrige. En anbefaling herfra er på sin plads.

2024幎5月20日

Worst expericence ever.

Worst expericence ever.

My boat engine was stolen a year ago (january 2023) from Denmark, and the Hungarian police found it in february near the border to Romania. Despite the fact that I talked to the german police, danish police and Bavatias own insurance guy weekly, Bavaria Denmark did not help at all.

When the Hungarian police released the engine 2 months ago I tought "Now I will get it back" and Bavaria will help me... But no. Bavaria is silent and are not doing anything to help me, despite calling and writing to them.

Now 12 months later stil nothing new from Bavaria.

If you are considering Bavaria then remember if you ever need help from them - youÂŽre on your own.

Big no from me!

Frank

2023幎1月6日

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Det var nemt og hurtigt at komme i kontakt med Bavaria Yachtforsikring.
Jeg fik en fantastisk og nÊrvÊrende hjÊlp af Ulla, hvor hun gav sig god tid til rådgivning og vejledning.
Bedste dÊkninger - og så til en fair pris.
Kan kun anbefale at få et tilbud fra Bavaria Yachtforsikring

2023幎7月5日

Vedr. forsikringsskift

Vi har netop skiftet til Bavarias "all risk" bådforsikring, og hvor er det da dejligt nemt at forstå hvad man er forsikret for. ikke 20-30 sider med kompliceret forsikringssprog. Herudover er det dejligt at der rent faktisk ER nogen der tager telefonen i stedet for at man skal sidde i vente kÞ i timevis (nogen gange)

Bavarias priser er iÞvrigt rigtig skarpe. Så fik både en bedre forsikring samt en bedre pris.

Tak til Ralf og Ulla for god vejledning og service om produktet. Vi er yderst tilfreds.

Mvh Tony & Alice Andersen

2023幎6月1日

Rigtig god oplevelse med Bavaria

Jeg var så uheldig at tabe min Bayliner 245 af traileren på et slÊbested i januar. Alle skader er blevet udbedret til perfektion af BÞge's Både i Lunderskov og det har vÊret et meget positivt forlÞb med Bavaria, der har betalt alle omkostninger. Jeg har vÊret forsikret hos dem siden 2008 og det er fÞrste gang, jeg har brug for dem. Jeg kan varmt anbefale at forsikre sin båd igennem dem.

2023幎5月31日

Bavaria Yachtforsikring からの回答

Tak for din flotte anbefaling.
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med din forsikring hos os.

Med venligt sejlerhilsen
BAVARIA Yachtforsikring

GrundstÞdning

GrundstÞdning på SmÞrstakken ud for Lohals.
Duplik i sagen 05.01.2023, fra min advokat
Beskrivelse
Jeg troede jeg var et andet sted end jeg var. Jeg havde overset en bÞje.

Båden, en Viknes 930, årgang 2015, blev bjÊrget.

EfterfÞlgende blev bÃ¥den gennemgÃ¥et af Bavarias forsikringsagent. BÃ¥den blev erklÊret “totalskadet”.

Bavaria vil nedsÊtte forsikringsdÊkningen fra 100 % til 50 %. Begrundelsen for nedsÊttelsen af forsikringsdÊkningen er beskyldninger om “ groft uforsvarlig sejlads”.

Bavaria opgjorde erstatningen til 50 % af kÞbsprisen, og ikke af forsikringssummen, og endnu efter lang sagsbehandling ikke udbetalt den erstatning de erkender, at skulle betale. Det er dybt kritisabelt.

Sagen er indbragt for byretten som, endnu ikke afgjort.
Jeg fÞler de forhaler min sag, og udbetaling af forsikring, med forhindringer og argumenter som er modbevist.

Alle kan tage fejl, derfor har vi som lystsejlere en kaskoforsikring på vores båd.
Konklusion:
Stol ikke på Bavaria-Versicherungen – de holder ikke det de lover.

2023幎1月5日

Bavaria Yachtforsikring からの回答

Fritidssejlads er ikke lovlÞs sejlads og skipperen kan holdes ansvarligt for sine handlinger .
SÞfartens internationale regler samt den danske vagtholdsbekendtgÞrelse gÊlder jo også for lystsejlere.
Skipperen har altid ansvaret for, at fartÞjet er behÞrigt bemandet, lovligt udstyret og sÞdygtigt samt ansvar for udkig og sikker sejlads i forhold til kurs, hastighed og afstand til andre skibe, kysten og Þvrige forhindringer .

At kortvarig overse en bÞje og en efterfÞlgende grundstÞdning er dÊkket af en kaskoforsikring hos Bavaria.
Sagen her er dog ikke så enkel og vi kan ikke kommentere detaljerne her, men med forståelse for din situation kunne det dog forventes at der i din anmeldelse også bliver beskrevet hvordan skaden opstod.

At sejle f.eks. alene om bord med autopilot og relativ hÞj hastighed over en lÊngere strÊkning krÊver at der holdes permanent udkik efter andre sejlere, diverse rev og andre forhindringer.

** Jeg troede jeg var et andet sted end jeg var**: Et hurtig tjek på sin topmoderne kortplotter , ville have vist skipper at kursen over lÊngere tid var i direkte kollisionskurs med et klart markeret stÞrre rev som senere blive voldsom ramt med bådens totalforlis til fÞlge .

Denne skadesituation vil ikke opstå, hvis skipperen overholder sit skipperansvar i forhold til kurs hastighed og udkik og de generelle bestemmelse i sÞloven.

I vÊrste fald kan denne skadesituation betyde personskade eller dÞd, enten bådfÞreren selv eller på 3. mand- f.eks. kollision med en kajaroer eller anden skib ) at man som skipper kan holdes ansvarlig efter straffeloven og og man risker at blive dÞmt fÊngselstraf.

Det er en uafhÊngig sagkyndig og ikke en forsikringsagent, som har gennemgået bådens skader og sikkert beviser fra dens moderne navigationsudstyr.

Definition - groft uforsvarlig sejlads og brud på sÞvejsreglerne, som må anses for at vÊre af afgÞrende betydning for sikkerheden til sÞs.: Det gÊlder for f.eks. reglerne om sikker fart, permanent udkig eller lÞbende kontrol af afstand til andre sejlere, kysten og andre forhindringer.

Mange selskaber vil helt afvise en erstatning i en lignende sag og andre vil nedsÊtte erstatningen.
Hvis forsikringstager forvolder skaden ved grov uagtsomhed, så er forsikringsselskabet Bavaria AG berettiget til at nedsÊtte sin erstatning i forhold til alvoren i forsikringstagers skyld.

Når der klages over en afgÞrelse, afsagt af forsikringsselskabets jurister og du selv Þnsker at afprÞve sagen via en domstol, vil det desvÊrre bevirke en lÊngere behandlingstid.
Bavaria har ikke indflydelse på denne behandlingstid hos domstolen i DK.

Tak til Bavaria efter at have behandlet min masteskade

Tak til Bavaria efter at have behandlet min totalskadede mast hurtigt og yderst professionelt. Det var en meget positiv oplevelse at få besÞg af en ekstern sagkyndig (Nils) til besigtigelsen - Nils var selv bådbygger :-). Endvidere blev sagen efterfÞlgende fÊrdigbehandlet hurtigt og professionelt, og med et fantastisk resultat, af Ralf som varetager Bavaria i DK
Dejligt at opleve at Bavaria er det rigtige forsikringsselskab derfor kan jeg kun anbefale dem.

2022幎11月1日

KÊre Thomas
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerne.
Hos BAVARIA sÊtter vi stor pris på at hÞre fra vores kunder efter en afsluttet skadesag og vi er glade for, at du har modtaget en hurtig og effektiv behandling fra os.
BAVARIA Yachtforsikring

Super behandling / service

Tak til Bavaria.
En transportskade, behandlet hurtigt og yderst professionelt. Jeg havde en meget positiv oplevelse, hvor Bavaria`s ekspert (Ralf) havde den rette reparatÞr, som kunne klare opgaven, både hurtigt, og med et fantastisk resultat. Dejligt at vide og mÊrke at Bavaria er det rigtige forsikringsselskab. Derfor kan jeg kun anbefale dem.

2022幎10月6日

Hej Christian
Vi takker mange gange for din pÊne anmeldelse og dertilhÞrende 5 stjerner.

Hos BAVARIAŽs danske servicekontor bestrÊber vi os altid på at giver vores kunder en god og professionel service. Det er godt at lÊse, at du har haft en god oplevelse med vores skadeservice, og de rosende ord er givet videre til rette person.

Har vÊret kunde i mere end 10 Ã¥r og har

Har vÊret kunde i mere end 10 år og har kun rosende ord. Super service og god rådgivning. Vi har lige haft en skade og hele processen med dette var helt i top.

De bedste anbefalinger herfra.

2022幎8月12日

Bavaria Yachtforsikring からの回答

Hej Niels Erik Tusind tak for dine flotte 5 stjerner. Vi er glade for du har haft en god oplevelse.

Hurtigt, venligt og effektivt

Som fÞrste gangs bådejer, fik jeg min helt nye motorbåd beskadiget efter en grundstÞdning.
Altid en Þv situation når man har lavet en stor skade, men så er det rart med en forstående person i telefonen, som er parat til at svare hurtigt og med brugbar info.
Hver gang jeg kontaktede det danske servicekontor, tog de sig tid til at snakke med mig.

Skaden blev gjort meget hurtigt op og jeg fik en fin erstatning.

Jeg kan kun sige godt om den service jeg har fået hos Bavaria.

2022幎6月14日

Manglende retsstilling og support

Update 2/6

Da jeg desvÊrre ikke kan svare på Bavarias indlÊg i stedet denne Update

Jeg vil gerne ANMODE Bavaria om at dele ALLE detaljer inkl den sagkyndiges rapport

DernÊst kan jeg oplyse at det danske ankenÊvn skriver fÞlgende

Bavaria Yachtforsikringer reprÊsenterer Bavaria AG. Det fremgÃ¥r af Bavaria Yachtforsikringers hjemmeside, at Bavaria AG er specialmÊgler for yachtforsikringsbranchen, der agerer som befuldmÊgtiget for tyske forsikringsselskaber. Det fremgÃ¥r af Finanstilsynets hjemmeside, at Dialog Versicherung AG er et tysk forsikringsselskab og eventuelle tvister skal afgÞres efter hjemlandets lovgivning.
Vi kan oplyse, at vi kun kan behandle en klage over en forsikringsaftale, som du har indgået med et forsikringsselskab, der er etableret i Danmark. Vi henviser til § 2, stk. 1 i vores vedtÊgter.
Vi mÃ¥ derfor henvise dig til at klage til et tvistbilÊggelsesorgan i Tyskland,

————

Vi har desvÊrre haft en ikke god oplevelse med Bavaria.
Alt hvad angår nedenstående kan naturligvis dokumenteres.
Kort fortalt får vi anerkendt en fÞlgeskade der resulterer i et Þdelagt drev. Sagkyndig anerkender skaden og opgÞr reparation til 7.000 Euro der tilbydes udbetalt. Vi stiller spÞrgsmål ved, om skaden kan udbedres for dette belÞb, hvortil der svares at der er indhentet pris. Da vi anmoder om at se denne, bliver vi selv bedt om at indhente pris. Det viser sig at skaden koster 14-16.000 Euro at udbedre. Vi anmoder om dette belÞb, alternativt foreslår vi et nyt drev og anerkender vi så kun får dÊkket 50 % af materialer og 100 % arbejdslÞn grundet alderen på drev. Intet sker og vi skal i HELE forlÞbet gÞre alt Bavrias arbejde mht til prisindhentning m.m.. Vi får at vide at Bavria har en "tvist" med sagkyndig så de taler ikke med ham !!!!
Intet sker, men pludselig får vi 9.000 Euro indsat på vores konto. Nu lyder beskeden at man IKKE alligevel vil anerkende skaden, men da der er gået så lang tid får vi "et plaster på såret" !!!
Vi anerkender IKKE denne erstaning og klager.
Nu er svaret, at vil vi ikke acceptere disse 9.000 Euro vil man pludselig henholde sig til at skaden IKKE er dÊkket grundet rust. Dette vel og mÊrke selvom sagkyndig 100 % anerkender skaden og tilbyder hvad han mener er 100 % dÊkning.
Vi klager til det Danske AnkenÊvn og mener vi er berettiget til dette, da vi har betalt 1 % i afgift til staten jvf police. De afviser at kÞre sagen da der er tale om et Tysk forsikringsselskab.
Nu er Bavarias hjÊlpsomhed sjovt nok stadig heller ikke tilstede.
DERFOR vÊr obs på, at der IKKE kan klages i DK.
Skal vi nu kÞre en klage i Tyskland skal vi oversÊtte mere end 50 mails og dokumenter. Men det er selvfÞlgelig også en måde at få lukket en sag på

2022幎5月31日

Bavaria Yachtforsikring からの回答

Det er selvfÞlgelig ikke korrekt at du ikke kan klage i DK.
Ang. din update fra den 2/6.
Mht. Finanstilsynets misvisende svar at sagen skal afgÞres efter tysk lovgivning , er det fra dansk hÞjesteret og EU domstolene klart afgjort at klagesager mod et forsikringsselskab i EU, skal behandles fra den lokale domstol i forsikringstagers hjemland og dermed efter dansk lovgivning. Dette sikre danske kunders retstilling med tegning af forsikring i EU / udlandet.
Du eller din advokat kan måske også have misforstået det.

Der henvises til HÞjsterets seneste dom fra den 8. april 2021 Sagsnr .BS-588/2020-HJR og EU bestemmelser (Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 1215/2012 af 12. december 2012 om retternes kompetence og om anerkendelse og fuldbyrdelse af retsafgÞrelser på det civil- og handelsretlige område) finder anvendelse i Danmark i kraft af en parallelaftale.
Efter EU forordningens artikel 11, stk. 1, litra b, har den sikrede ret til at anlÊgge sag mod forsikringsgiveren ved sit eget hjemting efter lokal lovgivning .

Dette fremgår også klart i Bavaria`s forsikringsbetingelserne § 22 at *Klager mod forsikringsselskabet eller forsikringsagenten*. For klager i forbindelse med forsikringsaftalen eller formidling af forsikringen er ud over civilproceslovens domstole (tysk civil retsplejelov ZPO) *også den domstol stedligt kompetent, hvor forsikringstager har bopÊl på det tidspunkt, hvor der anlÊgges sag*

Det gÊlder ikke kun for danske kunder hos Bavaria men for danske forsikringstagere hos alle Þvrige tyske eller andre EU-selskaber.

Du har dermed mulighed for gå direkte til din lokale dansk domstol, ligesom det er lovbestemt at man skal kunne benytte vÊrneting i sit eget land, men det anbefales at fÞrst benytte det tyske klagenÊvn idet det går langt hurtigere end den danske og er gratis .
Vi hjÊlper også gerne med informationer til dette og sender altid klageinfo med, når en kunde Þnsker denne mulighed.

Der skal ikke sendes diverse korrespondance med en klage . NÊvnet indhenter sagsakter direkte fra forsikringsselskabet .

Sagkyndigrapport og afgÞrelser er på tysk, så danske oversÊttelser sendt til kunden skal naturligvis ikke oversÊttes tilbage igen.
Der skal blot sendes klageskrift over en erstatningsafgÞrelse på den pågÊldende sag fra det pågÊldende selskab.
Denne Klageskrift anerkendes via google- translate oversÊttelse. Vi hjÊlper gerne med evtl. problemer med klageskriftens oversÊttelse.

Der er behandlet en skadesag med udbetaling af fuld erstatning til kundens fulde tilfredshed.

Den efterfÞlgende sag, som der her klages over, er på trods af en fÞlgeskade efter en mangelfuld reparation, som en ikke-dÊkket forsikringssag, blevet afsluttet med et erstatningsbelÞb.
Den sagkyndiges rapport indeholder korrekte facts om fÞlgeskaden efter en mangelfuld reparation.

Vi kan ikke gå i detaljer her om sagen, men generelt kan det oplyses at ingen forsikringsselskaber dÊkker i forbindelse med garantisager, som bl.a. gÞr sig gÊldende efter en mangelfuld/ fejlbehÊftet reparation og service.
Det er bådejeren selv som skal kÞre en garantisag og ikke forsikringsselskabet. Hvis fÞlgeskaden er sket på baggrund af rust, gÊlder det i hÞjere grad om at gÞre reparatÞren ansvarlig, idet ingen forsikringsselskaber dÊkker skader på baggrund af rust.
Det er derfor ikke forsikringsselskabet som der skal klages over men den pågÊldende reparatÞr, som har forårsaget en skade pga. mangelfuld reparation/service.

Bavaria kÊmper i den enkelte sag, hvis der kan opnås en erstatning, selvom det ikke er en forsikringssag og når det lykkes at forsikringsselskabet accepterer en erstatning, kan det ikke forventes at det dÊkker alle omkostninger på en gammel drev som er udgået produktion.

ErstatningsbelÞbet er med BavariaŽs henstilling til forsikringsselskabet, blevet hÊvet yderligt som fÞlge af en lÊngere behandlingstid.

Din anmeldelse er ikke entydig om det er forsikringsselskabets afgÞrelse eller det er BavariaŽs kunde service , som du klager over.

Bavaria har kÊmpet for din sag og fået din erstatning hÊvet yderligt. Hvis sagen omhandler mere end 50 mails, vidner det vel om at vi har korresponderet med dig og telefonen bliver også altid besvaret hos os, men ikke dermed at der er nyt i sagen for hver gang.
Når der bliver klaget over en afgÞrelse flere gange, må der beregnes en lÊngere behandlingstid på svar.
Bavaria besvarer alle dine mangen henvendelser i den udstrÊkning det er muligt med yderligere nyt i sagen og Bavaria har formået at genforhandle og hÊve din erstatning fra den fÞrste afgÞrelse. Dine udtalelse om mangel af support fra os og at intet sker i sagens forlÞb er dermed bestemt ikke korrekt.

Kunden skal selvfÞlge ikke gÞre BavariaŽs opgaver, hvilket heller ikke er sket i denne sag.
Vi kommenterer ikke denne sag yderligt på Trustpilot, men du er altid velkommen til at kontakte os , hvis du vil have uddybet eventuelle tvivl i din sag.

Vores båd brÊndte

Vores båd brÊndte d. 17.02.2022 og i den fobindelse er har vi fået en helt utrolig professionel, kompetent og meget imÞdekommende behandling.
Sagen er afsluttet og vi har fået den fulde forsikringsdÊkning for vores båd.
Vi er ikke i tvivl om at Bavaria forsikring også er vores nÊste forsikringsselskab.
Stor tak til Ulla og Ralf for håndteringen af sagen.

2022幎5月16日

Bavaria Yachtforsikring からの回答

Tak for din fine anmeldelse - jeg er glad for at du havde en god oplevelse og at det var nemt, hurtigt og enkelt

Vi blev påsejlet af en norsk motorbåd i

Vi blev påsejlet af en norsk motorbåd i svensk farvand.
De komplikationer der herved opstod, blev hurtigt, venligt og professionelt håndteret af Bavaria - Ulla og Ralf.
Sagkyndig fra LÃŒbeck takserede skaden professionelt, til brug for Bavarias regressag mod modparten.
Stor ros til skadebehandlingen, kan kun anbefale Bavaria.

2022幎2月18日

Bavaria Yachtforsikring からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse - den sÊtter vi pris på.
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse både i forhold til service og sagsbehandling .
Tak for de pÊne ord og de fem stjerner.
God weekend

Professionelt og nÊrvÊrende behandling

Vi har haft båd forsikring ved Bavaria siden 2016. Vi har haft 3 skader i lÞbet af de år, hvor vi kun har modtaget hurtig og professionel behandling fra både Ulla og Ralf. De har vÊret tilgÊngelige og svaret tilbage hurtigt ved kontakt. Den sidste skade skete i forbindelse med et vÊrftbesÞg (uden vores tilstedevÊrelse) og medfÞrte, at et salg af båden blev annulleret. Da vÊrftet forsÞgte at fralÊgge sig ansvaret, bragte det selvfÞlgelig fÞlelserne i kog. Ralf var i den forbindelse en god stÞtte, som betÞd, at vi kunne slappe mere af. Der var noget ventetid i forhold til taksator som kom fra Tyskland. Men ikke mere end forventeligt med tanke på corona efterslÊb og travlhed midt i sejlsÊsonen.
Bavaria har nu udbetalt pengene for skaderne og vi afventer, at de laver en regres sag mod vÊrftets forsikring, så vi forhåbentlig også kan få vores selvrisiko dÊkket. Her er igen noget ventetid, da der fÞrst er tid til "skrivebordssagerne" i vintermånederne. Men vi vÊbner os med tålmodighed, og kan indtil videre kun varmt anbefale forsikrings selskabet.

2021幎10月10日

Effektive & professionelle

I den tid vi som langturssejlere har haft Bavaria som forsikring har vi haft 3 skader, og alle er blevet behandlet med stor professionalisme og effektivitet. Ulla og Ralf er altid hjalpsomme og venlige, vi kan bestemt anbefale Bavaria Forsikring.

2021幎9月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。