Min fantastiske garn pusher
Conny er den mest fantastiske garn pusher jeg kender𥰠der er ingen grÊnser for hendes hjÊlpsomhed og gode humÞr.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hold da op for en oplevelse at åbne for mit indkÞb af garn. Pakken var en lÊkker papkasse og inde i kassen var mit garn pakket ind i det smukkeste silkepapir. Der lå et smukt kort med en hilsen fra Conny, jeg blev så glad og det er ikke sidste gang jeg kÞber garn hos hende.
Jeg har i dag besÞgt butikken og fået fantastisk vejledning og information - hyggeligt og hÞj faglighed.

yarnforward.dk ããã®åç
Har lige kÞbt et såkaldt garnkit, men opskriften fÞlger ikke med. Og nej, det er ikke nÊvnt på hjemmesiden. Opskriften skal kÞbes ved siden af.
FÞrste og sidste gang, jeg handler her

yarnforward.dk ããã®åç
Hjertevarme, Êrlighed og hjemlig hygge.
Den bedste service og atmosfÊre ð€
Ãrlighed omkring farvevalg og fibre, sÃ¥ du fÃ¥r den bedste vejledning.
Jeg holder af at komme og handle hos Connyð€

Fantastisk service
Jeg bestilt hÊklenåle og de kom to dage efter. I pakken lå et lille stk fransk nougat, og et postkort med en personlig hilsen. Jeg blev simpelthen så glad, og tÊnkte sikke en god service.
Jeg skal helt sikkert handle derfra igen.
Og det har jeg gjort igen idag. Flere hÊklenÃ¥le. ðð
Fantastisk oplevelse! Mega hurtig levering! Jeg bestilte strikkepinde og wire og begge dele kom så flot pakket ind i fint papir med slÞjfe og personligt skriv vedlagt. Jeg kan kun give Yarnforward mine varmeste anbefalinger! Det er ikke sidste gang jeg handler der :)

yarnforward.dk ããã®åç
Jeg kan kun anbefale at handle hos YarnForward! Butikken har gode priser samt et stort udvalg af fine produkter. Desuden var min ordre pakket smukt og personligt ind.

yarnforward.dk ããã®åç
Det lÊkreste garn, modtaget i den fineste indpakning. Hurtig levering. Kan varmt anbefales. Vender helt sikkert tilbage

Mega god service!!
Hurtig levering, den rigtige farve og noget lÊkkert garn.
Dejlig oplevelse med et lille personligt brev og en lÊkker indpakning!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã