ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke site. Prijzen zijn laag vergeleken met andere sites. Eten smaakt heerlijk! Contact met yesmeal gaat ook soepel. Bezorging gaat zoals afgesproken optijd. Ben tevreden. Ik denk dat ik ook hie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Loved it! Voldoende verschillende maaltijden, met andere smaken ook en meer dan voldoende proteine. Goed op smaak, geen flauwe hap!! Enige verbeterpunt dat puur voorkeur is, iets droog - mag meer saus... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij YesMeals bereiden we verse, gezonde en smaakvolle prep meals voor iedereen die tijd wil besparen en toch goed wil eten. Onze maaltijden worden met zorg bereid, zijn direct klaar om te eten en helpen je om een gezonde leefstijl makkelijker vol te houden. Gezond eten, zonder gedoe!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Enorm lekkere maaltijden
Enorm lekkere maaltijden, je proeft dat de ingredienten hoogwaarde kwaliteit zijn en de maaltijden vers bereid zijn. Bezorging was ook erg snel en transparant. Communicatie met de bezorger was erg makkelijk. Ik ga absoluut vaker bestellen!
super lekker en gezond.
super lekker en gezond.
een van de beste kant en klaar sport maaltijd dat ik ooit heb gehad.
Het eten was van zeer lage kwaliteit
Het eten was van zeer lage kwaliteit. De saus van de pasta alfredo was slechts in het midden geschept en niet goed verdeeld, waardoor 70% van de maaltijd volkomen smakeloos was. Daarnaast werd een van de maaltijden geleverd met een open verpakking en was een andere maaltijd omgewisseld voor iets wat ik niet besteld had. Tot slot zat er geen koelelement bij de bestelling, iets wat ik wel gewend ben van andere mealprep-bedrijven. Ik heb inmiddels drie verschillende aanbieders geprobeerd, en dit is veruit de slechtste
Ik vind de prep meals echt oprechtâŠ
Ik vind de prep meals echt oprecht lekker. De Adana is echt een aanrader! Ook de communicatie tijdens de bezorging was heel fijn. Ik was namelijk niet thuis, maar dit was zo goed geregeld. Echt supertevreden! Zeker een aanrader.
Goed service, snel en lekker
Lekkere maaltijden die snel worden bezorgd! De bereidingsinstructies op de verpakking zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Je merkt echt dat de maaltijden met zorg en aandacht zijn bereid. Zeker een aanrader!
De enige smaakvolle mealprep bedrijfâŠ
De enige smaakvolle mealprep bedrijf met bewuste gezonde ingrediënten zonder alle troep( e-nummers en zaadoliën). Was lange tijd opzoek naar zo een bedrijf in NL
Ik ben erg tevreden over de kwaliteitâŠ
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de maaltijden. Alles is vers, lekker en goed verpakt. De levering was ook netjes op tijd. Bedankt voor de goede service!
Zeer snelle levering en hoog kwaliteitâŠ
Zeer snelle levering en hoog kwaliteit eten. Absoluut een aanrader.
Door post.nl pakket pas laat ontvangenâŠ
Door post.nl pakket pas laat ontvangen . Maar gelukkig net goed vries.
10/10
De kwaliteit is geweldig fijne verkoper en ziet er enorm smakelijk uit
Uitstekende service
Het eten is heerlijk en de service is geweldig

YesMeals ããã®åç
Vlotte bezorging en een goedeâŠ
Vlotte bezorging en een goede kwalitatieve maaltijden die redelijk goed smaken.
The food is very delicious
The food is very delicious. Good price for quality food the service is very good they give good advice

YesMeals ããã®åç
Ik bestel nu al een tijdje bij YesMealsâŠ
Ik bestel nu al een tijdje bij YesMeals en ik ben echt ontzettend tevreden. Het eten is altijd supervers, smaakvol en de porties zijn precies goed. Voor mij is het de ideale oplossing voor drukke dagen waarop ik wel gezond wil eten, maar geen tijd of zin heb om zelf te koken.
âOok de bezorging verloopt altijd soepel en netjes op tijd. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar gemak zonder in te leveren op kwaliteit!
Eiwitten hoog
Lekker eten, goede prijs en snel geleverd. Hoog in eiwitten ook ðªðŒ
Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden. Service ook top en laagdrempelig via whatsapp. Aanrader!!
Ik blijf bestellen
Ik blijf bestellen, omdat ik het eten super lekker vind!

Tevreden mee
Tevreden mee, top dat ze seed oil vrij zijn. Bezorging is meteen volgende dag en ze stemmen zelfs nog even met je af via WhatsApp voor het bezorgen. Eigenaar is ook een aardige jongen, lekker bezig.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã