レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Youmi Sushi StenlÞse. 5/5 stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐ Tjenerne er sÞde, maden er klasse og stemningen er god. Kommer helt sikkert meget mere 🥰

Der var 3 tjener og kun gÊster ved 4 borde og alligevel valgte de at sende robotten, som ikke kan sÞrge for at der bliver ryddet af bordet. Vinen vi bestilte havde de ikke og selvom vi havde bestilt A... もっず芋る

Absolut den ringeste restaurant servicering man kan tilbyde sine kunder, efter 5 min blev vi betjent og derefter skete der ikke mere, vi sad 35 min. uden der skete noget med vores bestilling af mad. T... もっず芋る

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

77件のレビュヌ

YOUMI KOKKEDAL

Vi var pÃ¥ youmi i Kokkedal, og oplevede den bedste service! Personalet var venligt og sikrede sig at vi var tilfredse, selvom det var tÊt pÃ¥ lukketid🌟 Mega lÊkker sushi!!! Vi kommer igen

2025幎10月19日

Sikke en oplevelse!

Sikke en oplevelse!

Oplevelsen starter med at vi overhÞrer en samtale mellem hvem vi formoder er ejer/chef af Youmi Sushi i Kokkedal og en kunde som kommer for at afhente noget take away som hun har bestilt på forhånd. Der var en del uoverensstemmelser omkring bestilling og betaling og ejer/chef virker til gerne at ville diskutere med kunden.
Vi aflÊgger vores bestilling som består af både drikkevarer, forret/starters, sushi og tilbehÞr (chilimayo og teriyaki sauce).

Da vi fÃ¥r maden, kommer det af mange omgange. Vi forventer nÃ¥r vi har bestilt forret, at vi fÃ¥r det til at starte med, men det er ikke tilfÊldet. FÞrst kommer der én ‘tjener’ med sushien og sÃ¥ kommer der en anden lige efter med noget af forretten. Her har vi ikke modtaget drikkevarer endnu og vi mangler chilimayo og teriyaki sauce som vi ogsÃ¥ har bestilt. Vi trÊkker den lidt for at afvente om de opdager det selv, men efter 10 minutter er der ikke sket mere. Vi beder derfor om det vi mangler. Kort efter kommer der et én ned med drikkevarer men har ikke andet med. Vi gÞr igen opmÊrksom pÃ¥ resten vi mangler og efter kort tid kommer der en ny ‘tjener’ med chilimayo og teriyaki sauce, men vedkommende kommer ved et uheld til at dyppe sin finger ned i chilisaucen, men istedet for at gÃ¥ ud og hÊlde en ny op, sÊtter han den bare pÃ¥ bordet som om intet er sket. Imens vi har ventet pÃ¥ de ting vi manglede, har vi spist det pÃ¥ fadet med forret, men ikke én eneste af de ‘tjenere’ der har vÊret nede ved os, har spurgt om de skulle tage det tomme fad med, sÃ¥ der er ret lidt plads til tingene pÃ¥ bordet som i forvejen er meget lille. Vi kommer pludselig selv i tanke om, at vi da ogsÃ¥ havde bestilt tangsalat og tempurarejer og gÞr endnu en gang opmÊrksom pÃ¥, at vi fortsat mangler mad. Hun spÞrger to gange hvad vi mangler og begge gange nÊvner vi begge dele, men ender med kun at fÃ¥ tangsalaten. Imens jeg venter pÃ¥ tangsalaten, kan jeg fra hvor jeg sidder, se ud i kÞkkenet. Her fÃ¥r jeg Þje pÃ¥ en af ‘kokkene’ som stÃ¥r og laver sushien. Han har gummihandsker pÃ¥, men stÃ¥r og drikker af sin redbull hvorefter han tager sin telefon op ad lommen, kigger pÃ¥ den og lÊgger den i lommen igen, hvorefter han begynder at lave sushi igen uden at skifte handsker. Det bliver afgÞrende for mig og jeg siger til min kÊreste hvad jeg lige har set og at jeg ikke har lyst til at spise mere derfra. Jeg gÞr en af tjenerne opmÊrksomme pÃ¥ at vi synes det har vÊret en dÃ¥rlig oplevelse og hvad jeg har observeret i kÞkkenet og at vi faktisk slet ikke Þnsker at betale for det mad her. Hun henter ejeren/chefen som selv pÃ¥ det her tidspunkt stÃ¥r ude i kÞkkenet og han kommer ud og taler med os, selv ifÞrt gummihandske pÃ¥ sin ene hÃ¥nd og telefon i sin anden hÃ¥nd. Han tror fÞrst at det er ham jeg har set og forsÞger at forklare at han ikke har gjort sÃ¥dan, men jeg forklarer ham at det ikke var ham jeg havde set og giver et tydeligt signalement af den ‘kok’ jeg har set og af hans telefon. Herefter gÃ¥r han igen ud i kÞkkenet og er vÊk i ca. 5 minutter hvorefter han kommer tilbage og siger at han har kigget pÃ¥ sin overvÃ¥gning derude og at han ikke kan se det jeg siger. Jeg ved hvad jeg har set og jeg ved at jeg ikke har lyst til at fortsÊtte oplevelsen eller betale. Uden diskussion, siger han at det er fair at vi ikke Þnsker at betale for maden og vi gÃ¥r derfra.

Imens vi har siddet ved vores bord som er ca. 60 minutter, modtager de to opkald fra folk der har hentet take away, men fejl i deres afhentning hvor restauranten på kompensere med at vi gratis tilbehÞr og kÞre ud med det der mangler, på egen regning, hvilket i sig selv er udmÊrket kompensation, men det er efter min mening for mange fejl på kort tid.
Derudover bliver der personalet imellem, diskuteret om man fik sushi på sin sidste vagt, hvem der skal have en take away ordre med hjem som man er kommet til at lave dobbelt af og om man ikke godt kan få lov at bytte vagter fordi man altid har vagter på de samme dage, fx hver fredag.

Måske har man slået et for stort brÞd op her i opstartsfasen og burde koncentrere sig enten om takeaway eller spisende gÊster, så man ikke har så mange bolde i luften og så personalet har ordentlig tid til at komme ind i de forskellige arbejdsgange inden man kÞrer for fulde blus.

2025幎9月19日
自発的なレビュヌ

Vi har mange gange vÊret pÃ¥ Youmi sushi

Vi har mange gange vÊret på Youmi sushi og der er god mad men man ender altid med at vente i lang tid. Vi har aldrig tÊnkt så meget over det fordi de har travlt.
Men i dag var grÊnsen, vi mÞdtes med nogle veninder for at have en hyggelig aften og spise noget sushi, efter at vi havde bestilt drikkevarer bestilte vi forret, og der gik lang tid fÞr maden kom, det samme med selve sushien. Da vi så var nået til dessert var der nogle der gerne ville have is. Vi bestiller på IPad og venter, efter MERE END TYVE MINUTTER OG har ringet efter hjÊlp for at spÞrge hvor isen blev af, går vi op til kassen for at spÞrge, og de står og snakker, som der ikke er ventende kunder ved hvert bord, alle borde som ikke var optaget var heller ikke blevet gjort rent, der var et bord ved siden af os hvor dem som havde siddet der gik var vi kom, og da vi gik var det stadig ikke blevet gjort rent. Virkelig dårlig stil

2025幎9月6日
自発的なレビュヌ

Vores familie har igennem mange år fået

Vores familie har igennem mange år fået god sushi i BagsvÊrd. I travle perioder i restauranten har tonen ofte vÊret lidt hurtigt og kort. I dag blev den dog så grov overfor personalet, at jeg havde behov for sige fra. De unge piger knokler, i en restaurant der er fyldt, og som tager al for mange take away ordre ind. Chefen taler så ubehÞvlet til en af dem, at hun bliver ked af det og må gå til pause. Det er langt over grÊnsen at vÊre vidne til og synd for hende det gik ud over! Deres personale bÞr blive behandlet med respekt og en god tone! Jeg er i chok!

2025幎9月5日

Langsom omgang

Mine venner og jeg har for anden gang vÊret på Youmi sushi og har hver gang ventet op til 2 timer på at vores mad skulle komme og da det endelig ankom manglede over 80%. Hovedretterne kom fÞr forretterne, og folk der gik til bords 20 minutter efter os fik serveret deres mad fÞr os. TilgÊnglig er det et hyggeligt sted med et venligt personale.

2025幎5月23日

Intet overblik OVERHOVED!

Intet overblik OVERHOVED!
Min kÊreste og jeg var der valentines dag.
Der var travlt

Men vores IPad virkede ikke, vi nåede at sidde der i 2 timer og 40 min ca. og fik kun få forretter og en “Roll” som bestod af 8 stykker sushi.
Resten af bestillingen gad vi simpelthen ikke vente på efter vi hev fat i en tjener der for 3 gang kunne fortÊlle os, kun noget af vores bestilling var gået igennem, og det der skulle vÊret gået igennem kunne vi vente 40 min. mere på.

Vi smuttede derfor sultne i “raseri” nÊsten 3 timer efter vi kom og kÞrte ud og bestilte en pizza i stedet.

(Der stod også permanent mindst 15-30 folk ved dÞren og ventede på take away. Nogle ventede i op til en time.)

2025幎2月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ