レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Yummii Yummii! ❀ Jeg har deres madkasser bÃ¥de til mig selv og mine bÞrn, og selv min 2-Ã¥rige kan nemt Ã¥bne sin madkasse helt selv. 😊 Madkasserne er i top k... もっず芋る

Meget fine produkter og sublim kundeservice, alverdens stjerner herfra. Og bÞrnene er vilde med produkterne (havde ellers frygtet det modsatte, nu det er uden motiver).

Rigtig gode kvalitetsprodukter pÃ¥ det kemifri marked, sÃ¥ vi kan give vores bÞrn de bedste vilkÃ¥r. Deres madkasser i rustfrit stÃ¥l er bÃ¥de virkelig fine og praktiske. Herudover kan jeg godt lide ta... もっず芋る

Jeg bestilte to sÊt med madkasse, snackbox og termoflaske. EfterfÞlgende kunne jeg mÊrke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg Þnskede derfor nogle andre madkasser o... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos YUMMII YUMMII sÊtter vi familiens sundhed fÞrst. Vi tror pÃ¥, at nÃ¥r vi vÊlger lÞsninger uden kemi og mikroplastik, sÃ¥ tager vi det bedste valg for bÃ¥de bÞrn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehÞr i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stÃ¥l 18/8. Alt er testet efter de hÞjeste standarder, sÃ¥ du kan fÞle dig tryg ved, at produkterne lever op til fÞdevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at vÊre perfekt, men om at gÞre det nemt at vÊlge lÞsninger, der stÞtter familiens trivsel – og samtidig skÊrer ned pÃ¥ plastik og engangsemballage helt af sig selv.

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Termoflaske - 600 ml

Jeg modtog en termoflaske på 600 ml. Klassisk design. Nem at gÞre ren og passer perfekt til mit behov. Den kan holde drikkevarer kolde lÊnge. En dag havde jeg flasken liggende ude i solen - en meget varm sommerdag. Jeg havde fyldt den med koldt vand. Selv et par timer efter var mit vand i flasken koldt. Den er også perfekt, at tage med på tur til varmt vand, når jeg har nydt en kop te i skoven. Suppe kan også hÊldes i termoflasken - og suppen er stadig dejlig varm til frokost. En alt-i-en flaske! Jeg anbefaler denne termoflaske - den er praktisk.

2020幎9月8日

Hejsa Anja,

Mange tak for din gode anmeldelse - Vi kan slet ikke få armene ned.

Vi sÊtter pris på at du ville bruge tid på at skrive denne gode anmeldelse - Rigtig god dag herfra.

Vh // Yummii Yummii 🌱

SkÞn madkasse

Vi er Yderst tilfredse med Bento medium + 3 madkasse min datter har haft stor glÊde af den i disse tider hvor de ikke må bruge kÞleskabet i skolen hun oplever made holdes behageligt koldt I hendes termotaske, det var et problem med den ande madkasse fra andet mÊrke.
Den er super nem at rengÞre og sÃ¥ gÞr den made Indbydende at se pÃ¥, og nem at variere indholdet i de tre rum 👏🏻 Det medfÞlgende net bruger vi til formiddagens maden 👌🏻
Hurtigere og effektivt levering.

2020幎8月30日

Hej Randi,

Mange tak for de 5 stjerner - Det varmer.
Vi er glade for du kan lide produkterne - Det betyder meget.

Rigtig god dag herfra
Vh // Yummii Yummii 🌱

Fantastisk produkt

Har nu haft en Bento madkasse i ca. 1 måned og er meget tilfreds.
Den holder maden kold i lÊngere tid og jeg kan blande flydende i den ene del og fx. salat eller brÞd i den anden uden at det bliver blandet sammen.
RengÞringen er også nem og det vÊrdsÊtter jeg meget hÞjt.

Alt i alt et helt fantastisk produkt :-)

2020幎8月30日

Hejsa Rene

Mange tak for din fine anmedelse - Den er vi mega glade for her hos Yummii Yummii. Vi sÊtter pris på de 5 stjerner.

Du Þnskes en dejlig dag
Vh // Yummii Yummii 🌱🌿👏

Jeg er den lykkelige ejer 🌱

Jeg er den lykkelige ejer, af flere af Yummii Yummiis lÊkre produkter, og jeg har intet andet end anbefalinger. Kvalitet, miljÞbevidsthed, design og service, alt i top. Jeg modtog en flaske med en mindre defekt, og samme dag som jeg havde kontaktet dem, fik jeg tilsendt en ny. Hvor meget mere kan man forlange? Deres serviceniveau er helt fabelagtigt - jeg har endnu ikke oplevet en hurtigere responstid, den hos Yummii Yummii. Deres medarbejdere er sÞde, og effiktive.
Jeg er meget glad for mine produkter, og det er hverken fÞrste eller sidste gang, jeg handler hos dem! 😍🥳

2020幎6月3日

YUMMII YUMMII からの回答

Tusind tak for dine fantastisk sÞde ord! NÃ¥r vores kunder finder vÊrdi i vores univers bliver vi sÃ¥ glade 🌱

Team YUMMII YUMMII

Yummi er det rigtige om deres produkter

Yummi er det rigtige om deres produkter!
Så lÊkre og stilfulde produkter!
Deres 600 ml termoflaske med bambuslåg er så god! Jeg har ofte oplevet termoflasker enten blev kolde eller varm uden på afhÊngig af indholdet. Men denne termoflaske har den samme temperatur udenpå konstant, og er derfor rigtig rar at holde ved og den bliver ikke fugtig/våd. Indholdet holder også temperaturen nÊsten hele dagen.

Jeg skal helt sikkert eje nogle flere af deres produkter.

2020幎5月17日

YUMMII YUMMII からの回答

Tak for din anmeldelse! Dejligt at du finder glÊde og vÊrdi i din YUMMII YUMMII termoflaske 🌱

God opbevaring = God frokost = God energi🀞🏌‍♀

Der er intet andet at sige end: YUMMII

Hver dag på mit arbejde nyder jeg en kold og velpakket madpakke takket vÊre min Bento Boks Medium. Det er nÞdvendigt i et arbejde som fysioterapeut, hvor man skal have god energi til at give god behandling til mine medmennesker. Jeg er evigt glad for den!

SÃ¥ tak for et lÊkkert produkt til Yummii Yummii!🌱

YUMMII YUMMII からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi bliver sÃ¥ glade, nÃ¥r folk finder vÊrdi i vores produkter i deres hverdag 🌱

Så lÊkkert!

Jeg har Bento Box Medium med 3 rum - og det fungerer super godt. Enkelt og lÊkkert design!

Tak for din anmeldelse, Camilla! 🌱

Team YUMMII YUMMII

Super lÊkker vand flaske..

Super lÊkker vand flaske..
Med nemt skruelåg, flot udseende og nem at drikke af.
Er helt hooked..
SÃ¥ der skal vist udvides med termoflaske & madkasse.

YUMMII YUMMII からの回答

Vi bliver sÃ¥ glade, nÃ¥r folk er vilde med vores produkter - dejligt at du er glad for din vandflaske! 💊

WAOUW!

Det kan egentlig siges meget kort og enkelt:
WAOW!

Lige siden jeg modtog min Bento medium 2 har det vÊret lidt sjovere at spise frokost pÃ¥ job. Boksen holder min mad bÃ¥de kold og frisk. Derudover synes jeg at det er et kÊmpe plus at boksen er simpel og flot. 🌱

YUMMII YUMMII からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌱

Termoflaske til bl.a. the

Er vild med termoflasken, hvor der er til at lave the. Theen holder sig varm i flere timer og den bliver ikke varm at holde ved! Rigtig godt produkt! Kan bestemt anbefales!

Tak for din anmeldelse, Lotte! Dejligt at du er glad for din teflaske ☕

Fantastisk god termoflaske

Fantastisk god termoflaske
Jeg har nu prÞvet min 600 ml termoflaske med bambus låg og jeg må indrÞmme at jeg blev noget overrasket det er for en gangs skyld en termoflaske der lever op til det den lover
Det er nu dejligt at få sin kaffe varm efter adskillige timer i termoflasken
Tusind mange tak til yummii yummii

YUMMII YUMMII からの回答

Tak for din anmeldelse, Carsten! Dejligt at du er glad for din nye termoflaske fra YUMMII YUMMII - det glÊder os 🌱

Meget tilfreds 😊

Jeg var så heldig at skulle anmeldelde en bento large med et rum 😊

Endelig en madkasse hvor min kÊmpe salat lige kan vÊre i, den kan stÃ¥ vandret i min rygsÊk, holde min mad kold i mere end et par timer, den er miljÞ venlig, uden alt muligt skadeligt kemi da den er lavet af rustfri stÃ¥l og virker robust 💚

Bestilling og levering gik nemt og hurtigt 😊

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord, Simone! 🌱

Team YUMMII YUMMII

Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at fÃ¥ lov til

Jeg har vÊret sÃ¥ heldig at fÃ¥ lov til at teste Bento large med 3 rum, den har simpelthen det fineste design og sÃ¥ elsker jeg at rummene er sÃ¥ store, selv min kÊreste som har en meget stor madpakke med kan bruge den, og sÃ¥ er jeg bare vild med at YUMMII YUMMII har sÃ¥ stort et fokus pÃ¥ bÊredygtighed og samtidig er vi herhjemme begyndt at spare meget pÃ¥ engangsemballage🌱
Vi skal helt sikkert have flere af deres fine produkter, kÊmpe anbefaling fra en meget glad testperson🌿🧡

YUMMII YUMMII からの回答

Hvor er vi glade for at I er fan af vores produkter! Tak for din anmeldelse og tak for at teste vores produkt 🌱

Produkttestet af Bento Large 2

Jeg var produkttester på deres Bento Large 2. Jeg har haft den med på lÊngere ture, hvor jeg har kunne have min madpakke med og også brugt den til opbevaring af rester fra aftensmaden. Den holder maden kold, da den er lavet af stål, hvilket er rart.

Mit eneste minus er, at man let kan se fedtede fingre på den blanke overflade, men det er rent kosmetisk. Den er let at rengÞre.

Tak for din anmeldelse og for at teste vores Bento Boks! 🌱

"Bento Yummii Yummii contains food for my Tummy". 😜👌🥑🍌🍇🥕🍓🥪🌯🍪🧃😁👍

Vi har fÃ¥et den fornÞjelse at skulle teste Bento Large. Bento Large fungere super godt for os! Der skal gerne vÊre plads til en del forskelligt, mad, snacks osv. NÃ¥r vi tager pÃ¥ tur med vores sÞn, og det krav opfylder Bento Large med et rum. Samtidig holder det vores mad kÞligt, og det sÊtter vi stor pris pÃ¥, specielt her henover sommeren! 👌😁
Vi bruger den både som madkasse, men også som opbevaring i kÞleskab, til grÞntsager og bÊr.
Designet er flot, og det stÞrste plus for os er at det er bÊredygtigt! 😁👍🌱

Vi skal afgjort prÞve flere af deres produkter 😁👍

YUMMII YUMMII からの回答

Tusind tak for din fine og uddybende anmeldelse, Lisette! Dejligt at I er vilde med vores produkter 🌱

Nem og LÊkker.

Bento large med et rum er rigtig nem at bruge. Jeg har primÊrt brugt den som kÞleskabsopbevaring, som et miljÞvenligt alternativ til plastik. Den holder maden frisk og kold i kÞleskabet og er meget nemmere at stable end skåle mm., hvilket er fedt når man mealprepper og har alt for meget i kÞleskabet.

Når jeg har taget madkassen ud har madkassen (og maden) vÊret kold et godt stykke tid efter, så derfor glÊder jeg mig til at bruge den når jeg kan komme tilbage i min hverdag efter corona.

Jeg er meget tilfreds og overvejer stÊrkt at kÞbe en af dem man kan bruge til mere flydende mad.

Ordre/KÞb og forsendelsen foregik også rigtig gnidningsfrit.

Varme hilsner en produkttester.

YUMMII YUMMII からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Tine! Vi er glade for at du finder nytte i vores Bento Boks 🌱

PRODUKTTESTER - SKØN MADKASSE

Jeg har vÊret så heldig at teste den lÊkre Bento 2 Large, som jeg er ovenud tilfreds med.
Den kan uden tvivl anbefales til både store og små.
Det er lidt Êrgerligt (isÊr med barnefingre) at den bliver så nemt fedtet, men absolut meget anbefalelsesvÊrdig alligevel!
Vi skal klart have nogle flere i fremtiden og isÊr skal jeg have fat i en med flere rum, det kunne også vÊre lÊkkert.
Den er isÊr virkelig god på udflugter, picnicture mm og så er den super nem at rengÞre!

YUMMII YUMMII からの回答

Tak for din anmeldelse Catalina! Fedtede fingre pÃ¥ stÃ¥l kan man desvÊrre ikke komme helt udenom, men stÃ¥l har rigtig mange andre lÊkre kvaliteter som bl.a. at den holder maden kÞlig og frisk, og som du selv nÊvner er de nemme at rengÞre. GlÊder os at I trods alt er glade for jeres Bento Boks 🌱

Termomadkasse 800 ml.

Termomadkasse 800 ml.
Super fin har brugt den til kolde retter og der holder den hvad den lover. så det gÞr den nok også i det varme. Men kunne godt bruge opbevaring til dressing og lign i låget.
Hurtigt levering

2020幎5月2日

YUMMII YUMMII からの回答

Tak for din anmeldelse Susanne! Det vil vi have in mente til fremtidig udvikling af vores produkter - dog har vi til dressing og andre små, flydende sager vores Bento Rounds, som du nemt kan have med på farten til dine retter 🌱

Team YUMMII YUMMII

Super hurtig og nem levering

Super hurtig og nem levering.
Termomadkasse, er super!
Kan både holde maden varm og kold i mange timer. Så genial!
Og så medfÞlger der den fineste stofpose, man lige kan have termomadkassen i på farten.

2020幎5月2日

Tusind tak for din anmeldelse, Nanna! 🌱

Kan varmt anbefale!!

Har både bento boxene round og termomadkassen og de er begge to en fornÞjelse at bruge. De holder tÊt så man ikke skal bekymre sig om at have flydende madvarer i tasken. Jeg har efterhånden brugt flere termoopbevaringsbokse, men denne her fungerer absolut bedst efter min erfaring. Selv efter 4 timer i termomadkassen dampede indholdet. Designet er heller ikke til at sÊtte en finger på. Det er minimalistisk og rart at håndtere. Kan varmt anbefale YUMMII YUMMII

2020幎5月1日

YUMMII YUMMII からの回答

Tak for din anmeldelse og pÊne ord! 🌱