Forfærdelig kundeservice. Jeg bestilte varer for over 2000kr den 6. September og varerne blev ved med at stå som under forberedelse. Der skete intet og chatbots svarede at det nok skulle blive sendt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte som "gæst" et par bukser til min datter, som desværre var for små. Samme dag kom nr. større på lager, og jeg skyndte mig at bestille dem. Begge forsendelser kostede 49 kr. i fragt. Da jeg ville... もっと見る
Elsker Zara tøj men deres kundeservice er jo ikke insisterende og tøjet er bare alt for tit meget krøllet og nærmest moslet ned i den pose
Virkelig dårlig oplevelse med ZARA’s onlinebestilling Min søn bestilte en ordre hos ZARA i starten af september. Ca. 12 dage senere fik han besked om, at ordren var på vej og ville blive leve... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Useriøst firma
Har bestilt og betalt for 2 t- shirts, som jeg aldrig har modtaget
Det er umuligt at komme i kontakt med Zara
Køber ikke mere online hos Zara
Manglende produkter
Min ordre er delt op i flere, men den ene er ikke modtaget efter 3 uger, og når man kontakter dem, bliver jeg bedt om at vente yderligere… rigtig dårlig service
Dårlig service
Har bestilt shorts hos Zara, men fik en hvid tshirt i stedet for.Når har kontaktet kundeservice, fik at vide at jeg skulle sende tshirt retur først ,så kan de erstatte min vare.
Dvs jeg skal bruge min tid grundet deres fejl.
Det dårligste kundeservice har jeg aldrig oplevet.
Forfærdelig hjemmeside
Forfærdelig hjemmeside, og har man spørgsmål til en vare, kan man ikke maile eller ringe til dem, chatten virker enten ikke, er lukket eller kan ikke svare på eens spørgsmål, og fysiske butikker er der heller ikke tilbage. Ærgeligt, for de havde egentlig engang nogle ret flotte varer, men det er efterhånden mange år siden vi har købt hos dem pga hjemmesidens kvalitet og dårlig kundeservice.
VÆRSTE WEB SHOP JEG HAR OPLEVET!
VÆRSTE WEB SHOP JEG HAR OPLEVET!
Burde kunne give “minus stjerner”
Hold jer LANGT VÆK fra Zara. Den enkle korte beskrivelse er:
“Skod produkter fra en SVINDEL Butik”. Kundeservice eksisterer ikke. Returnering er nærmest komplet umuligt. Og med de mange negative anmeldelser her på Trustpilot, tror jeg vi opgiver at prøve at få pengene tilbage, men afskriver dem som tab. Det er jo nok det den skodbutik lever af!!! Spred budskabet og hjælp med at få lukket den butik hurtigst muligt
Væreste “kundeservice” ever
Jeg bestilte en vare til gave som skulle ankomme samme dag jeg skulle bruge den som bryllupsgave, men nej.
Under leveringsoplysninger er det samme status som hedder som hedder :Under forberedelse. Samme status flere dage
Så tænker jeg at måske den er kommet og der er en fejl i leveringsoplysningerne, men vil selvfølgelig først lige tjekke inden jeg køre helt ind til butikken. Wauw det kan man så ikke. Ingen menneskelig kontakt ever. Der er et telefonnummer men her oplyser de bare om hvad jeg selv kan læse på deres website og så bliver der lagt på. Så er der de her totalt fiasko Chatbot, som jeg holder mig fra, og som jeg også kan læse her i anmeldelserne ikke virker.
Jeg skrev så i det felt hvor der står: Hvad kan jeg hjælpe dig med? Der skrev jeg Kundeservice
Svaret er meget sigende for hvad min oplevelse er:
Undskyld, jeg forstod dig ikke. Prøv venligst igen med andre ord.
Totalt til grin
Shop ikke hos Zara!
Kundeservice er ikke eksisterende.
Man kan ikke ringe til Zara.
Man kan ikke maile til Zara.
Man kan forsøge at chatte, men der kommer ingen svar fra rigtige mennesker.
Havde et spørgsmål til en konkret ordre, men det kom jeg ikke langt med, da chatbotten selvfølgelig ikke kunne hjælpe.
Er det overhovedet lovligt, at man ikke kan komme i kontakt med virksomheden?
Manglende returbetaling
Jeg har returneret et par bukser, og kan via pakkenummeret se Zara har modtaget dem retur den 13.11. Kan ikke kontakte dem hverken på mail, tlf. eller via deres hjemmeside. Mangler nu mine penge, øv.
Dårlig muligheder for kontakt kundeservice, ved problemer med en odrer
Jeg bestilte en pakke den 17. november.
Først stod der, at den ville blive leveret den 21. november, men kort efter fik jeg en ny leveringsdato på mail: 24.–25. november. Nu er det 1. december, og pakken er stadig ikke kommet. Jeg har altså ventet i næsten to uger, og pengene er allerede trukket.
Jeg kan ikke spore pakken, og jeg har ikke modtaget nogen form for opdatering om forsinkelse. Deres kundeservice er desuden ekstremt dårlig - det virker umuligt at komme i kontakt med et rigtigt menneske, og man bliver i stedet sendt rundt i et AI-chatforum, der ikke ligefrem hjælper.
Virkelig skuffende oplevelse...
jeg fik varen 10 dage forsinket
jeg fik varen, 10 dage forsinket. fik ingen mail el. andet som lovet. jeg er lidt i tvivl om jeg bruger online Zara igen.
hej hvis jeg kunne give nul stjerner så…
hej hvis jeg kunne give nul stjerner så gjorde jeg det. Jeg sendte to par bukser retur den 10. oktober i dag skriver vi så den 21. november jeg har stadigvæk ikke modtaget penge retur. jeg har skrevet med en robot der skriver at mine penge vil komme inden for 14 dage det er så det er så otte uger efter jeg har sendt bukser retur det er simpelthen ikke godt nok og magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter, det er ikke muligt atringe til dem -deres telefonnummer virker ikke-de tager i hvert fald ikke telefonen.man kan ikke skrive til dem .man kan skrive med en robot. Som så kan sende videre til en virtuel person som lovede at sende en mail jeg har ikke modtaget noget som helst og jeg kan heller ikke blive ringet op.
mvh Anne
Aldrig køb fra Zara
Jeg kan sige absolut 0 gode ting ved, at købe tøj fra Zara. Det er en abnormt dårlig hjemmeside. Jeg har bestilt noget så simpelt, som en trøje til 200kr, og det gjorde jeg d. 31 oktober, det er nu d. 20 november, den er ikke kommet. Man kan ikke komme i kontakt med dem, på nogen måde. Deres AI virker ikke, Man kan ikke sende dem en mail og få svar. KÆMPE SCAM
Venter stadig på mine penge
Jeg ville ønske jeg havde kigget på trustpilot inden online køb. Zara sendte en jakke størrelse small selv om den var bestilt i larges. Umuligt at sende retur online og kommunikere med robotten så jeg tog i Fields og måtte vente på en kvittering på mail, ingen hjælp af medarbejderne. Nu er der gået 30 dage og jeg har stadig ikke set skyggen af mine 1000,-
Jeg handler aldrig, som i ALDRIG i zara igen hverken online eller fysisk.
forfærdelig kundeservice
forfærdelig kundeservice. Kan vitterligt kun skrive til en Ai chat bot, der ikke forstår hvad jeg siger.
Skal sende et par bukser tilbage, men på mailen med returneringsmærkatet står der der er sket en fejl og jeg skal kontakte kundeservice. Hvilken kundeservice???
Er rigtig vild med zaras tøj og butik, men det her kan ikke passe.
Hold jer væk fra Zara!!!
Hold jer væk fra Zara!!!! Fuldstændig UMULIGT at komme igennem til et ægte menneske. KUN AI der på ingen måde kan hjælpe med svar på reklamation. Langsom chat hvor det er umuligt at få hjælp. Køber aldrig mere her. Husk at køb i butikker så vi ikke ender med denne her slags "skrald/service"
Det værste jeg nogensinde har prøvet!!
Det værste jeg nogensinde har prøvet!!! Jeg har bestilt derfra mange gange, men gentagne gange oplevet fejl på det tøj jeg har købt. Jeg har haft nogle galla kjoler hjemme hvor der var hul i, men ingen mulighed for at kontakte kunde service da de ikke forstår noget. Opgiver så og køber kjolerne igen, nu har jeg så sendt min pakke retur og kun fået penge tilbage for 3 af varerne den sidste står der bare “afventer” og mangler derfor 500kr. Igen deres chat bot er ubrugelig og de svarer ikke på hverken e-mails eller telefon, det der er oplyst i deres købsbetingelser. Handler aldrig med ZARA igen!!!😤
Mest elendige robot-kundeservice jeg…
Mest elendige robot-kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Bliv væk fra denne butik!!! Håber den snart lukker helt. Jeg har købt et gavekort til 400 kr som ikke virker. I butikken får man at vide at kortet er blokeret!? Hvad det så end betyder. Deres chat-fjolser siger at kortet er aktiveret. Når jeg selv går ind på kortets saldo på deres hjemmeside står der 0,- kr på kortet og der er ingen transaktioner sket!?
Venter stadig at høre fra dem over mail. Men har ikke store forventninger.
Det er den værste spasserbutik jeg nogensinde har oplevet. Handler aldrig med dem igen. Bliv væk fra dem. Don't use this store!!
Ufattelig dårlig kundeservice
Ufattelig dårlig kundeservice. Har bruget 1.5 timer på chat kundeservice, for at få sent en kvittering, helt umuligt og elendigt kundeservice.
Dårlig kundeservice!!!
Ligesom andre, har jeg også oplevet dårlig kundeservice med chat-robotter, og man kan ikke komme til at kommunikere med en rigtig person.
Jeg havde lagt en ordre, som efter 2-3 uger ikke var leveret... via deres chat-funktion (med robot) finder jeg ud af at nogle af varerne er udsolgt, og ordren annuleres. Uprofessionelt af Zara og dårlig stil ikke at informere om problemet, så jeg selv skulle have bøvl med at finde ud af det.
Har ikke modtaget min godtgørelse for returnering
Har ikke modtaget min godtgørelse for returnering siden den 30. September. I dag er det den 4 november og de skriver selv det maks burde tage 14 dage. Meget dårlig kundeservice, deres ai chat bot hjælper på ingen måde og der er ikke nogen opdatering på min returnering
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。