Forfærdelig kundeservice. Jeg bestilte varer for over 2000kr den 6. September og varerne blev ved med at stå som under forberedelse. Der skete intet og chatbots svarede at det nok skulle blive sendt... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte som "gæst" et par bukser til min datter, som desværre var for små. Samme dag kom nr. større på lager, og jeg skyndte mig at bestille dem. Begge forsendelser kostede 49 kr. i fragt. Da jeg ville... もっと見る
Elsker Zara tøj men deres kundeservice er jo ikke insisterende og tøjet er bare alt for tit meget krøllet og nærmest moslet ned i den pose
Virkelig dårlig oplevelse med ZARA’s onlinebestilling Min søn bestilte en ordre hos ZARA i starten af september. Ca. 12 dage senere fik han besked om, at ordren var på vej og ville blive leve... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Helt forfærdelig virksomhed
Helt forfærdelig virksomhed! Super fedt tøj, har aldrig været mere skuffet over kundeservice.
Jeg bestilte julegaver d. 9. december. Vi har den 20. og jeg har stadig ikke fået en opdatering. De vil ikke sende med ekspres og lukker chatten ned uden man får lov at respondere. De har tydeligvis hyret en indisk chatfarm til at svare på henvendelser og man kan ikke engang ringe til dem.
Handler aldrig der igen…
Meget dårlig oplevelse – gentagne løfter uden handling
Jeg har modtaget to par af samme bukser, som begge var defekte.
Første par gik i stykker efter kort tids brug. Erstatningsparret havde hul i lommen ved modtagelse.
Begge par er returneret korrekt, og ZARA modtog den seneste retur 20. november (bekræftet af GLS).
Jeg har nu ventet over en måned på min tilbagebetaling.
Kundeservice giver gentagne standardsvar: “14 dage”, “72 timer”, “yderligere 48 timer” — uden at der sker noget.
Det her er ikke en enkelt fejl, men systematisk dårlig kundeservice og manglende ansvar.
Jeg har mistet al tillid til ZARA og handler der ikke igen.
Jeg købte et par bukser
Jeg købte et par bukser, som krøb uhensigtsmæssig meget, selvom de blev vasket på 30 grader. Jeg kørte ind til butikken i Fields og her fik jeg pengene retur uden problemer. Jeg har så handlet 2 gange mere i deres netbutik og begge gange kom varerne indenfor 3 dage.
Værste kundeservice og kontaktmuligheder
Bestilte en julegave 1/12-25. Den 4/12-25 fik jeg besked om at pakken var ankommet hos fragtfirmaet. Da der ikke skete noget de efterfølgende dage tjekkede jeg min mail igen og prøvede at tracke leveringen. Inden pakken var registreret som leveret hos fragtfirmaet, stod der (tidsstemplet en halv time forinden), at pakken var blevet væk og jeg skulle kontakte firmaet, jeg har handlet hos (Zara). Jeg troede dog, den var fundet siden den seneste registrering er, at den er leveret hos fragtfirmaet. For en god ordens skyld kontaktede jeg så Zara via deres chat (der er den eneste måde at komme i kontakt med dem).
Jeg skrev fredag den 12/12-25 og fik at vide af Plys, jeg ville få en tilbagemelding på mail. Da jeg ikke havde hørt noget tirsdag den 14/12-25 skrev jeg igen til dem på chatten. Fik fat i en Hoi, der kunne se, at Plys ikke havde oprettet nogen sag.
Så Hoi ville kontakte fragtfirmaet og så skulle jeg vente mellem 24-48 timer på svar. Fik så en mail den 18/12-25 med et udenlandsk telefonnummer til Zara. Ringede til dem i dag og blev mødt af en automatisk svarer der fortæller hvad deres træffetider er (den ringede jeg inden for) og at HVIS det var vedr. en pakke, der ikke var leveret, så skulle man vente i 48 timer og så ringe retur. Og så bliver der lagt på.
Så jeg måtte endnu engang tilbage deres chat. Denne gang var det så en, der hedder Noki, der besvarede min henvendelse.
Han finder ud af, at min ordre ikke er blevet leveret pga. "uforudsete omstændigheder". Efter lidt skriveri frem og tilbage ender det endelig med, at jeg får en mail med bekræftelse på, at pengene bliver reunderet. Så den ene stjerne går til Noki, der hjalp med at få sagen afsluttet. Ellers burde de have haft 0 stjerner.
Jeg handler aldrig i deres webshop igen og jeg må nu ud og finde en anden julegave i stedet for den planlagte.
Lad være med at handle hos Zara
Lad være med at handle hos Zara. De mishandler deres medarbejdere, der bygger deres enorme bygninger, mens ejeren har tjent ikke mindre end 190 milliarder i år. Det er et korrupt foretagende som ingen bør støtte.
kilde eb.dk
Elendig Kundeservice!
Elendig Kundeservice!
Modtog min bestilling af 2 joggingsæt til børn men det ene sæt manglede bukserne. Helt umuligt at komme i forbindelse med kundeservice, de har nemlig ingen! Køber aldrig mere noget i deres netbutik. Det er under al kritik.
NUL STJERNER
NUL STJERNER
Aldrig har jeg mødt en så inkompetent kundeservice eller lad os nu bare kalde det for hvad det er - en robot.
Zaras leverandørfirma Budbee har dummet sig gevaldigt og det har resulteret i at de har sendt min pakke retur til Zara og nu skal jeg uden julegaver - 3 hverdage før jul - det ENESTE jeg kan få robotten til hos Zara er at refundere pengene - MEN JEG VIL JO HAVE MIN PAKKE INDEN JUL.......
En virkelig elendig og brugeruvenlig…
En virkelig elendig og brugeruvenlig webshop, der handler jeg ikke igen.
Lad være med at handle hos Zara
Der er taget betaling fra min order…
Der er taget betaling fra min order uden at de har leveret varen og der er gået en måned uden at man er kommet videre i denne manglende sending. Ingen kundeservice kun en ligegyldig chatbot man ikke får noget hjælp ud af..
Virkelig ringe.
Har haft en virkelig god oplevelse
Har haft en virkelig god oplevelse. Var bekymret på leveringstiden, da folk har skrevet de har oplevet problemer, men min pakke kom flere dage før. Der stod min pakke først ville komme d. 15-16 dec. men fik pakken allerede d. 10. Jeg er virkelig tilfreds.
Hvad sker der Zara
Hvad sker der Zara?
Med jeres service og jeres kundepleje?
Er i helt ligeglade med det?
Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med jer pga en manglende pakke. Man kan ikke ringe til jer eller skrive til jer . Man kan chatte
Med en robot der hedder Plys som først kan hjælpe efter 48 timer.
Har prøvet et sidste desperat foesøg ved at ringe til Fields hvor Zara har en butik, de gav et telefonnummer som ikke
Var aktivt.
Hvad gør jeg??
Dårligste kundeservice
Dårligste kundeservice jeg har oplevet. De burde kun få 0 stjerner. Der er ingen service ved fejl/defekt på deres produkter (reklamation), man skal selv betale fragten for at den defekte vare kan blive sendt ind til dem igen. Kan ikke anbefale at købe nogle produkter hos dem.
Meget dårlig kundeservice og håbløs kommunikation
Jeg modtog en pakke, som PostNord havde efterladt udenfor min dør. Pakken var tydeligt beskadiget (endda tapet med PostNord-tape), og da jeg åbnede den, kunne jeg konstatere, at sofabordet havde flere skrammer, og at benene slet ikke lå i pakken.
Jeg kontaktede kundeservice med dokumentation og billeder, men oplevelsen var ekstremt frustrerende. Supportmedarbejderen forstod gentagne gange ikke, hvad jeg skrev, og bad bl.a. om “produktkoden for den manglende vare”, selvom jeg meget tydeligt forklarede, at der ikke manglede en vare – men dele i pakken.
Svarene virkede som direkte maskinoversættelser og gav ingen mening:
“Vi kan hjælpe dig med at returnere erstatningen” – hvad betyder det overhovedet?
Da jeg påpegede, at kommunikationen var uforståelig, og spurgte efter dansk support, blev det bare endnu mere pinligt. Det her er ikke acceptabel kundeservice, især ikke når man står med et beskadiget møbel og manglende dele.
Jeg forventer enten en korrekt erstatning eller refundering – men mest af alt forventer jeg, at kundeservice kan forstå og kommunikere på et niveau, der er bare nogenlunde professionelt.
Kontakt til Zara er ikke mulig
Pengene er trukket men leverandøren kunne ikke finde dressen, som ellers er opgivet helt korrekt
Zara kan ikke kontaktes, så nu har jeg mistet 900kr
Snød med leveringen
Bestilte Julegave fra Zara som først kunne leveres 16. december, hvor jeg var taget på Juleferie, Betalte derfor ekspreslevering til levering 12. Dec.
Zara meddeler så at den først kan leveres 15.Dec (hvor jeg ikke er hjemme) beder om som minimum at få refunderet eksprestillægget, hvilket Zara nægter.
Du betaler altså for noget du ikke får, uden mulighed for at få tilbagebetaling.....Datteren må så få sin Julegave EFTER Jul.....sku ikke i orden.
Kan desværre ikke give nul stjerner
Kan desværre ikke give nul stjerner. Zara har nul kundeservice. Man betaler og blives ved med at få at vide at varen er forsinket. Man hører intet og jeg synes det tangerer bondefangeri. De siger de eskalerer processen men intet sker. Jeg tror ikke engang på at mine penge bliver refunderet!! Aldrig Zara igen!!! Tænk at man behandler sine kunder sådan her :)
Deres kunde service er ikke eksisterede…
Deres kunde service er ikke eksisterede og sender brugte produkter
Jeg har modtaget en top om er helt ødelagt hvor der er løbet uendelige tråde i satin og den er tydeligt brugt. De kræver at jeg sender min top tilbage og skal betale for retur, jeg forlanger bare mine mit fulde beløb tilbage. Jeg chatter først med en robor og bliver videre stillet til en medarbejder som tydeligt også er en robot, svare ikke på det man spørger om. Det er ikke muligt at komme i kontakt med et mennekse og står nu med en helt ødelagt top
kan godt være den "kun" kostet 155 kr men har så også betalt 49kr for fragt for den og nu kræver de jef betaler 59kr for at sende den retur for en ødelagt top så er den top nærmest betalt i fragt.
My parcel from Zara has been lost by…
My parcel from Zara has been lost by either ZARA OR EVRI ITS A NIGHTMARE I'VE HAD A STROKE AND MY BRAIN IS ALREADY FRAZZLED. HELP 😭😭😭
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。