レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

ForfÊrdelig kundeservice. Jeg bestilte varer for over 2000kr den 6. September og varerne blev ved med at stÃ¥ som under forberedelse. Der skete intet og chatbots svarede at det nok skulle blive sendt... もっず芋る

KÞbte som "gÊst" et par bukser til min datter, som desvÊrre var for smÃ¥. Samme dag kom nr. stÞrre pÃ¥ lager, og jeg skyndte mig at bestille dem. Begge forsendelser kostede 49 kr. i fragt. Da jeg ville... もっず芋る

Elsker Zara tÞj men deres kundeservice er jo ikke insisterende og tÞjet er bare alt for tit meget krÞllet og nÊrmest moslet ned i den pose

Virkelig dÃ¥rlig oplevelse med ZARA’s onlinebestilling Min sÞn bestilte en ordre hos ZARA i starten af september. Ca. 12 dage senere fik han besked om, at ordren var pÃ¥ vej og ville blive leve... もっず芋る

1.3

(1,960)

過去12か月のレビュヌ数: 205ä»¶

レビュヌを曞く

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk - handle et andet sted.
Min datter bestilte et par bukser til levering 15/5 i butikken i KÞbenhavn. Hun hÞrte ikke mere, men pengene blev trukket sidst i maj. Vi måtte selv kontakte dem via chat, og det viste sig at bukserne slet ikke var på lager. I det mindste fik hun pengene tilbage.

2026幎6月8日

Forkert vare modtaget

Jeg modtog den forkerte vare som ikke engang var halv så dyr som hvad jeg har bestilt.
Jeg har prÞvet at få kontakt med en medarbejder både på mail og Instagram, men får intet svar. Har oplevet flere veninder der har stået i samme situiation. Kan virkelig ikke anbefales at bestille derfra

2026幎6月7日
自発的なレビュヌ

Aldrig har jeg oplevet så dårlig

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice.
Umuligt at kommunikere med Zara.
De er meget uforskammet i deres kommunikation.

Du kan ikke sende retur trods at de skriver det på hjemmesiden. Så dur det ikke.

Kundeservice henviser bare til at returnere i butik, men det er jo lettere sagt end gjort, når der ikke ligger en butik i nÊrheden.

Aldrig bestil online, hvis du skal returnere det igen, for det kan ikke lade sig gÞre.

2026幎5月21日

Elendig service og Þdelagte vare

Har modtaget en trÞje med hul i. Det er umuligt at komme igennem til en medarbejder og det er AI der svarer på alt. nu har jeg langt om lÊnge fået en returlabel, som JEG selv skal betale for. handler der aldrig igen..

2026幎6月1日

Advarsel ikke handel der

Advarsel ikke handel der, det er svindel og tyveri!

Jeg har sendt en kjole retur hvor jeg aldrig modtager mine penge. Jeg sender den inden for samme uge og modtager i dag denne mail.

Vi gÞr dig opmÊrksom på, at fristen på 14 dage for at returnere byttevarerne er udlÞbet. Derfor vil vi fortsÊtte med opkrÊvningen ved hjÊlp af den samme betalingsmetode, der blev brugt til kÞbet.
Hvis du allerede har returneret dem, bedes du venligst kontakte os for at tjekke. “Man kan ikke komme i kontakt med dem”

Jeg bliver bare smidt af chatten hvor vedkommende skriver det der ud til at du ikke er tilgÊngelig, jeg lukker ned for chatten. når jeg prÞver at spÞrge til det? Og man kan ikke komme i kontakt med nogen.

Så de har nu min kjole de kan sÊlge til en anden og tjene doppelt på, da jeg ikke får mine penge retur og ikke kan komme i kontakt med dem.

Yderligere ignorerer de også min henvendelse sendt på mail for over en uge siden. Husker jeg korrekt er det 2-3 uger siden jeg sendte kjolen retur.

2026幎5月27日
自発的なレビュヌ

DO NOT ORDER FROM ZARA!!!

DO NOT ORDER FROM ZARA!!!
My friends gave me a $250 gift card. I was so excited and made my purchase. I NEVER REC MY ORDER. I called Zara who told me they had to escalate the order and I will hear back in 24 hours. NEVER heard back. I called and they told me they would credit my friends credit card for the $250. Will happen within 48-72 hours. NEVER HAPPENED! Just got off the phone with them and they told me they will now credit the gift card for the $250. I asked him why would I want a $250 gift card when you ARENT SENDING ME MY PRODUCTS. He didn’t answer me, nor would he give me a supervisor. The have 250 dollars and I can order merchandise but I’m not receiving anything in the mail- I’m seriously goi g to look at how I can stop them from stealing and not helping. THEY ARE A SCAM!! DO NOT ORDER FROM THEM!

2026幎5月24日

Elendig kundeservice

Virkelig dårlige kundeservice

DÃ¥rlig beskrivelse af varen
ForfÊrdelig hjemmeside
Umuligt at finde ud af hvordan man annullerer eller returnerer en vare.
Ærgerligt jeg ikke havde lÊst de mange mange dÃ¥rlige anmeldelser inden jeg selv nu er en af dem!!!!!!!!

2026幎5月22日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre kan man ikke give nul

DesvÊrre kan man ikke give nul stjerner. Har aldrig oplevet dårligere service end hos dem,
Bestilte 2 strikskjorter til mine bÞrn. De kom ikke på ventet leveringsdag - og er stadig ikke kommet . Hvergang jeg skriver til deres kundeservice ( som virker som en robot) får man forskellige svar - plus hele tiden skriver de giv os 24-48 timer . De er hurtige til at trÊkke deres penge. Man bliver lukket ned i deres chat med det samme. Bestiller aldrig derfra igen.

2026幎5月20日
自発的なレビュヌ

Fortjener ikke engang en stjerne

Fortjener ikke engang en stjerne,

Jeres kundeservice er noget af det mest ubrugelige, jeg nogensinde har oplevet. Det fÞles som at sidde fast i en dÃ¥rlig AI-loop, hvor den samme inkompetente chatbot gemmer sig bag nye navne hele tiden. Chatten bliver lukket konstant, og hver gang man starter igen, fÃ¥r man prÊcis de samme ligegyldige standardsvar fra endnu en “medarbejder”, som tydeligvis ikke aner, hvad der foregÃ¥r.

Det er Êrligt pinligt for en virksomhed på jeres stÞrrelse. Ingen lÊser beskederne, ingen tager ansvar, og ingen lÞser noget som helst. Man bliver bare spildt sin tid af et system, der virker designet til at få kunder til at give op.

Hvis det her er jeres idé om kundeservice, så burde I skamme jer. Det er respektlÞst over for betalende kunder at gemme sig bag fake navne, automatiske svar og chats, der bliver lukket ned, så snart det bliver besvÊrligt.

Få styr på jeres lortesystem og lad kunder tale med rigtige mennesker, der faktisk kan tÊnke selv.

2026幎5月19日

Ingen refundering

Jeg elsker tÞj fra ZARA! Men da jeg fik leveret et par bukser uden knap til at ku lukkes skrev jeg til dem. Ami fra kundeservice ville intet refundere, kunne kun tilbyde at jeg sendte bukserne retur og fik pengene tilbage da de var udsolgt. Dårlig service med stort S. Da disse bukser ellers lige var hvad jeg ville ha

2026幎5月18日

helt håblÞs kommunikation

helt håblÞs kommunikation, og uden menneskelig empati. ren pengemaskine. ville returnere varer der var overskredet returdatoen, men kunne ikke da de tÊller fra den dag ordren er afgivet. men jeg modtog ordren 10 dage efter jeg afgav ordren da de ikke havde styr på mit husnummer..

det er helt forrykt intet at stille på og en ordre på 4000kr

2026幎5月18日

SkrÊmmende inkompetent personale i Odense

Jeg var d. 13/5-2026 inde i butikken i Odense for at lave en reklamation på en jakke min kÊreste havde kÞbt for 3 måneder siden.
Jakke er gået op i syningen over lommerne i begge sider og det har skabt et hul på 3-4 cm over hver lomme.
Vi tropper op i den tro om at selvfÞlgelig er det en reklamation, da det er sket på prÊcis samme måde, ved syningerne over lommerne i begge sider, på en sommerjakke, som er kÞbt for 3 måneder siden, og brugt i blot 1,5 md. Det var personalet i Zara dog ikke enige i. Den fÞrste medarbejder mener at min kÊreste har haft hÊnderne "for hårdt" i lommerne og brugt lommerne for meget, hvis selvfÞlgelig er en komisk begrundelse, af helt åbenlyse grunde. Men han afviser det, da han ikke mener at det er syningerne der er gået.
Vi vender retur kort tid efter, da vi selv har fået kigget nÊrmere på varen og kan helt tydeligt se at det er syningerne der er gået, hvilket vi vender retur til butikken med. Nu skifter de forklaring og mener at der er blevet "skåret" i jakken eller hÊngt fast i noget, på prÊcis samme måde, i begge sider af jakken?
Alt i alt, ender de med fortsat at afvise jakken og beskylder os i stedet for lige pludselig selv at have skåret i jakken.
Decideret skrÊmmende måde at behandle sine kunder på, men efter alt at dÞmme, også her på Trustpilot, er det ikke noget man går synderligt meget op i.

2026幎5月13日

Mangler penge retur

Jeg har returneret 2 varer, men har kun fået returneret betaling for den ene vare. Jeg kan kun få fat i dem via en robot og de siger jeg skal vÊre tålmodig og der kan gå op til 14 dage. Sagen er bare den, at der er gået mere end 14 dage.
Her 4. juli har jeg fortsat ikke modtaget mine penge retur.

2026幎5月5日

HåblÞs kunde service

HåblÞs kunde service. En AI chatbot som er håblÞs at snakke med jeg betalte ekstra i levering så jeg kunne få min pakke tidligere. Og nu kommer den fÞrst på samme tidspunkt som hvis jeg ikke betalte for ekstra levering. Jeg ved godt det kun er 100kr men det er mere det at jeg ligeså godt bare kunne have valgt gratis levering så

2026幎5月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ