Zasuszone.pl Kraftowe JERKY/ mięso suszone レビュヌ 97

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Moim zdaniem najlepsze boty na rynku! Indyk - sztos, kurczak - sztos, wołowinka - sztos. Zostałem stałym klientem! Świetne jako przekąski na spotkanie ze znajomymi ale teÅŒ idealne na dobicie białka je... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Rewelacyjny produkt, jak raz skosztujesz to nie moÅŒna przestać. MEGA PYSZNE. Gorąco polecam jako substytut chipsów (nie pakujcie w siebie i dzieci tłuszczów które są w chipsach). Idealne do piwka i... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Jesteśmy producentem róŌnych rodzajów suszonego mięsa z Wrocławia. Zaczynając od wołowiny, kurczaka, wieprzowiny i indyka. Nasze mięsa są produkowane bez dodatku konserwantów lub sztucznych substancji słodzących. Nasze mięsa są przyprawiane przed procesem suszenia, co pozwala na uzyskanie braku gumowatości i nienaturalności w jedzeniu.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zdecydowałam się na zakup boxa oraz pojedynczych opakowań skuszona wieloma pozytywnym opiniami w internecie. Bardzo ÅŒałuję zakupu. Smak okropny. Względna jest jedynie wieprzowina ale nie do tego stopnia, by sięgnąć po nią jeszcze raz. Dla mnie jest to produkt nie do zjedzenia. Na szczęście mój psiak, który ma IBD całkiem dobrze toleruje te mięso więc dostaje w formie "smaczków". Mam wraÅŒenie, ÅŒe opinie w internecie są po prostu opłacone.

2024幎10月14日
自発的なレビュヌ

Szanowna Pani,

Dziękuję za przesłaną opinię i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Bardzo nam przykro, ÅŒe nasze produkty nie spełniły Pani oczekiwań pod względem smaku. Smak jest oczywiście kwestią subiektywną i zdajemy sobie sprawę, ÅŒe nie zawsze trafimy w preferencje kaÅŒdego klienta.

Chciałbym jednak zapewnić, ÅŒe wszystkie opinie, które moÅŒna znaleźć w internecie na temat naszych produktów, są autentyczne. Naszym celem jest dostarczanie najwyÅŒszej jakości produktów i zbudowanie zaufania na podstawie prawdziwych opinii klientów. Mamy za sobą doświadczenie z USA, skąd wywodzi się tradycja produkcji jerky, i osoby, które miały okazję spróbować tamtejszych wersji, często twierdzą, ÅŒe nasze są jeszcze lepsze.

Jeśli chodzi o smak, mamy świadomość, ÅŒe mogła Pani oczekiwać czegoś innego — moÅŒe bardziej kruchego, słodkiego lub słonego. Nasze produkty doceniają klienci, którzy cenią klasyczne jerky za ich specyficzną teksturę i intensywny smak. Wielu klientów wraca do nas właśnie ze względu na wyjątkowy smak i jakość.

Mamy nadzieję, ÅŒe kiedy będzie miała Pani moÅŒliwość spróbowania innych wersji jerky, nasze produkty będą dla Pani bardziej atrakcyjne.

Jeszcze raz dziękuję za przesłaną wiadomość i ÅŒyczę wszystkiego dobrego!

Z powaÅŒaniem,

5぀星のうち2の評䟡

Niestety zakup nietrafiony

Niestety zakup nietrafiony, zawiera gluten, którego nie toleruję, mojemu partnerowi średnio smakowało, najbardziej go zdziwiło, ÅŒe pikantna wieprzowina jest z 100% fileta z kurczaka. Na pewno więcej nie zdecyduję się na zakup.

2024幎10月3日

Witam,

Bardzo przepraszamy za ewentualną pomyłkę, jeśli taka miała miejsce. Nasze produkty bazują na sosie sojowym, dlatego mogą zawierać śladowe ilości glutenu. Będziemy wdzięczni za podzielenie się swoimi odczuciami odnośnie smaku – co dokładnie nie spełniło Państwa oczekiwań?

Z wyrazami szacunku,

5぀星のうち3の評䟡

Szynki suszone srednio mi smakowały a

Szynki suszone srednio mi smakowały a oliwa trochę rozlana

2024幎10月1日

Witaj

Dziękuję za Twoją opinię. Przepraszamy za nieporozumienie – to nie były szynki, a suszone mięso typu Jerky. RównieÅŒ przepraszamy za problem z rozlaną oliwą. Doceniamy Twoje uwagi i na pewno zwrócimy większą uwagę na te aspekty, aby zapewnić jak najlepszą jakość naszych produktów.

Pozdrawiam

5぀星のうち1の評䟡

Nie rozumiem jak mogę dostać od razu

Nie rozumiem jak mogę dostać od razu maila, zeby ocenić firmę jak nie mam jeszcze przesyłki....

2024幎9月12日

Zasuszone.pl Kraftowe JERKY/ mięso suszone からの回答

Witaj, to automatyzacja i z chwilą wysłania przesyłki idzie równieÅŒ mail z prośbą o ocenę. Czy to naprawdę powód do wystawienia jednej gwiazdki? Pozytywne opinie są dla nas bardzo waÅŒne. Pozdrawiamy

5぀星のうち1の評䟡

Tydzień temu zamówiłam towar i do dnia

Tydzień temu zamówiłam towar i do dnia dzisiejszego jeszcze go nie otrzymałam.

2024幎8月29日

Zasuszone.pl Kraftowe JERKY/ mięso suszone からの回答

Witam, Pani Doroto przesyłka dotarła i została odebrana na wskazany adres 03.09.2024 o godzinie 13:34. Paczkomat przy ul. Legionów 4. Numery przesyłki to 520000018672600044604877(proszę sprawdzić na InPost śledzenie przesyłki). Rozumiem, ÅŒe podała Pani swój własny numer na odbiór?

Pyszne jerky!

Pyszne jerky, super jakość mięsa. Fajne opakowania. Świetny pomysł z oliwą. Nie mam pojęcia jak do tego doszło, ÅŒe w paczce się nie wylały 🙂 Zamówiłam kilka na spróbowanie. Wszystkie mi smakowały, ale gdybym miała wskazać, które najmniej, to chyba wołowina. Jest dla mnie zbyt twarda i gumowata. Trzeba długo ÅŒuć 🙂Z kolei mój mÄ…ÅŒ wołowinę lubi najbardziej. Jerky zrobiły furorę na imprezie. Bardzo polecam i na pewno zamówię jeszcze!

2024幎8月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス