Agressieve benadering, brutaal, onbeschoft. Ze weten niet welke energie maatschappij je nu hebt en roepen maar wat over huidig verbruik. Zo proberen ze informatie los te krijgen. Geef geen telefonisch... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Deze partij is een schande voor eerlijk Nederland. Wat een schaamteloze oplichters waar ik door mijn naïviteit ingetrapt ben. Ze geven geen thuis op mijn emails maar ik bel deze partij elke dag even v... もっと見る
Zijn onbeschofte oplichters die mensen op basis van onwaarheden herhaaldelijk benaderen met leugens tot dat mensen meegaan in hun verhaal en voor duizende euro's, in mijn bekend geval over 8000 euro... もっと見る
Ik was al bij zekerheidsmelder en ben onder valse voorwendselen (dat ik hetzelfde tarief zou behouden) overgestapt van DGB naar HEM. Tijdens de mondelinge overeenkomst werd duidelijk nogmaals bevestig... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ongunstig energie aanbod onder dreiging tekenen
Ik werd vandaag gebeld door "Ron" van dit bedrijf.
Hij gaf aan de vorige keer de overstap met huidige contract te hebben verzorgd. (Ik reeds overigens diverse personen van verschillende bedrijven exact hetzelfde horen zeggen) Hij gaf aan dat er een drie-jarig contract was en nog doorloopt, maar dat het tijd was om van leverancier over te stappen. Na een paar vragen als verbruik en eventuele wijzigingen, kreeg ik al snel het aanbod, met de vraag of ik even wilde akkoorderen. Ik klikte de tarieven open om in te zien en zag dat het bedrag per jaar 3x zo hoog was. Toen ik dat aangaf over de telefoon, werd er gezegd dat ik op pagina 5 moest kijken. Toen ik aangaf dat ik even alles op mijn gemak wilde doorbladeren voordat ik ergens mee akkoord zou gaan, begon er een dreigende toon te ontstaan aan de andere kant. Toen ik nogmaals herhaalde dat ik eerst even alles wilde doornemen, werd er gezegd dat wanneer ik niet direct akkoord zou gaan, ik uitgeschreven zou worden uit het collectief en direct naar variabel tarief over zou gaan. Op mijn vraag of ik het goed had verstaan, bevestigde hij dat en voegde er nog aan toe "het gaat er niet om hoe u wilt dat het gaat, het gaat zoals ik het wil !! Mijn reactie was daarop dat het gesprek nu is afgelopen. Op een later moment heb ik even alles rustig doorgelezen om te kijken waar het addertje onder het gras zat: de hoeveelheid stroom en gas verbruik was dusdanig omlaag gegaan, tegen veel hogere tarieven. Hierdoor kwam het jaarbedrag ongeveer op hetzelfde uit. Wanneer ik dit niet door had gehad, had ik na een jaar ongeveer 3000 euro bij kunnen betalen. Wees dus gewaarschuwd !!!
Stelletje liegende oplichters
Stelletje liegende oplichters. Gebeld door dit bedrijf met het bericht 'dat ze mij even over gingen sluiten naar de Hollandse Energie Maatschappij'. Er werd ook gezegd dat zij mijn contract bij mijn huidige energieleverancier hadden afgesloten en noemde allerlei persoonlijke gegevens op (adres, emailadres, rek.nr etc). Dame was erg bijdehand en was flink druk aan het zetten op een snelle afhandeling. Na het checken van het bedrijf online de verbinding verbroken
Wij zijn gisteren gebeld door ene…
Wij zijn gisteren gebeld door ene Martijn , deze vertelde dat hij belde voor Engie en dat zij samen waren gegaan met onze leverancier Innova. Hij heeft ons er mooi ingetrokken met zijn verhaal. Alle contracten worden voor een jaar overgezet naar de HEM omdat deze lagere energiekosten zou berekenen. Op onze vraag of dit zomaar allemaal kon en mocht had hij telkens een overtuigend antwoord. Na het ondertekenen zei die ook nog : u kunt gebeld worden door de Innova waarom u weggaat als klant
Gelukkig zei hij dit waardoor bij ons de belletjes gingen rinkelen en wij vanochtend de Innova belden en deze zeiden dat van het hele verhaal niets klopt.
Heel jammer dat we deze Martijn vanochtend niet aan de telefoon kregen. Wel spijtig voor een heel aardige dame van de klantenservice die onze boosheid moest incasseren.
Nou Martijn, je zei vergeet mijn naam niet. Dat zullen we niet doen jongen. We gaan hem landelijk bekend maken !!
Ik ben vandaag benaderd door één van de…
Ik ben vandaag benaderd door één van de medewerkers deze was zeer onbeschoft ging aan het eind ook nog dreigen om mijn huidige contract op te zeggen. Bij deze wil ik ook uitgeschreven worden van uw organisatie.
deel 2
deel 2:
telefonisch contact na mijn laatste review werd ik zeer boos gebeld door een meneer terwijl er duidelijk is aangegeven geen contact te wensen. associaal is er niks bij, gewoon weg perplex hoe meneer met mij om ging terwijl ik voet bij stuk hield graag te annuleren. tussendoor moest ik blijkbaar 4x herhaald horen dat we nou al een x aantal minuten aan de lijn zaten terwijl hun mij bellen en mij willen verhoren en niet willen annuleren of doorverbinden. na 15 minuten en je wil niet weten wat voor een behandeling kreeg ik eindelijk dat hij me maar doorverbond want hij was er zelf mee aan het dreigen om me hoger op te gooien en we gaan het juridisch wel aanvechten en blabla dus toen pakte ik hem op zijn woord en bleef voet bij stuk om aub doorgezet te worden. nou die pakte niet op dus kwam automatisch terug bij de zeer onaardige man welk schreeuwde waarom ben je er nog!? dus ik netjes en kalm aangegeven dat ik niemand kreeg. OOHHH en gevloek zei hij. nou poging 2 en toen kreeg ik iemand hoger op. Deze heer wou niet echt luisteren naar hoe het is verlopen maar wou kort en krachtig horen wat ik wou, ik wil mijn gegevens via avg verwijderd hebben en vroeg erbij of dit normaal is om mensen zo aan te spreken. Kreeg ik toch een nee als antwoord en toen hadden we het er over dat dit gesprek opgenomen was want hij zou het gehoord hebben en krijg erbij akkoord om de opnames gestuurd te krijgen. tot op heden 2 weken verder en natuurlijk niks ontvangen. enkel wel netjes in 2 dagen dat mijn gegevens verwijderd zijn. of dit zo is.... ik werk al jaren in telefonisch contact en verkoop e.d. en heb werkelijk nog nooit zon gesprek gehad waarbij ik gebeld wordt, ik mezelf moet verdedigen en smeken om mijn gegevens uit het systeem te laten halen. wat een gevecht... wat een behandeling...
Boeven zijn het die mensen onder druk…
Boeven zijn het die mensen onder druk zetten om over te stappen naar een andere energie leverancier.
Voel me enorm bedonderd.
werd gebeld dat ik zogenaamd door dit…
werd gebeld dat ik zogenaamd door dit bedrijf zou zijn geholpen vorige keer dat ik een contract af sloot. Nu belde ze dat ik automatisch over wordt gezet naar de Hollandse Energie Maatschappij, Daar ga ik overigens liever niet heen maar goed. Ik zou automatisch over gaan maar moest natuurlijk wel meteen even een contract in orde maken. Niets automatisch aan dus. Vertrouw er niets van. Pas op als ze je bellen
Behangers
Ze proberen je met bangmakerij te verleiden over te stappen. Trap er niet in en check je lopende contract zelf eerst bij je (energie)maatschappij.
Contact Zekerheidsmelder
Zojuist contact gehad met een medewerker van Zekerheidsmelder. Deze medewerker gaf te kennen dat mijn huidige contract bij Delta Energie per 1 Jan as opengebroken zal worden van een vast contract naar een variabel contract…. Mijn contract loopt nog tot sep 2023. De medewerker van Zekerheidsmelder kon mij een contract aanbieden per 01-01-2023 bij de Hollandse Energie Maatschappij. De kosten zouden voor mij per maand met ruim 90% ophoog gaan. Natuurlijk ben ik er niet mee akkoord gegaan. Delta Energie geeft aan steeds meer van dit soort meldingen te krijgen van de partij Zekerheidsmelder. Pas op mensen met deze partij.
Slecht advies
Tot nu toe werd ik goed geadviseerd om over te stappen maar het laatste ad vies om over te stappen was zeer slecht. IK ga van 125 Eur per maand naar 240 Eur per maand.
Crimineel bedrijf, oplichters
Dit bedrijf laat je denken dat je met je huidige energieleverancier spreekt terwijl ze je ondertussen willen doorsluizen naar een andere energieleverancier voor meer dan het dubbele bedrag. Ze plegen gewoon strafbare feiten en door hun criminele gedrag belazeren ze je gewoon. Krijg je ook nog net na de bedenktijd een mailtje van een nieuwe energieleverancier met je nieuwe maandbedrag dat 250% hoger ligt! Dus iedereen die belt en zich voordoet als energieleverancier voor een nieuw contract meteen ophangen!
2 dagen geleden gebeld en na een flinke…
2 dagen geleden gebeld en na een flinke discussie opgehangen( na keurig gedag gezegd te hebben)
Vandaag weer gebeld met waarschijnlijk dezelfde figuur. Wilde snel van het gesprek af maar deze ‘heer’ vertelde mij dat hij over een uur, over 2 uur, over 3 uur weer terug zal bellen. Ik wens hem veel plezier…Nooit intrappen dus!
Bedrijf stelde zich voor als mijn huidige energie leverancier.
Bood mij een contract aan alszijne een contract buiten mijn huidige contract om onder het mom van de prijscompensatie 2023.
Echter in de mail die hun sturen staat duidelijk dat dit een nieuw contract is van een jaar bij een andere leverancier.
Oplichters ten voeten uit
Nu blijkt dat de omstandigheden waarin je gebeld wordt meespeelt of je er in trapt of niet. Doordat ze de juiste informatie konden vertellenen ik ondertussen druk bezig was de kinderen ook bezig te houden, zo stom geweest dit snel af te handelen, terwijl normaal gesproken alle alarmbellen af hadden moeten gaan. Ik heb nog zelfs gevraagd waarom er hogere tarieven stonden dan ik nu betaal. Ook tijdens het afsluitende opsommende verhaal klopte het van geen kant. Ik had er niets van verstaan en toch.... Ik heb direct de volgende dag alles terug gedraaid.
Trap er niet in, wat een laffe manier om in deze tijd van hoge kosten mensen te "dwingen" over te stappen en nog meer geld kwijt te zijn.
Mijn vrouw heeft ondanks dit wel 1 positief punt weten te benoemen: "De man die jou hierover heeft weten te overtuigen, is bijna briljant. Jij doet anders nooit op deze manier overstappen."
Gebruikte deze man dit talent maar eens om mensen daadwerkelijk financieel tegemoet te komen ipv ze geld afhandig te maken.
Ne ben ik nog alerter op de omstandigheden waaronder ze bellen. Ben je druk of met iets anders bezig, gewoon direct afkappen.
Alles wat reeds geschreven is over deze…
Alles wat reeds geschreven is over deze firma klopt.
Het vertellen van halve waarheden en klinkklare onwaarheden hebben wij ook ervaren.
Het is telefoonterreur, pure intimidatie en riekt sterk naar (al dan niet legale) oplichting. In de offerte worden bedragen niet gespecificeerd, zoals telefonisch toegezegd.
Met leugen en bedrog wordt je…
Met leugen en bedrog wordt je overgehaald, heel fout bedrijf, geen zaken mee doen.
Zoals de andere hebben genoemd
Zoals de andere hebben genoemd, is dit een energieverkoper, gelieerd aan niet te vetrouwen bedrijven, waaronder Hollands Energie Maatschappij (zie Radar consumentenonderzoek voor meer informatie). Je wordt gebeld via een nummer wat niet terug te bellen is met een verhaal dat (“zeker in deze onzekere energie tijden”) je huidige leverancier de prijzen gaat verhogen. Als dat niet lukt, wordt er gesuggereerd dat de overstap wordt gefacilieerd in verbinding met het energieplafond die de regering heeft ingezet. Ze zijn vooral een onafhankelijke maatschappij die je wil helpen (helaas bestaat dit wel, en heeft dit mijn in het verleden met een overstap veel kosten laten besparen, maar deze lui hoort niet in dezelfde groep!). Alles moet gelijk aan de telefoon, want als je gaat checken blijkt dat alle informatie over je huidige tarieven helemaal niet klopt, en dat je alleen achteruit gaat met een overstap. Niet luisteren, niet overstappen, nummer blokkeren! En als je wel een overstap per ongeluk doet, gelijk (binnen 14 dagen) alle informatie drie-dubbel checken met je huidige leverancier en zo nodig binnen 14 dagen toch de overstap opzeggen.
Oplichters die je voorliegen
Wordt gebeld via een nummer wat niet terug te bellen is. Er wordt foutieve informatie voorgeschoteld over tarieven, en dat je huidige energieleverancier de prijzen omhoog gaat gooien. Nadat je het aanbod per e-mail krijgt is de show voorbij en staan er torenhoge bedragen. Indien je hier te lang naar kijkt en de grap doorhebt zullen zij de verbinding verbreken. Laffe groei die aast op de minder geïnformeerde van de maatschappij.
Daarnaast hebben zij al jouw gegevens die ze eerder hebben verkregen, en schromen zij het niet om deze hardop te noemen. AVG-iets?
Niet intrappen
Ook gebeld, mijn vaste tarieven tot 2026 zouden 1 Jan stijgen door plafond kleine lettertjes bla bla hun konden dat zogenaamd voorkomen, alles was al geregeld, verhaal klopte van geen kanten, later gecheckt bij huidige leverancier. Mooie leugens
Zeer slecht behandeld
Dit is een energieverkoper. Durfde zelfs te zeggen dat we een contract met ze getekend hadden bij de vorige overstap. En dat we nu mee moesten naar een andere leverancier voor hetzelfde tarief (wel 3x gevraagd). En alles moet natuurlijk snel, snel.
Lang leve de 14 dagen bedenktijd. De vorige overstap was niet door dit bedrijf geregeld en ons maandbedrag zou ruim 200 eur hoger worden...
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。