Zenay Cosmetics® レビュー 76

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Deze aankoop was goed geregeld. Ik heb via bol.com kunnen betalen, dus dat is vertrouwd. Het pakje werd prompt verzonden en is ook tijdelijk geleverd.

5つ星のうち5の評価

Snel verzonden, goed verpakt & super leuke extra’s. Ik ga hier zeker weer bestellen!!! I ❤️ Zenay

5つ星のうち5の評価

Pakket was volgens trac&trace afgeleverd maar helaas niks binnengekregen Na 4 dagen extra wachten (wat PostNL) adviseerde, Zenay gemaild en deze hebben het pakketje opnieuw verstuurd. Super netjes v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gezichtscrème besteld voor een hele mooie prijs. Snel verstuurd en bericht gekregen wanneer 't verstuurd was. Heel blij mee. Zou deze verkoper absoluut aanbevelen.

企業情報

1. 美容用品店
  2. インテリア デザイン店
  3. ギフト ショップ

当該企業による記述

Zenay Cosmetics® invites you to embrace beauty, awaken essence, and nourish your sacred self. Gecertificeerd via Trustpilot. Onze klanten waarderen ons met 5/5 sterren: luxe selfcare, veilig bestellen en een service met ziel.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Parfum ruikt lekker en is redelijk

Parfum ruikt lekker en is redelijk. Altijd mooi verpakt ook met rozen erbij en cadeautje

2025年1月10日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor de lovende woorden, wij zijn blij dat we mochten bijdragen aan een mooie ervaring.

5つ星のうち5の評価

Leuk ingepakt met roosjes en klein…

Leuk ingepakt met roosjes en klein cadeautje. Maakt dat je je als klant welkom voelt! Producten lijken ok. Ben benieuwd naar Rhassoul en mijn ogen schitteren al vd blauwe kohl 😉

2024年10月29日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze warme woorden en het delen van je ervaring. Wat fijn om te vernemen dat de verpakking en het gebaar gewaardeerd worden. Hopelijk brengen de Rhassoul en blauwe kohl nog veel schoonheid en plezier.

5つ星のうち5の評価

Meer dan de helft was niet bij geleverd…

Meer dan de helft was niet bij geleverd 😔heel jammer!! hopelijk komt dit in orde! Dit is dik in orde gekomen super bedankt,

2024年10月13日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het delen van deze ervaring. Onze oprechte excuses voor het ongemak bij de levering. We zijn dankbaar dat het inmiddels is opgelost en hopen dat de rest van de ervaring alsnog positief is geweest.

Alles was zorgzaam ingepakt

Alles was zorgzaam ingepakt. Het enigste probleem was dat TNT het 2 dagen later pas heeft afgeleverd

2024年9月24日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het delen van deze ervaring. Wat fijn om te vernemen dat alles zorgzaam was ingepakt. Jammer van de vertraging, maar we hopen dat de inhoud het wachten toch waard was.

Positieve ervaring!

Duidelijke en makkelijke website. Producten zoals op de website. Snelle verzending.

2024年8月23日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Fijn om te vernemen dat zowel de website als de producten naar wens zijn en dat de verzending vlot verliep.

Goede service Top!

Leuk idee om een cadeautje mee te sturen vanaf een bepaald bedrag

2024年8月12日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve terugkoppeling. We vinden het fijn dat de service en het extraatje gewaardeerd worden!

5つ星のうち5の評価

Goede service, snelle levering. Heel attent en klantvriendelijk om gratis producten bij mijn bestelling te mogen ontvangen. Dankjewel!

2024年7月30日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze hartverwarmende feedback, Karima. Wat mooi om te vernemen dat de service en het extra gebaar gewaardeerd zijn. JazakAllah khair voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Goede en snelle afhandeling

Spullen ontvangen zoals omschreven
Makkelijk te bestellen
Je word goed op de hoogte gehouden
Alles met zorg in gepakt.

Ga zo door 👍👍

2024年7月25日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor dit mooie compliment en wat fijn om deze lof te lezen, dat wordt oprecht gewaardeerd.

Goede producten

Goede producten, prima prijs, snelle verzending

2024年7月19日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het plaatsen van een review, Monique! Bij Zenay Cosmetics streven we naar optimale service, dus het is fijn om te vernemen dat je tevreden over onze dienstverlening bent.

Zenay Cosmetics

Super

Super leuke producten ontvangen, netjes verpakt, snel geleverd en ook nog een cadeautje. TOP!

2024年7月13日
自発的なレビュー

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling en het vertrouwen in onze producten. Fijn dat ook het cadeautje in de smaak viel, daar doen we het voor.

Snel bezorgd

2024年7月1日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het delen van deze fijne ervaring. Graag tot een volgend moment van rust en luxe.

Gewoon goed

Gewoon goed, snelle levering

2024年6月25日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het delen van deze fijne ervaring. We vinden het fijn om te vernemen dat alles vlot en naar wens is verlopen.

5つ星のうち5の評価

Het was wederom perfect geregeld

Het was wederom perfect geregeld. Met heerlijk geurende producten. En als klap op de vuurpijl was de verpakkingsdoos geurend met bloemetjes. Super bedankt,!

2024年6月22日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze prachtige woorden en wat een vreugde om te vernemen dat alles tot in de details is gewaardeerd, van geur tot verpakking.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, goede opvolging van bestelling en voordelige prijs.

2024年6月22日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het vertrouwen en deze positieve beoordeling. Graag tot een volgende keer!

5つ星のうち4の評価

Ik beveel het aan maar ik vind het wel…

Ik beveel het aan maar ik vind het wel prijzig moet ik heel eerlijk zeggen.

2024年6月18日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor de genomen tijd om een bericht achter te laten. De waardering wordt zeer op prijs gesteld. We blijven ons inzetten om kwaliteit en beleving in balans te brengen.

Snelle verzending

Snelle verzending en goede artikelen

2024年6月11日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, Ester. Moge schoonheid en welzijn blijven vergezellen.

Lekker fris geurtje!

2024年6月7日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en wat fijn om te vernemen dat het geurtje naar wens is.

Topproducten

Mooi verpakt met gedroogde bloemetje, maar het belangrijkste...topproducten!

2024年5月19日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie feedback en het vertrouwen in onze producten. We vinden het fijn om te vernemen dat ook de verpakking in de smaak viel.

Geniet van de magie van de producten!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。