Zenay Cosmetics® レビュー 76

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Deze aankoop was goed geregeld. Ik heb via bol.com kunnen betalen, dus dat is vertrouwd. Het pakje werd prompt verzonden en is ook tijdelijk geleverd.

5つ星のうち5の評価

Snel verzonden, goed verpakt & super leuke extra’s. Ik ga hier zeker weer bestellen!!! I ❤️ Zenay

5つ星のうち5の評価

Pakket was volgens trac&trace afgeleverd maar helaas niks binnengekregen Na 4 dagen extra wachten (wat PostNL) adviseerde, Zenay gemaild en deze hebben het pakketje opnieuw verstuurd. Super netjes v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gezichtscrème besteld voor een hele mooie prijs. Snel verstuurd en bericht gekregen wanneer 't verstuurd was. Heel blij mee. Zou deze verkoper absoluut aanbevelen.

企業情報

1. 美容用品店
  2. インテリア デザイン店
  3. ギフト ショップ

当該企業による記述

Zenay Cosmetics® invites you to embrace beauty, awaken essence, and nourish your sacred self. Gecertificeerd via Trustpilot. Onze klanten waarderen ons met 5/5 sterren: luxe selfcare, veilig bestellen en een service met ziel.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zenay Cosmetics® からの回答

Thank you kindly for sharing this experience. We understand how frustrating this must have been and truly regret the inconvenience caused. According to our records, the package was delivered via the letterbox, though with a delay due to the courier. We will follow up with them to ensure this doesn’t happen again, and apologise for any inconvenience caused.

With softness and care,

5つ星のうち5の評価

Er ging iets fout met de bestelling…

Er ging iets fout met de bestelling maar nadat ik hierover een berichtje had gestuurd werd alles heel snel en correct afgehandeld. Heel fijn!

2024年4月19日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor de feedback. We waarderen het vertrouwen en zien uit naar een volgend bezoek.

5つ星のうち5の評価

Er was even iets niet duidelijk,er kwam…

Er was even iets niet duidelijk,er kwam direct een mailtje om het op te lossen. Daarna had ik het zo binnen.

2024年3月8日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het delen van deze fijne ervaring. Bij Zenay Cosmetics streven we altijd naar optimale service. Graag tot een volgend ritueel van schoonheid.

Hele goede ervaring

Mega fijn dat de bestelling zo snel binnen kwam. Goed verpakt en heel blij met mijn product :)

2024年3月12日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze prachtige terugkoppeling. We vinden het fijn om te vernemen dat alles naar wens is, van levering tot verpakking en product.

Met dankbaarheid en liefde,

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Overige was ik niet helemaal tevreden over het stokje van het potje voor kohl. Het is van hout, niet gepolijst wel glad. Ben een beetje bang voor splinters, misschien ongegrond.

2024年3月2日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze waardevolle feedback. We vinden het fijn om te vernemen dat de levering snel is verlopen. De traditionele houten applicator wordt zorgvuldig afgewerkt, maar begrijpelijk dat er twijfels kunnen ontstaan. Een alternatief zoals een fijn penseeltje kan zeker uitkomst bieden.

Snelle service

Snelle service

2024年2月18日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling!

5つ星のうち4の評価

Keurig Netjes

Keurig Netjes
👍🏻

2024年2月13日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen.

Met dankbaarheid en liefde,

Zie email.

Zie gestuurde email.

2024年1月31日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor de review. Wat spijtig om te vernemen dat de bestelling niet volledig naar wens is. Uiteraard is het geen enkel probleem om het product te retourneren. Zodra de retourzending is ontvangen, zal onze financiële administratie het volledige bedrag terugstorten.

Mocht er nog hulp of advies gewenst zijn, dan staat de klantenservice graag klaar.

Een mooi goed flesje

Een mooi goed flesje! Snelle verzending

Dank je wel!

2024年1月28日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Fijn dat zowel het flesje als de verzending naar wens zijn geweest.

Super shop .

Super shop .. very fast!!!

2024年1月16日

Zenay Cosmetics® からの回答

Thank you kindly for your lovely words and enthusiasm, we’re happy you enjoyed the fast service!

In light and beauty,

5つ星のうち5の評価

Snelle reactie op mijn vraag

Snelle reactie op mijn vraag, geen belachelijk hoge verzendkosten en snel geleverd.

2024年1月7日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze waardevolle terugkoppeling. Wat fijn om te vernemen dat de service als snel en eerlijk is ervaren.

5つ星のうち5の評価

Snelle bezorging, schattig verpakt en een goed product. Ook zijn de verzendkosten erg goedkoop

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze fijne woorden en het mooie compliment over de verzending en verpakking. We zijn blij dat alles naar wens was, Hodda.

Tevreden klant

De bestelling heb ik snel ontvangen en ik ben ook heel tevreden over het product en de prijs.

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor deze mooie feedback en het vertrouwen in onze producten. Wat fijn om te vernemen dat zowel de levering als het product naar wens zijn.

5つ星のうち1の評価

Ik had zo'n houding niet van je…Ik had zo'n houding niet van je verwacht (((. Ze hebben niet de hele bestelling verzonden, er zat een gebroken veer in een van de poedercontainers. Ze hebben helemaal g

Ik had zo'n houding niet van je verwacht (((. Ze hebben niet de hele bestelling verzonden, er zat een gebroken veer in een van de poedercontainers. Ze hebben helemaal geen 3 poeders gestuurd. Ze hebben mijn nieuwjaarscadeau verpest cadeau voor mijn gezin. Ik wacht op een reactie op mijn verzoek en een terugbetaling. Ik zal niet meer bij dit bedrijf bestellen.
Tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, ze reageren niet op mijn sms. Het voelt alsof ze helemaal niet werken.

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het delen van deze ervaring en wat spijtig om te vernemen dat er teleurstelling is ontstaan rondom de bestelling. We begrijpen dat dit jammer is, zeker rond de feestdagen.

Volgens onze gegevens is er inmiddels meerdere keren via e-mail contact geweest met het voorstel voor een oplossing. We hopen dan ook op een verdere terugkoppeling, zodat er alsnog gewerkt kan worden aan herstel.

Commande non reçue

Bien que j'ai payé, je n'ai jamais reçu commande en point d'enlevement.
Service clientele déplorable car ne répond pas au mail.

2023年12月3日

Zenay Cosmetics® からの回答

Merci d’avoir partagé votre retour. Nous regrettons sincèrement les désagréments rencontrés. Après vérification, la commande est bien arrivée au point de retrait sélectionné.

Si une assistance est souhaitée, notre service client reste à disposition via info@zenay.nl pour trouver ensemble une solution adaptée.

Avec douceur et attention,
Équipe Zenay Cosmetics

Gewoon goed.

Natuurlijke producten
Snelle levering.

2023年10月30日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor het kiezen van Zenay Cosmetics, we staan ook in de toekomst graag klaar.

Excellent business

Excellent business, on time and transparent. Recommended.

2023年10月10日

Zenay Cosmetics® からの回答

Thank you so much for your kind words. We’re delighted to hear that everything arrived on time and met your expectations ✨

In light and beauty,

Adres vergeten

Ik was t adres vergeten. Daarover stuurde zij een aardige mail! We hadden de producten daarna snel binnen met nog een leuk gratis product.

2023年10月9日

Zenay Cosmetics® からの回答

Bedankt voor het delen van deze positieve beoordeling, Linda. Graag tot een volgend ritueel van schoonheid.

Fijne webwinkel

Snel geleverd , altijd lage verzendkosten, fijne producten. En een uitstekende klantenservice.

2023年10月10日

Zenay Cosmetics® からの回答

Hartelijk dank voor de lovende woorden, wij zijn blij dat we mochten bijdragen aan een mooie ervaring, Shirley.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。