Jeg skulle lige vÊnne mig til bruge jeres produkt. Men efter nogle uger kunne jeg tydelig mÊrke min ryg ikke drillede mig i lÞbet af dagen
Jeg har kÊmpet med iskias, der jagede ned i benet, i Ã¥revis. prÞvet alt fra kiropraktorer til dyre massÞrer, sÃ¥ jeg troede egentlig ikke, at en maskine kunne gÞre den store forskel. Endelig stopper de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg arbejder foran en computer hele dagen, så min ryg bliver hurtigt trÊt og spÊndt. Så tusind tak for hjÊlpen, den er blevet en fast del af min aftenrutine
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg arbejder som håndvÊrker og har brugt Zenoura efter arbejde, og det hjÊlper på spÊndingerne. Min ryg fÞles mere lÞs bagefter, isÊr efter lange dage Fint produkt
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zenoura er skabt med ambitionen om at udvikle moderne og brugervenlige produkter, der gÞr en mÊrkbar forskel i hverdagen. Vi tror på lÞsninger, hvor funktion, komfort og gennemtÊnkt design går hånd i hånd, og vi arbejder målrettet på at tilbyde produkter, der bidrager til mere ro, velvÊre og livskvalitet i dagligdagen. Hos Zenoura tager vi udgangspunkt i menneskers reelle behov. Derfor udvikler vi lÞsninger, der er nemme at bruge, opleves relevante i praksis og passer naturligt ind i hverdagen. Vores fokus er at skabe produkter, der kombinerer kvalitet, brugervenlighed og moderne teknologi på en måde, der giver reel vÊrdi for den enkelte. Hos Zenoura er kvalitet, funktion og brugeroplevelse altid i centrum.
Marselis Boulevard 127, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@zenoura.dk
- zenoura.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Jeg skulle lige vÊnne mig til brugeâŠ
Jeg arbejder foran en computer heleâŠ

Zenoura ããã®åç
Skulle lige vÊnne mig til den iâŠ
Skulle lige vÊnne mig til den i starten, men nu er jeg virkelig glad for den. Den er nem at bruge, og jeg kan godt mÊrke en forskel i hverdagen. Hurtig levering og god service oveni.

Zenoura ããã®åç
Super produkt helt enkel og effektiv
Super produkt helt enkel og effektiv. Intet at klage over. Pengene vÊrd

Zenoura ããã®åç
Den er hÃ¥rd at ligge pÃ¥ de fÞrste parâŠ
Den er hård at ligge på de fÞrste par gange! Men når man fÞrst slapper af i musklerne, giver det det vildeste strÊk. Kan mÊrke forskel med det samme.

Virker faktisk
Virker faktisk! Var lidt skeptisk, men den gÞr prÊcis det, den skal. Mine lÊndesmerter er blevet markant mindre efter en uge. Hurtig levering også

Zenoura ããã®åç
Efter en lang dag fÞles det nÊsten somâŠ
Efter en lang dag fÞles det nÊsten som om ryggen bliver nulstillet, når jeg har brugt ZenPro.

Zenoura ããã®åç
Tusind tak for god service
Tusind tak for god service, det sÊtter jeg pris på
Har prÞvet en del forskelligt forâŠ
Har prÞvet en del forskelligt for ryggen. Det her er det fÞrste jeg faktisk har brugt mere end en måned. Den gÞr det som den skal.

Zenoura ããã®åç
Jeg har lagt gulve og bÃ¥ret pÃ¥ tungeâŠ
Jeg har lagt gulve og båret på tunge materialer i over 30 år. Min ryg er ikke fan af det. KÞbte den her uden de store forventninger. Efter et par uger kunne jeg rejse mig lettere om morgenen. Det er nok for mig.

Zenoura ããã®åç
TrÊner meget og har haft on/offâŠ
TrÊner meget og har haft on/off problemer med lÊnden. Bruger den mest på hviledage. Det fÞles som om ryggen falder mere til ro bagefter. Ikke noget vildt, men klart en forbedring.

Zenoura ããã®åç
Morgenerne er blevet så meget nemmere
Morgenerne var et rod fÞr, jeg var helt stiv i ryggen. Nu tager jeg 15 min. på måtten og fÞler mig klar til dagen. Kunne endda lege på gulvet med mit barnebarn og komme op igen uden hjÊlp - det betyder virkelig meget for mig

Var ret skeptisk
Var ret skeptisk. Endnu en gadget? Men når man sidder ned 8 timer om dagen, er den her altså en redning. Det der 'klik' og strÊk man får i lÊnden... nÞj, det letter! Har ikke vÊret forbi kiropraktoren i 4 måneder nu.

Zenoura ããã®åç
Jeg har kÊmpet med iskias
Jeg har kÊmpet med iskias, der jagede ned i benet, i årevis. prÞvet alt fra kiropraktorer til dyre massÞrer, så jeg troede egentlig ikke, at en maskine kunne gÞre den store forskel. Endelig stopper den jagende smerte jeg har haft så lÊnge

Min ryg siger tak
Sidder ned hele dagen og min ryg brokker sig konstant. Den her har ikke fjernet smerterne, men de fylder meget mindre. Det er faktisk nok til, at jeg gider blive ved med at bruge den.

Positivt overrasket
Troede ikke rigtigt på det. Overvejede at sende den retur. Efter ca. 2 uger begyndte jeg dog at mÊrke mindre smerter/spÊndinger i ryggen. Ikke perfekt, men bedre end fÞr.

Det dÊlme i orden
Det dÊlme i orden, kÊmpe anbefaling herfraððŸ

GÞr det den skal

Fantastisk service
Hurtig og venlig kundeservice. Fik svar med det samme