Easy-ride.nl. Het is een prettig bedrijf, goede en professionele hulp. De step rijdt uitstekend, en het was een eer om bij de eerste batch van de indrukwekkende Segway Max G3 NL te horen. De service i... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Alwin is een aardige een kundige verkoper. Geeft telefonisch goed advies en neemt de tijd. Nette winkel. Ik heb 2 Segways aangeschaft.
Superduur,doe jezelf een plezier en bestel bij alibaba. Op een artikel van 4000eu is het 3k winst. Echt nederlandse oplichters.
Easy-Ride gespecialiseerd in elektrische steps en elektrische (kleine) voertuigen. Daarnaast hebben we een aanbod van diverse Fatbike's en legale RDW goedgekeurde elektrische steps
Kaagschip 22E, 3991CS, houten, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geweldige mooie plek om je step te kopen. Echte communicatie en goede hulp. Ik ga binnenkort weer wat verzinnen om hier iets aan te schaffen, want dit soort bedrijven zijn uniek! Wij hebben in 1x 2 mooie Zero Pro 8 exemplaren aangeschaft en kan geen puntje opbouwende kritiek verzinnen.
Op zoek gegaan naar een step. Ik wil service, kwaliteit en een fysieke winkel om proefrit te kunnen maken en het beste advies te krijgen voor mijn situatie. Vandaag de VSETT11 31ah gekocht bij Zerostep / Easy Ride. Wow! Mooie shop, veel keuze én...voorraad (!) plus fantastisch geholpen door de mensen daar. Goed advies van Alwin en uiteindelijk met de goede step weggegaan. Dik in orde, aanrader en verdient een dikke rating 10/10.
Ik schrijf zelden reviews, voor Alwin maak ik een uitzondering. Zoals hij al jaren de beste service verleend is echt uniek. Geen vraag is hem teveel en altijd een snel antwoord.
Klasse Alwin, ga zo door.
Ik heb er mijn step een beurt laten geven. Goede service en advies gehad. Prima winkel
Zelf twee steps aangeschaft. Geweldige service en ze staan altijd klaar voor advies. Als er iets mis is met de step zorgen ze meteen voor een oplossing. Aanrader om hier je step aan te schaffen.
Een degelijke fiets , mooi en goed afgewerkt . Wel pittig , opletten , hij schiet vooruit als een speer . Ik gebruik vanuit stilstand de “ brommerfunctie “ , als ik dan wat snelheid heb begin ik pas te trappen .
Grts
Jan :)
Komt afspraken na, goede service voor onderdelen. Zeer prettig om zaken mee te doen.
Top bedrijf, goed advies, uitstekende service, ruime keus.
Pas de vsett 11 + gekocht . Geweldige step , doet alles en meer dan je ervan verwacht . Maar vooral de snelle en vriendelijke service is hier geweldig ! Echt een aanrader .
Top service, zeer professioneel. Een elektrische step is echt een geweldige ervaring. Jammer dat je de pet er nog mee moet ontwijken. Hopelijk komt de politiek nog een keer tot inkeer en wordt EV gelegaliseerd.
Hier step gekocht. Goed geholpen, vriendelijke service. Tevens laat ik hier de onderhoud en reparaties uitvoeren altijd goed en vakkundig.
Alwin heeft veel kennis en denkt graag mee naar oplossingen ook al is het niet zijn probleem.
Leuk klein winkeltje waar je vrijwel gelijk geholpen wordt.
Top bedrijf, je ontvangt zeer goed advies, Alwin neemt echt de tijd voor je. Daarnaast zorgen ze ook voor onderhoud van mijn step, dat kan bijna nergens anders, ideaal!
Alwin is een zeer fijne man, is enorm geïnteresseerd in feedback en is doortastend met problemen oplossen, ik ga erg ruig met me step om en hij heb me altijd goed geholpen en in oplossingen gedacht.
Al meerdere keren een bestelling bij Zerosteps geplaatst en altijd netjes geleverd. Ook vaak een vraag via e-mail gesteld en kreeg altijd een snelle reply.
Het bedrijf denkt mee en je geeft je meerdere opties met een goede uitleg van het onderdeel of produkt. Fijne service!
Alwin is een vriendelijk en bekwaam persoon,
Onmiddellijk geholpen, en probleem werd deskundig herstelt,
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。