レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I like seeing hot/cold or recent big wins info just for fun. Here there’s nothing, just a blank slate. Makes choosing what to play less engaging.

Munta var et strÃ¥lende bekendtskab, da vi gennemrenoverede vores hus. Han tilbÞd god rÃ¥dgivning - og var fleksible nÃ¥r vi undervejs i processen fik nye ideer. IÞvrigt meget fint selskab at have gÃ¥ende... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

28件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Not worth the hassle

Tried it because of some random ad. The registration was ok but they keep spamming KYC popups and promos, I couldn’t even spin in peace. Games crashed twice. Logged out and honestly forgot it existed until now.

No Phone Support

Sometimes I just want to talk to a real person on the phone when money is involved. This place offers only chat and email, which for me feels too distant. Not a fan, especially when there are account issues.

Deposit bonus trap

Honestly the bonus just keeps you playing until you’ve lost way more than you meant to. It looks generous but with the wagering it’s almost impossible to cash out anything meaningful.

Zet Electric super pålideligt firma

Zet Electric er et fantastisk team, som kom til aftalt tid. Der kom desuden hver dag en opdatering på status på de projekter de udfÞrte hos os.
Zet Electric lavede et stÞrre projekt, hvor de lavede nyt el i hele vores lejlighed på 210 m2, og til fornuftige penge.

2024幎8月22日

10/10 service

Havde besÞg af Sajjad til en mindre opgave, og var fuldt tilfreds med udfÞrslen. Han var sÞd og rar, og kom selv med input til hvordan opgaven kunne lÞses bedst. Vil 100% bruge dem igen, nÊste gang jeg har en opgave og vil med glÊde anbefale dem til andre også

2024幎7月30日

110%

anbefalinger herfra!

servicen var i top og et fantastisk arbejde,
De udfÞrt for mig. Medarbejderen (sajjad)
Helt klart anbefale dem hvis man skal ha en Elektriker som arbejder til perfektion.

2024幎7月23日
自発的なレビュヌ

De varmeste anbefalinger herfra!

De varmeste anbefalinger herfra!

Virkelig god service med kvalitet og fantastisk professionalisme i hÞjsÊdet.
Her får man en elektriker der har styr på sit fag, hvilket tydeligt mÊrkes med det samme og et produkt der udfÞres med et skarpt Þje for detaljen!

Jeg ringer ikke til andre fremadrettet!

2024幎7月12日

Fantastisk service

Fantastisk service
SÞdeste folk, fleksible, hjÊlpsomme, professionelle, venlige og rare. Super super service! Alting blev ordnet nemt og effektivt.
Yderst kompetent !

2024幎7月12日

KÊmpe anbefaling herfra!

Jeg kan varmt anbefale Zet Electric for deres fremragende service og professionalisme. For nylig havde vi brug for at få opdateret elinstallationerne i vores hjem, og Zet Electric leverede en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Vi havde nogle Êldre ledninger, der skulle udskiftes, og vi Þnskede også at få installeret nogle nye stikkontakter og lysarmaturer. Zet Electric kom hurtigt ud til os, vurderede situationen og gav os et klart og rimeligt tilbud. Deres team mÞdte op til tiden og arbejdede effektivt og omhyggeligt gennem hele processen.

Kommunikationen med Zet Electric var altid nem og venlig. De besvarede vores spÞrgsmål hurtigt og holdt os opdaterede om projektets fremskridt. Resultatet var en perfekt installation, der fungerer fejlfrit.

Hvis du har brug for en pålidelig og dygtig elektriker, er Zet Electric et fremragende valg. Deres professionalisme, kvalitetshåndvÊrk og fantastiske kundeservice gÞr dem til vores foretrukne elektriker.

2024幎7月2日

Jeg kan varmt anbefale ZET Electric

Jeg kan varmt anbefale ZET Electric. De har virkelig vÊret fantastiske. De har hjulpet os med alle vores elektriske problemer, og når der kom komplekse udfordringer undervejs, arbejdede de bare videre uden at klage.

De var altid super professionelle og nemme at snakke med. De forklarede tingene på en måde, så vi kunne forstå det, og de overholdt altid deres aftaler. Vi fÞlte os i trygge hÊnder hele vejen igennem.

Hvis du har brug for en dygtig og pålidelig elektriker, så er ZET electrics helt klart dem, du skal vÊlge. Vi vil helt sikkert bruge dem igen fremover!

2024幎7月3日

Super god service

Super god service, der strÊkker sig ud over det sÊdvanlige.

2024幎6月4日
Casea Casino | Best Online Casino Ireland   ロゎ

Casea Casino | Best Online Casino Ireland からの回答

Hej Henrik,
Tak for din anmeldelse, det glÊder os at servicen var bedre end forventet, det er vores mål at yde den bedst mulige service for vores kunder.

Muntadhar

God service!!

God service!!

2024幎5月30日
Casea Casino | Best Online Casino Ireland   ロゎ

Casea Casino | Best Online Casino Ireland からの回答

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse, det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med vores service.

Med venlig hilsen,
Muntadhar