レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I like seeing hot/cold or recent big wins info just for fun. Here there’s nothing, just a blank slate. Makes choosing what to play less engaging.

Tried it because of some random ad. The registration was ok but they keep spamming KYC popups and promos, I couldn’t even spin in peace. Games crashed twice. Logged out and honestly forgot it existed... もっず芋る

Munta var et strÃ¥lende bekendtskab, da vi gennemrenoverede vores hus. Han tilbÞd god rÃ¥dgivning - og var fleksible nÃ¥r vi undervejs i processen fik nye ideer. IÞvrigt meget fint selskab at have gÃ¥ende... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

28件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Dygtig og fleksible elektriker

Munta var et strålende bekendtskab, da vi gennemrenoverede vores hus. Han tilbÞd god rådgivning - og var fleksible når vi undervejs i processen fik nye ideer. IÞvrigt meget fint selskab at have gående i sit private hjem.

2024幎3月1日

Hej SÞren,

Tak for din anmeldelse. Det var en fornÞjelse at vÊre med til at renovere jeres nye hjem. I er altid velkomne til at ringe.

Muntadhar

Jeg havde fornÞjelsen af Sajjad og

Jeg havde fornÞjelsen af Sajjad og Muntadhar, de er meget professionelle og leverer en god service.
Jeg kan på det varmeste anbefale de to.

2024幎5月2日

Hej Mikkel,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Muntadhar

En god oplevelse med service i

En god oplevelse med service i verdensklasse! Under renoveringen af mit kÞkken og udskiftningen af min el-tavle stod jeg pludselig uden et elektrikerfirma, da det firma, jeg oprindeligt havde valgt, ikke kunne overholde deres aftaler og de andre håndvÊrkere kunne ikke komme videre.
Jeg blev anbefalet
Zet Electric som hurtigt kunne trÊde til, og de kom med både lÞsninger og rådgivning.

Jeg fik også dokumentation for det udfÞrte arbejde samt en rapport over El-arbejdet og el test.

Arbejdets kvalitet: 5/5 stjerner
Kommunikation: 5/5 stjerner
Service: 5/5 stjerner

2024幎4月24日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores service under renoveringen af dit kÞkken og udskiftningen af din el-tavle. Det betyder meget for os, at vi kunne trÊde til og hjÊlpe med både lÞsninger og rådgivning.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med arbejdets kvalitet, vores kommunikation, og service.

Muntadhar

Meget professionelle gutter med en

Meget professionelle gutter med en service i verdensklasse! Tak for denne gang, og jeg vil helt sikkert vÊlge dette firma igen.

2024幎4月28日

Hej Mariam,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at arbejde sammen igen i fremtiden.

Perfektion fra Stik til Stik

Jeg vil gerne dele min ekstremt positive oplevelse med Mourad og Zet Eletric. Han blev hyret til at skifte eltavlen og etablere nye stikkontakter i mit hjem, og jeg er simpelthen imponeret over den service, jeg modtog.

Fra vores fÞrste mÞde var det tydeligt, at Mourad og hans medarbejdere var dedikeret til at levere et fremragende resultat. De tog sig tid til at forstå mine behov og Þnsker, og han kom med flere kreative lÞsninger, der ikke blot lÞste problemet, men også forbedrede Êstetikken i mit hjem.

Under udfÞrelsen af arbejdet var han professionel, effektiv og omhyggelig. Han arbejdede med en imponerende teknisk kunnen og sÞrgede for, at alt blev udfÞrt til perfektion. Jeg var sÊrligt imponeret over den opmÊrksomhed, han viste over for detaljerne - alt fra ledningsfÞring til placering af stikkontakter blev nÞje overvejet for at sikre et fejlfrit resultat.

Samlet set kan jeg ikke anbefale Zet Eletric nok. Deres ekspertise, kvalitet og elegance i udfÞrelsen af arbejdet har virkelig imponeret mig, og jeg vil helt sikkert vende tilbage til dem for fremtidige elektrikerbehov.

Tak for en enestående oplevelse!

2024幎4月23日

Hej Khanh,

Mange tak for din fine anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥! 😊

Www.Zet-Electric.dk

Super oplevelse

Super oplevelse. Professionel udfÞrsel og kundeservice. Kan klart anbefales.

2024幎3月15日

Hej Kamil,

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for at du er tilfreds med servicen, og det udfÞrte arbejde.

Www.Zet-electric.dk

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe anbefaling herfra. Fik lavet el i forbindelse med nyt badevÊrelse. Alt gik godt og god kommunikation hele vejen igennem

2024幎3月20日

Hej Cathrine,

Tak for din anmeldelse!
Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord og ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden, hvis du skulle få brug for det.

Www.zet-Electric.dk

Virkelig god service og flot arbejde

Virkelig god service og flot arbejde kan kun anbefales det spiller bare 🙏

2024幎3月12日

Hej Martin,

FÞrst og fremmest, tak for din anmeldelse, vores fokus på kunders tilfredshed er altid topprioritet! Vi er glade for at du er tilfreds.

Www.Zet-Electric.dk

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。