Fantastisk indfÞling og virkelig dejlig behandling. Fik ansigtsbehandling og Ziffs kyndige hÊnder og vÊsen fik mig nÊrmest i trance. KÊmpe anbefaling herfra.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har besÞgt mange kropsbehandlere, massÞrer, bodysds, manuvision, gÃ¥et pÃ¥ glÞdende kul og siddet i svedehytter. INTET slÃ¥r Ziffs behandlinger. Er dit nervesystem i alarmberedskab? FÞler du dig stre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For seks dage siden fik jeg en helt fantastisk shiatsu massage behandling hos Ziff. Jeg var generelt spÊndt i kroppen og havde isÊr muskelspÊndinger i den Þverste del af ryggen og ved venstre skulderb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bruger Ziff da hendes behandlinger gÃ¥r dybt pÃ¥ mange planer. Hun starter altid med at lÊgge hÃ¥nden prÊcist der, hvor jeg har spÊndinger fÞr vi nÃ¥r at tale om det. Jeg oplever altid en kÊmpe lettel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ziff Aubert, stifter af Ziffiatzu, tilbyder unikke kropsterapeutiske behandlinger der integrerer det bedste fra Shiatsu, healing og massage. Hendes behandlinger hjÊlper med at balancere nervesystemet og skabe en dyb fÞlelse af indre ro. Ziff har mere end 20 års erfaring med kropsterapeutisk arbejde efter en lang karriere som professionel danser.
Yogamood/Kbh Yoga, Ãsterbrogade 56E, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Behandling hos Ziff er fantastisk. Skaber ro, helhed og balance.

Ziffiatzu ããã®åç
Kropsterapeuten og behandlingerne har fået min krop tilbage i balance. Jeg har fået forlÞst et gammel traume og fået mere af den gode energi igen.
Mere end en kropsbehandling.
Foruden også en af de bedste krops massager jeg har modtaget.

Ziffiatzu ããã®åç
Jeg har besÞgt mange kropsbehandlere, massÞrer, bodysds, manuvision, gået på glÞdende kul og siddet i svedehytter. INTET slår Ziffs behandlinger. Er dit nervesystem i alarmberedskab? FÞler du dig stresset? Har du ondt i kroppen? I hovedet? Ziff har hjulpet mig med det hele. Hendes intuitive - nÊrmest magiske - fornemmelse for kroppen og dit og dens behov er noget af det mest mesterlige, jeg har vÊret i nÊrheden af. Jeg kan ikke anbefale Ziff varmt nok. Et klippekort hos hende er den bedste investering, jeg har foretaget mig i årevis!