Super service - kan kun give mine varmeste anbefalinger til Jette. KÞbte en kÊde som jeg skulle bruge til et smykke jeg har fÃ¥et lavet, men da kÊden kom var endestykkerne desvÊrre for store til a... ãã£ãšèŠã
Havde forgÊves ledt efter netop denne kjole i et helt Ã¥r, og pludselig finder jeg den hos Ziga - her bÃ¥de i min str og til en trediedel af prisen. Super fantastisk - mange tak, samt for hurtig leverin... ãã£ãšèŠã
Var inde og "rode" pÃ¥ hjemmesiden, og fandt de stÞvler, jeg altid har drÞmt om, men som jeg kun troede fandtes i mit eget hoved. Kort sagt PEKFEKTE. Men ofte oplever man jo desvÊrre, nÃ¥r man kÞber... ãã£ãšèŠã
Super god pris og hurtig levering Jeg bestilte to gaver i hver sin farve, og bad om indpakning, som var gratis. De ankom i to forskellige farve indpakning som matchede indholdet, hvilket bare var su... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
KunsthåndvÊrk. Gaveartikler og fristende finurligheder.
Adelgade 51, 8400, Ebeltoft, ãã³ããŒã¯
- ziga.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk kundeservice
Jeg vil gerne sige 1000 tak til pigerne i Ziga, som har ydet en helt fantastisk service og assistance i forbindelse med at jeg skulle have ombyttet en fÞdselsdagsgave hvor alting drillede, og det er bestemt ikke pigernes skyld, de har gjort alt de kunne så jeg vil give 5 stjerner
Ingen byttegaranti / reklamationsret
Jeg havde kÞbt et keramikflag til en gave den 8. marts, som skulle gives i gave den 16. marts.
Da gaven bliver åbnet er keramikflaget til vores store skuffelse, knÊkket.
Den 17. marts vender vi retur til butikken, med henblik på at hÞre om det kan byttes - det kan det ikke.
IfÞlge butikkens eget udsagn erstatter de ikke ting som er gået i stykker, efter det har forladt butikken.
Det vil sige advarslen hermed til jer andre er, at I ikke skal kÞbe noget i butikken som I vil vÊre bange for er gået i stykker eller kan gå i stykker, for butikken erstatter det ikke (også selvom produktet endnu ikke er brugt endnu, eller pakket ud).

Ziga ããã®åç
Hurtig og perfekt levering
Nemt og hurtigt
Super tilfreds
Super tilfreds
Var faldet pladask for en bluse i en butik, som desvÊrre ikke havde den i min stÞrrelse. Det havde Ziga: nÊsten halv pris, nem bestilling, super hurtig levering og en lille håndskreven hilsen. Der kigger jeg gerne forbi igen.
Pakken blev ekspederet hurtigt
Pakken blev ekspederet hurtigt. Dog lugtede kjolen jordslået, og måtte vaskes inden brug.

Ziga ããã®åç
Dygtige og opmÊrksomme ekspedienter
Dygtige og opmÊrksomme ekspedienter. Fantastisk service.
Skaffede vare hjem fra producent
Havde ikke varen på lager men skaffede den hurtigt og sendte mig ordren så jeg havde den inden jul. Fin service.
Fantastisk Forretning i SkÞnneâŠ
Fantastisk Forretning i SkÞnne Ebeltoft. Fantastisk betjening. Kan varmt anbefale et besÞg der
Selvom den ene af 3 varer var udsolgt
Selvom den ene af 3 varer var udsolgt, fik Johanne skaffet varen ð og samtidig tilbÞd hun, at pakke gaven ind som julegave.
Service og kommunikation ud over det sÊdvanlige.
LÊkker butik med sÃ¥ mange spÊndendeâŠ
LÊkker butik med sÃ¥ mange spÊndende ting, tÞj, tasker, smykker og meget mereð
Kan anbefales
Rigtig hurtig ekspedition og levering. Vare som forventet, handler der gerne igen.