Super service - kan kun give mine varmeste anbefalinger til Jette. KÞbte en kÊde som jeg skulle bruge til et smykke jeg har fÃ¥et lavet, men da kÊden kom var endestykkerne desvÊrre for store til a... ãã£ãšèŠã
Havde forgÊves ledt efter netop denne kjole i et helt Ã¥r, og pludselig finder jeg den hos Ziga - her bÃ¥de i min str og til en trediedel af prisen. Super fantastisk - mange tak, samt for hurtig leverin... ãã£ãšèŠã
Var inde og "rode" pÃ¥ hjemmesiden, og fandt de stÞvler, jeg altid har drÞmt om, men som jeg kun troede fandtes i mit eget hoved. Kort sagt PEKFEKTE. Men ofte oplever man jo desvÊrre, nÃ¥r man kÞber... ãã£ãšèŠã
Super god pris og hurtig levering Jeg bestilte to gaver i hver sin farve, og bad om indpakning, som var gratis. De ankom i to forskellige farve indpakning som matchede indholdet, hvilket bare var su... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
KunsthåndvÊrk. Gaveartikler og fristende finurligheder.
Adelgade 51, 8400, Ebeltoft, ãã³ããŒã¯
- ziga.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg elsker jeres butik og er der hverâŠ
Jeg elsker jeres butik og er der hver gang jeg er hjemme his min mor. SpÀndene sager i har.

Ziga ããã®åç
Meget fin betjening og hurtig og prÊcisâŠ
Meget fin betjening og hurtig og prÊcis levering. Fin fin firma at handle med
Hurtig effektiv levering
Flot gaveindpakning og flot service
Bestilte 3 par uldne sokker, og de var pakket flot ind til gaver hver for sig. Desuden var der vedhÊftet en lille seddel uden på pakken, så jeg kunne se farven uden at lukke pakken op og ÞdelÊgge den flotte indpakning.
Det var SÃ
betÊnksomt ! Stor ros !

Ziga ããã®åç
Fantastisk service ð ombyttede trÞjeâŠ
Fantastisk service ð ombyttede trÞje kÞbt med rabat til Blackfriday UB ð€

Ziga ããã®åç
Jeg er pÃ¥ jagt efter en bestemt ringingeâŠ
Jeg er pÃ¥ jagt efter en bestemt vikinge forlovelsesring og jeg bliver bare mÞdt af en kÊmpe hjÊlp i butikken ifht, at skaffe den hjem i rigtig stÞrrelse til min kÊreste, sÃ¥ jeg er ydmyg og taknemmelig†og de varmeste anbefalinger fra min side ð

Ziga ããã®åç
Jeg fik mine sokker til den lovede tidâŠ
Jeg fik mine sokker til den lovede tid og til den valgte pakkeshop. SÃ¥alter i orden.

Ziga ããã®åç
Jeg er super tilfreds med mit kÞb
Jeg er super tilfreds med mit kÞb hos Ziga. Var lidt i tvivl med stÞrrelsen men den passede perfekt.
Hurtig levering
SÃ¥ sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Ziga :)

Fin, hurtigt, service
Fin, hurtigt service, varerne kom på 3 dagen,jeg oplever dog at få en spam SMS fra gls med en opkrÊvning om flere fragt penge.

Ziga ããã®åç
Venlig og hjÊlpsom betjening og hurtigâŠ
Venlig og hjÊlpsom betjening og hurtig levering

Ziga ããã®åç
Kunne ikke sende min vare pga
Kunne ikke sende min vare pga. toll. Som kunde måtte jeg uansett betalt nesten 1000 NOK.