Mooie nieuwe winkel en barst van de leuke kleurtjes! Charlien is altijd in de weer en kiest supertoffe collecties uit. Duurzaamheid is geen vage term maar door regelmatig een preloved sale te houden... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Behulpzaam maar laat je op uw gemak kijken en dringt zich niet op. Enorm veel mooie kleren van merken die je in een andere winkel niet zou tegenkomen.
Kleurrijke kleding waar niet iedereen mee rondloopt . Eerlijke opinie van zaakvoerster. Betaalbare kleding , veel keuze in merken en kleding is mooi uitgestoomd( in vele kledingswinkels gebeurd di... ãã£ãšèŠã
Op een dinsdag, laat in de namiddag besteld. De dag erna was de koraalrode handtas reeds in mijn bezit, geleverd met bpost. Perfecte, enorm snelle dienstverlening. Retroverso heeft een prachtig aanbod... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel tevreden
TOP webshop/ Ik moet jammer genoeg 1 stuk retourneren wegens te kleine maat, maar werd zonder probleem aanvaard. Hele lieve dame waar ik zeker eens langsga om mijn stijl die retrotoets te geven! dikke aanrader!
Zeer snel geleverd
Zeer snel geleverd, goed verpakt, leuk kleedje, en met een kleine verrassing in de zending.
Zalige webshop met prachtige kledij +âŠ
Zalige webshop met prachtige kledij + een supervriendelijke en heel vlotte service!!
Uitstekende service
Uitstekende service. De winkel oogt gezellig en ruim. Ook bij het binnenkomen word je altijd hartelijk begroet. Wat ik nog het meeste waardeer: eerlijk advies. staat iets niet, zit het niet goed...je mag er zeker van zijn dat je het zal weten én zal buiten stappen met een outfit die wél goed zit en waar je écht in straalt.
Het draait niet alleen om verkopen (terwijl dat in deze tijden zo noodzakelijk is) maar om een outfit te vinden waar je blij van wordt.
Snelle en correcte levering!
Rustig winkelen met een persoonlijkeâŠ
Rustig winkelen met een persoonlijke touch, heel aangename en fijne dame!
Heel tevreden over mijn kleedje!
Heel tevreden over mijn kleedje!
Fijn dat er een persoonlijke boodschap was geschreven was bij de levering.
Groetjes
Mieke
Uniek â¥ïž
Heel warme sfeer, heel erg klantvriendelijk. Je wordt er steeds met de glimlach geholpen. Gepast advies en prachtige kledij.
Topservice !
Steeds topservice ! Zowel voor online bestellingen als in de stenen winkel !
Ik keer telkens weer tevreden terug :-) !
Un trÚs chouette service
Un trÚs chouette service, réponse rapide aux questions, choix intéressant de vêtements et chaussures!!!
Met zorg verpakt en verstuurd
Ik heb een paar prachtige schoenen besteld. Ze waren heel vlot binnen en er zat een leuk persoonlijk geschreven bericht bij.
Met zorg verpakt en verstuurd!
Vriendelijk
Vriendelijk.
Sociaal bezoekje altijd een goede babbel.
Zeer goede kwaliteit van kleren
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã