Zita Home レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede reactie van het bedrijf, persoonlijk contact, toen ik even dacht voor de verkeerde kleur gekozen te hebben, Men denkt mee en geeft de tijd. TV kastje ziet er uit zoals op de foto en werd keurig... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

Zita Home に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Bij Zita Home draait alles om warmte, karakter en persoonlijke aandacht. We zijn gespecialiseerd in mangohouten tafels met een stoere uitstraling – van ronde eettafels tot stijlvolle salontafels. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld: geen honderden varianten, maar juist dát wat werkt in elk interieur. En daarbij staan we altijd voor je klaar met eerlijk advies en snelle service. Want een tafel koop je niet zomaar – die kies je met gevoel.

Onze belofte

圓該䌁業による蚘述

Over Zita Home
Bij Zita Home geloven we dat een sfeervol interieur begint met meubels die karakter uitstralen én passen bij jouw levensstijl. We zijn gespecialiseerd in mangohouten eettafels en salontafels met een stoere, warme uitstraling. Persoonlijk contact en snelle service staan bij ons voorop. Geen eindeloze keuzes, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment waar we écht achter staan. Of je nu op zoek bent naar een complete eetset of een los meubelstuk – we denken graag met je mee, zodat jouw huis een plek wordt waar je je thuis voelt.

Onze bezorgingbelofte

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd
Bij Zita Home houden we van helderheid én gemak. Daarom bezorgen wij al onze meubels gratis bij je thuis, binnen 5 werkdagen. En het mooiste? Onze eettafels worden zelfs voor je gemonteerd. Geen gedoe met schroeven of handleidingen – wij zorgen dat jouw tafel stevig en netjes op z’n plek komt te staan. Zo kun jij direct genieten van je nieuwe aanwinst, zonder extra kosten of stress.

連絡先

Ontdek onze combi deals

Speciaal samengesteld: onze populaire eettafels met prachtige stoelen

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 205ä»¶

レビュヌを曞く

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering.

2025幎10月13日

Zita Home からの回答

Bedankt voor je fijne review! Blij dat alles vlot verlopen is

A master piece

What a table WOW. Delivery was also quick with professional installation.

2025幎10月10日

Zita Home からの回答

Thank you for your positive feedback! We're glad you're happy with the table and our service.

5぀星のうち3の評䟡

Ronde mangohouten eettafel

We hebben de tafel ontvangen en hij werd door 2 vriendelijke jongens in elkaar gezet. Echter blijft er teveel ruimte vrij op de plek waar de poten zich kruisen. Hierop hebben we een mail gestuurd naar Zita home maar nooit een reactie mogen ontvangen. We hebben het tijdelijk opgelost door er iets tussen te doen en hopen dat er alsnog een reactie gaat komen met een nette oplossing.

2025幎7月15日

Hoi Tim,

Dankjewel voor je review en goed dat je aangeeft dat er iets niet helemaal perfect is momenteel.

Op de naam Tim hebben wij alleen jouw review als resultaat in ons postvakje. Zou je ons per mail je bestelnummer willen melden?

We gaan er dan zo snel mogelijk voor zorgen dat je een mooie en stabiele eettafel hebt.

info@zitahome.nl

Team Zita Home

Prima levering

Prima levering. Word naar boven gebracht zelfs zonder lift!!! fijn dat de tafel ook inelkaar was gezet. En dat de kartonnen dozen en plastic werd meegenomen.
Supervriendelijk en reageren snel op de mail.

2025幎9月29日

Zita Home からの回答

Wat fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je positieve feedback!

Service + levering was perfect

Service + levering was perfect, na een aantal maanden ben ik nog altijd heel blij met de ronde eettafel van mango hout van Zita Home.

2025幎10月7日

Zita Home からの回答

Wat leuk om te horen dat je nog steeds zo tevreden bent met je eettafel van mangohout. Bedankt voor je mooie review!

Uitstekende service

Nadat er met mijn bestelling iets mis was gegaan werd dit zeer snel en adequaat opgelost. Kortom prima service en ben zeer tevreden mijn salontafelset Quincy. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Mooie uitstraling

2025幎9月22日

Zita Home からの回答

Wat fijn om te horen dat alles snel en goed is opgelost en dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je positieve review!

Supermooie salontafel besteld

Supermooie salontafel besteld, maar het paste niet in mijn interieur. Dezelfde dag nog een retouraanvraag gedaan en ben super vriendelijl en snel geholpen! Zeker een aanrader, maar eerst goed nadenken welke kleur je neemt uiteraard!

2025幎9月23日

Zita Home からの回答

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Jammer dat de salontafel uiteindelijk niet in je interieur paste, maar we zijn blij dat het retourproces soepel is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden — hopelijk vinden we de volgende keer de perfecte match voor jouw interieur!

Besteld op 19 september 26 september

Besteld op 19 september 26 september binnen gekregen ! snelle levering ! keurig in elkaar gezet en op zijn plaats gezet! Al het inpak materiaal nemen ze mee terug ! Top product ik ben er blij mee !

2025幎9月19日

Zita Home からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen — van de snelle levering tot het monteren en het meenemen van het verpakkingsmateriaal. Geweldig om te horen dat je blij bent met het product! We wensen je er veel plezier mee en helpen je in de toekomst graag opnieuw.

5぀星のうち3の評䟡

Eerst snelle klantenservice maar dan geen levering

Tweemaal contact opgenomen met vragen over een product, beide keren dezelfde dag nog beantwoord en geholpen. Erg fijn! Dus ik heb daarna een eettafel besteld op 22september. Met de belofte snelle levering binnen 2-5 werkdagen.
Helaas heb ik behalve de bevestiging van mijn bestelling nog geen andere updates mogen ontvangen. Geen link om een bezorgafspraak in te plannen, geen updates over de status en/of dat de tafel eventueel verlaat is en helaas ook nog geen tafel ontvangen terwijl de dagen zijn verstreken.
Bewust op deze site besteld vanwege de snelle levering omdat ik uiterlijk donderdag de tafel nodig heb, echter is hun eigen levertijd verstreken en lijkt mijn plan om voor mijn verjaardag een tafel te hebben ook te mislukken.

2025幎9月22日

Zita Home からの回答

Wat vervelend om te horen dat de levering niet volgens planning is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en vinden het jammer dat we in dit geval niet aan de verwachting hebben kunnen voldoen.

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke en snelle reactie na vragen

Duidelijke en snelle reactie na vragen van levering
Top
Maandag besteld en vrijdag netjes ontvangen

2025幎9月21日

Zita Home からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze communicatie en levering naar wens waren. We zijn blij dat je bestelling netjes en op tijd is aangekomen. Graag tot een volgende keer!

Afspraken worden nagekomen

Afspraken worden nagekomen, goed prodkt

2025幎9月21日

Zita Home からの回答

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat de afspraken zijn nagekomen en dat je tevreden bent met het product. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Snelle levering en service

Mooie eettafel en snel geleverd. Ondanks een aantal invloeden van buitenaf die ervoor zorgde dat er contact opgenomen moest worden met de klantenservice, is er altijd snel en adequaat gehandeld door Zita Home. We zijn blij met het eindresultaat!

2025幎9月26日

Zita Home からの回答

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met de eettafel en dat onze klantenservice jullie goed heeft kunnen helpen, ondanks de onverwachte omstandigheden. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe tafel en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Zita Home.

Prima artikel en goed geleverd

Prima artikel en goed geleverd
Een aanrader om te gaan winkelen. Ze

2025幎9月18日

Zita Home からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over het artikel en de levering. Geweldig om te horen dat je ons aanbeveelt dat waarderen we enorm!

Ik heb bij Zita Home een hele mooie

Ik heb bij Zita Home een hele mooie mangohouten tafel gekocht. Goede zware kwaliteit. Staat zeer stevig. Goede klantenservice die zowel telefonisch als per email snel beschikbaar is.

2025幎9月16日

Zita Home からの回答

Bedankt voor je mooie woorden en je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de mangohouten tafel en onze klantenservice. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aanwinst en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

5぀星のうち4の評䟡

Heb de ronde mangohout eettafel besteld

Heb de ronde mangohout eettafel besteld en deze is netjes geleverd en in elkaar gezet. Ik woon in België en ben tevreden. Zal zeker weer bestellen in de toekomst. Vriendelijke bezorgers

2025幎9月24日

Zita Home からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn dat de ronde mangohouten eettafel netjes is geleverd én direct in elkaar is gezet. Geweldig om te horen dat je, ook vanuit België, zo tevreden bent over onze service en bezorgers. We wensen je veel plezier met de tafel en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。