Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede reactie van het bedrijf, persoonlijk contact, toen ik even dacht voor de verkeerde kleur gekozen te hebben, Men denkt mee en geeft de tijd. TV kastje ziet er uit zoals op de foto en werd keurig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 55ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Wij hebben eeñ ronde tafel besteld nadat we de kamer hadden veranderd
De tafel werd snel en netjes geleverd. Hij staat mooi in onze veranderde kamer ben er blij mee.

Zita Home ããã®åç
Goede communicatie, ook telefonisch. Snelle levering en netjes in elkaar gezet door de bezorger.

Zita Home ããã®åç
Wij hebben een eettafel en bijpassende salontafel van mangohout besteld, ontzettend mooie kwaliteit tafels, we zijn er heel erg blij mee! Ook erg goede service dat de tafels helemaal in elkaar worden gezet door de bezorgers.
Ook was mijn ervaring met de klantenservice met Silvester positief, erg servicegericht en klantvriendelijk. Niets dan positiefs over dit bedrijf, de klantenservice, bezorging en mooie meubels!

Zita Home ããã®åç
De tafel die ik besteld heb was super goed verpakt en zag er heel mooi uit! Alleen erg jammer dat de bezorgers de tafel tot aan de lift bezorgden. Hierdoor moest ik hem zelf naar 2 hoog brengen en ook zelf monteren. Dit terwijl er aangegeven was dat de bezorgers dit zouden doen. Dit viel erg tegen, want het was een zwaar blad!
Gelukkig goed opgelost door de klantenservice. Het bleek een foutje te zijn in de bezorging, hierdoor netjes mijn bezorgkosten teruggekregen. Super klantenservice!

Zita Home ããã®åç
Ik heb m'n tafel nog niet ontvangen dus eigenlijk kannik hier niets over zeggen.zodra de tafel er is zal ik een review plaatsen.

Zita Home ããã®åç
Correcte levering en ze hebben de tafel zelf geplaatst. Dit had ik niet

Zita Home ããã®åç
Van te voren telefonisch contact gehad over bestelling. Dus heel makkelijk bereikbaar.
Tafel is geleverd en in elkaar gezet.
Dus tevreden

Zita Home ããã®åç
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door Een lieve Dame niks was teveel en geslaagd met de meubels.

Zita Home ããã®åç
Problemen omtrent levering worden snel opgelost

Zita Home ããã®åç
Geweldig geholpen en de afhandeling zoals bezorging en montage was perfect ik zeg 5 sterren

Zita Home ããã®åç
Goede levering ,kwaliteit en de prijs was goed

Zita Home ããã®åç
Zeer goede service. Het product wat ik heb gekocht is van goede kwaliteit.

Zita Home ããã®åç
Goed geregeld, bezorgafspraak werd snel gemaakt en werd keurig bezorgd. Tafel werd in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Ook de tafel is van super kwaliteit. Erg tevreden!

Zita Home ããã®åç
Goede communicatie via de mail hoe wanneer het geleverd wordt.

Zita Home ããã®åç
Wij hebben 4 hele mooie stoelen geleverd gekregen voor een scherpe prijs. Netjes geleverd, niets op aan te merken. Gewoon zeer goed bedrijf.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã