ZÅodziejska firma która czuje siÄ tak pewnie ÅŒe nikt nie zrobi im nic! Banda zÅodziej! ZapÅaciÅam za zamówienie i nie doszÅo do dziÅ od 2023 roku Milion wiadomoÅci i cisza ! Banda zÅodziej a nik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ððð€ð®ð©ð¢Åam sukienkÄ constance pod koniec stycznia . Nie zasÅuguje nawet na 1 gwiazdkÄ ze wzglÄdu na inne zdjÄcie i opis w stosunku do tego co przyszÅo. Nie wspominajÄ c o bardzo dÅugim czasie wys... ãã£ãšèŠã
To po prostu oszuÅci . Dziwne ÅŒe nadal dziaÅajÄ po tylu oszustwach jakich siÄ dopuszczajÄ . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarÅ mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produk... ãã£ãšèŠã
SÅuchajcie jest nadzieja, ÅŒe towar przyjdzie ð€£. Suknia Ålubna, która zamawiaÅam(na szczÄÅcie za niewielkie pieniÄ dze) w styczniu, przyszÅa dzisiaj. Ålub miaÅam miesiÄ c temu. Generalnie sukienka miaÅ... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
W poÅowie stycznia zÅoÅŒyÅam i opÅaciÅamâŠ
W poÅowie stycznia zÅoÅŒyÅam i opÅaciÅam towar po 3 tygodniach zaczÄÅam pisaÄ meyle co siÄ dzieje spÅawiali mnie ponad 2 mieÅ a gdy zÅoÅŒyÅam reklamacje dostaÅam odp ÅŒe mineÅo 30 dni i nie uwzglÄdniajÄ ... zwyczajnie okradli mnie na 165zÅ !!!!
OszuÅci ktoÅ moÅŒe wskazaÄ adres do ChinâŠ
Czy ktoÅ moÅŒe wskazaÄ adres do Chin gdzie odesÅaÄ ? Firma nie odpowiada ! ZwinÄli siÄ . OszuÅci !!!!! Trzeba ich na policjÄ podaÄ. NaciÄ gacze na byle g . Gdybym wiedziaÅa . Sama bym z Chin zamówiÅa . MiaÅo byÄ do 4-5 dni . PrzyszÅo byle co po 3 miesiÄ cach
Brak dostawy
Buty zamówiÅam i opÅaciÅam 29.01.24
Do dzisiaj ani towaru, ani zwrotu kosztów, ani kontaktuð¡
SÅuchajcie jest nadzieja
dze) w styczniu, przyszÅa dzisiaj. Ålub miaÅam miesiÄ
c temu. Generalnie sukienka miaÅa byÄ biaÅa z przeÅwitem beÅŒowym, natomiast przyszÅa jakaÅ halka ŌóÅta a na niej chyba jakaÅ firana uszyta. HIT. Wielkie oszustwo, zdjÄcia w ogóle inne niÅŒ produkt. Dobrze, ÅŒe ta firma zostaÅa zamkniÄta i nie oszukajÄ
innych ludzi
Zizer oszusci
Czekam na towar zapÅacony przy zakupie od 4 miesiÄcy. Jak chce ÅŒeby oddali pieniÄ dze to kierujÄ mnie do sprzedawcy w Dubaju. OszuÅci!!! Przestrzegam przed kupowaniem u nich. ZgÅaszam na policjÄ wyÅudzenie pieniÄdzy.
OszuÅci,od dwóch i póŠmiesiÄ ca niemaâŠ
OszuÅci,od dwóch i póŠmiesiÄ ca niema przesyÅki,nie zwracajÄ kasy,omijajcie ta stronÄ szerokim Åukiem,odpisujÄ ÅŒe wysÅa za dwa dni a nie przychodzi miesiacami
Witam. Niestety firma dostarczyÅa 4 miesiÄ ce od zamówienia paczkÄ. Zabawka najgorszej podróby. Lepiej doÅoÅŒyÄ wiÄcej pieniÄdzy i mieÄ pewnoÅÄ ÅŒe dostaniemy to co chcemy. Jeszcze trzeba byÅo opÅaciÄ cÅo. Nie polecam
Uwaga oszuÅci
Uwaga oszuÅci! Nie majÄ towaru. Nie oddajÄ pieniÄdzy. ZgÅaszajcie na policjÄ.
OszuÅci
OszuÅci. Paczka wysÅana niby 120 dni temu jeszcze nie dotarÅa. Na e-mail odpisuje automat. Zero konkretów, brak zwrotu za niezrealizowane zamówienie. Trzymajcie siÄ z daleka!
OszuÅci
OszuÅci. Tak jak pisali poprzednicy, brak kontaktu bezpoÅredniego, brak Åledzenia przesyÅki. Czekam juÅŒ 2 miesiÄ ce i nic. PieniÄdzy teÅŒ nie chcÄ zwróciÄ. Najgorsze jest to, ÅŒe opinie na swojej stronie majÄ kupione i czÅowiek Åapie siÄ na to, ÅŒe wszystko bÄdzie OK a tu niestety poraÅŒkÄ .
Zamawialam towar 4 lutego,towarâŠ
Zamawialam towar 4 lutego,towar przyszedl po 2,5 miesiÄ cach,na dodatek nie taki jak w zamówieniu.Telefonu zero,maila zero!!!Firma dno i wodorosty!!!!NIE POLECAM ABSOLUTNIE!!!!!!!!ð€®ð€®
Paczka zamówiona 12 stycznia brakâŠ
Paczka zamówiona 12 stycznia brak kontaktu telefonicznego na maila i poÅÄ czenia odpowiada automat.ostrzegam przed tÄ stronÄ .to sÄ oszuÅci. Podany tracker wygasÅ po 62 dniach skÄ d niby paczka pÅynÄÅa z chin do pl.unikac i mówiÄ innym o tym by unikali tej strony zizer.pl
Zamówienie zÅoÅŒone pod koniec stycznia styczniaâŠ
Zamówienie zÅoÅŒone pod koniec stycznia zero informacji czy towar zostaÅ wysÅany , po pr,yjsciu rozmiar ba 12 letnie dziecko przy próbie reklamacji adres do Chin i tam mam odesÅaÄ, z chin to sam moge sobie zamówiÄ, gonic dziadostwo
Ja zamówienie zÅoÅŒyÅam 28 stycznia 2024 i do dzisiaj nie mam ÅŒadnej konkretnej informacji o dostawie, oprócz cytowania regulaminu. ZobaczÄ kiedy przesyÅka dotrze i czy w ogóle?
OszuÅci na paczke czekam od 2 miesiecyâŠ
OszuÅci na paczke czekam od 2 miesiecy . I mowia ze jest w drodze . Nie polecam nie kupujcie
W przyszÅoÅci nie bÄdÄ juÅŒ w ogóleâŠ
W przyszÅoÅci nie bÄdÄ juÅŒ w ogóle wspóÅpracowaÄ z tÄ witrynÄ . OszukujÄ podajÄ c wiarygodne informacje o dostawie. Nie podajÄ numeru Åledzenia przesyÅki. Gdybym o tym nie pisaÅ, nikt by mi nic nie daÅ. Towar dotarÅ, ale po jakim czasie. Zamówienie zostaÅo zÅoÅŒone 2 stycznia, a dotarÅo 10 kwietnia. Nie polecam.
OszuÅci
ZamówiÅam kurtkÄ 4 grudnia 2023 , ehh chyba juÅŒ siÄ nie doczekam , brak kontaktu z firmÄ .Å»enujÄ ce
OSTRZEGAM
OSTRZEGAM. TA FIRMA TO OSZUÅCI. BRAK KONTAKTU BEZPOÅREDNIEGO. ODPOWIEDÅ» CIÄGLE TA SAMA. ODPOWIADA AUTOMAT. OFERUJÄ WYSYÅKÄ W CIÄGU 24 GODZIN. CZEKAM OD 27 STYCZNIA NA REALIZACJÄ ZAMÃWIENIA. UWAÅ»AM ,Å»E NALEÅ»Y ZGÅOSIÄ TAKIE DZIAÅANIA NA POLICJÄ.
BRAK ZWROTU PIENIÄDZY BRAK ZAMÃWIENIA. TRAGICZNA FIRMA. JESZCZE RAZ OSTRZEGAM.
PrzesyÅka zamówiona 13go lutego
PrzesyÅka zamówiona 13go lutego. Sprawdzam na ich stronie ( brak przesyÅki ) napisaÅam e-mail ÅŒe sprawa zostanie zgÅoszona na policjÄ. CiÄ gle piszÄ ÅŒe przesyÅka jest w drodze. A nie ma nic do Åledzenia. Nie polecam !!!!!
Oszustwo !!
Oszustwo !!! Strona nie wysyÅa towaru nie chce oddaÄ pieniÄdzy a na maile odpisuje kÅamiÄ
c, ze zostaÅo wysÅane !!!!!!!! Na paczkÄ czekaÅam 4 miesiÄ
ce i nie doszÅa , zwykli podli oszuÅci , kiedy proszÄ o zwrot nie ma takiej moÅŒliwoÅci .
RobiÄ
to nagminnie i nie majÄ