レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Złodziejska firma która czuje się tak pewnie ÅŒe nikt nie zrobi im nic! Banda złodziej! Zapłaciłam za zamówienie i nie doszło do dziś od 2023 roku Milion wiadomości i cisza ! Banda złodziej a nik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

𝐙𝐚𝐀𝐮𝐩𝐢łam sukienkę constance pod koniec stycznia . Nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę ze względu na inne zdjęcie i opis w stosunku do tego co przyszło. Nie wspominając o bardzo długim czasie wys... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Słuchajcie jest nadzieja, ÅŒe towar przyjdzie 🀣. Suknia ślubna, która zamawiałam(na szczęście za niewielkie pieniądze) w styczniu, przyszła dzisiaj. Ślub miałam miesiąc temu. Generalnie sukienka miał... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam,nic w zamówieniu nie było

Nie polecam,nic w zamówieniu nie było mowy ÅŒe przesyłka będzie u mnie grubo po miesiącu,cięŌki kontakt z firmą,odpowiada ciągle to samo robot ,brak komunikacji,a w rzeczywistości produkt duÅŒo odbiega od zdjęcia ,z którego był zamawiany,nie polecam, uwaÅŒajcie , ja się oszukałam niestety

2024幎4月8日
5぀星のうち1の評䟡

Ostrzegam przed tą nieuczciwą firmą!

Ostrzegam przed tą nieuczciwą firmą!
Na zamówienie czekałam prawie 2 miesiące!
Co więcej listonosz zaŌądał przy wręczaniu mi paczki dodatkowej opłaty, o której nikt mnie nie uprzedził i mimo, ÅŒe koszty dostawy były przeze mnie z góry opłacone podczas składania zamówienia.

2024幎4月5日

Firma kant i oszust

Firma kant i oszust! Zamówiłam klucze widełkowe 12 szt ,przyszedł jeden .Przesyłka nie była oclona i doszedł dodatkowy koszt i zamieszanie. Dwa miesiące czekania na niemiłą niespodziankę.

5぀星のうち1の評䟡

Nie kupujcie na tej stronie niczego!!

Nie kupujcie na tej stronie niczego!!! To są oszuści!!! Zamówiłem marynarkę, czekałem na nią dwa miesiące. Przyszła o wiele za mała (wymiary nie miały nic wspólnego z tabelą rozmiarów). Kiedy ją zareklamowałem dostałem odpowiedź ÅŒe niestety nie mogą uznać reklamacji, poniewaÅŒ minęło 5 dni od daty zakupu. Jedna gwiazdka to zdecydowanie za duÅŒo, ale bez zaznaczenia gwiazdki nie ma moÅŒliwości recenzji. Będę odradzał kaÅŒdemu. Trzymajcie się z daleka od tych oszustów.

Oszuści !!!!

Oszuści !!!!! Ocena na jedną gwiazdkę to stanowczo za duÅŒo. Towar zamówiony na początku stycznia i do tej pory nie dostarczony. Kontakt z firmą marny - odpowiada automat więc nawet nie na temat. Gdybym wcześniej poczytała opinie nigdy bym tam nic nie kupiła. Stanowczo NIE POLECAM !!!

5぀星のうち3の評䟡

Długi czas oczekiwania

Zamówiłam bluzę i przyszła bardzo ładna. Faktycznie minus za to, ÅŒe nie ma informacji o długim czasie oczekiwania. A to było waÅŒne gdyÅŒ bluza jest prezentem. Zamówienie około 20 lutego przyszło 3 kwietnia.

2024幎4月3日

oszustwo

Jedno wielkie oszustwo, pisza pięknie tylko nic w tym kierunku nie robia, Data zamówienia koniec stycznia . Zamówione dwie rzeczy, z czego jedna dotarła i nie mogę jej zwrócić, odsyłaj do czeskiej strony, która nie chce uznać reklamacji. Dodam, ÅŒe zamówiony rozmiar XXl to dla XS. Z towaru, którego jeszcze nie otrzymałam tez nie mogę zrezygnować bo pisza ze juÅŒ zamówienie zostało zrealizowane, a to nie prawda. Nie chca zwrócić pieniędzy. Nie zamawiaj, to nieuczciwa firma.

2024幎3月28日

Czekam juŌ ponad 2 mies

Czekam juÅŒ ponad 2 mies. na zamówienie
. Kontakt mailowy odniosłam wraÅŒenie ÅŒe jest z botem, z kaÅŒdym moim zapytaniem otrzymuje ta samą odpowiedź -„zamówienie wysłane, jest w drodze” i tak mija 2 miesiąc i ani towaru ani zwrotu pieniędzy
 zdecydowanie NIE polecam.

2024幎4月2日

To są zwykli oszuści

To są zwykli oszuści. Na stronie widnieje informaca, ÅŒe wysyłka w ciągu 24h. Towar dotarł po 3 miesiącach, na dodatek musiałam zapłacić przy odbiorze za to, ÅŒe towar przyszedł z Chin. Produkt absolutnie niezgodny z opisem, zamiast ciepłych zimowych legginsów otrzymałam cienkie rajstopy. Reklamacji jakaś czeska strona nie uznaje. Zawsze mówię, ÅŒeby się nie kusić niska ceną, bo nigdy to nie kończy się dobrze i zawsze coś za tym się kryje. Chińszczyzna, oszustwo, marna obsługa klienta. Nie zasługują nawet na 1 gwiazdkę.

2024幎3月29日

tragedia

tragedia. Zamówiłam przesyłkę 09-02-2024 roku, jest dzień 28-03-2024 a ja nadal nie mam przesyłki. Na zapytanie meilowe gdzie jest moja przesyłka informacja meilowa,ÅŒe jest w drodze. Masakra,nie polecam

2024幎2月9日

Oszuści

Zamówienie dotarło po bardzo długim czasie od 5 lutego z dodatkową opłatą 8,50 w dodatku towar z Chin po prostu lipa co innego na obrazku i w opisie
Nie kupujcie tam nic OSTRZEGAM naciągacze i tyle

2024幎3月27日

Uwaga oszuści

Uwaga oszuści, omijać z daleka tą firmę !
Zamówiłam strój na bal dla syna, 3 miesiące temu i do dnia dzisiejszego nie dotarł. Oczywiście na prośbę o zwrot pieniędzy zostałam zignorowana.

2024幎1月27日

Zezer=banda cwaniaków

Zezer=banda cwaniaków, czekam na dostawe kurtki o 9 lutego i tylko pocieszja ze przesylka niedługo dotrze.
Nie kupujcie u tych oszustów, kieruje sprawe do policji.
Pierwszy raz tak ch....wa firma mnie nabrała na zakupy ale nie daruje pętakom.

2024幎3月24日

To po prostu oszuści

To po prostu oszuści . Dziwne ÅŒe nadal działają po tylu oszustwach jakich się dopuszczają . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarł mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produktu nie uprzedzają ÅŒe nie mają go na stanie . Ostrzegam przed tą niby firmą to po prostu wyłudzanie kasy od ludzi którzy wczesniej jak ja nie sprawdzają wiarygodności firmy . Zawiadamiam policję i UOKIK .

2024幎3月24日

UWAZAC OSZUSTWO

Zamowiona paczka dotarla po 2miesiacach,na poczcie doplata 8,50gr.W srodku,no coz widac ze pod szyldem Zizer ukrywa sie banda oszustow,ktorzy robia sobie z ludzi jaja.Zamowione byly 3produkty,z czego w paczce tylko 1,a dwie rzeczy pominiete calkowicie,jakby ich nie bylo w zamowieniu.OSTRZEGAM PRZED ZAMAWIANIEM TAM! DNO,BRAK SLOW,

2024幎3月22日
5぀星のうち2の評䟡

Zamówiłam w styczniu strój na bal

Zamówiłam w styczniu strój na bal córce, oczywiście na bal nie dotarł. Paczka przyszła dzis. Zanim przyszła naczytalam się tych wszystkich recenzji na temat tej firmy i miałam ochotę juz iść na policję bo wiele osób nigdy nie otrzymało swoich paczek. Ratuje ich to ÅŒe strój jest sliczny i na szczęście zamówiłam duÅŒo większy wiec córka załoÅŒy za rok

2024幎3月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ