レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Złodziejska firma która czuje się tak pewnie ÅŒe nikt nie zrobi im nic! Banda złodziej! Zapłaciłam za zamówienie i nie doszło do dziś od 2023 roku Milion wiadomości i cisza ! Banda złodziej a nik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

𝐙𝐚𝐀𝐮𝐩𝐢łam sukienkę constance pod koniec stycznia . Nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę ze względu na inne zdjęcie i opis w stosunku do tego co przyszło. Nie wspominając o bardzo długim czasie wys... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

To po prostu oszuści . Dziwne ÅŒe nadal działają po tylu oszustwach jakich się dopuszczają . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarł mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Słuchajcie jest nadzieja, ÅŒe towar przyjdzie 🀣. Suknia ślubna, która zamawiałam(na szczęście za niewielkie pieniądze) w styczniu, przyszła dzisiaj. Ślub miałam miesiąc temu. Generalnie sukienka miał... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Długie terminy i brak informacji o zwrocie towaru i pieniędzy.

Oszukiwanie dotyczące terminu dostawy.Czekam od 6 stycznia .Nie mogę się dopytać,mimo kilku maili o zwroty jak gdzie wysłać,kiedy będą zwrócone pieniądze.Firma próbuje mnie zbyć,ÅŒe jest tylko pośrednikiem i tak właściwie to nie odpowiada.A przecieÅŒ ona pobrała pieniądze a teraz się od tego odcinają.Nigdy więcej zakupów w tej firmie.PoraÅŒka.

5぀星のうち1の評䟡

Niestety teÅŒ dałem się naciągnąć na

Niestety teÅŒ dałem się naciągnąć na ofertę tego sklepu zizer.pl, która jak się okazało po fakcie nie jest z Polski. Czekam na przesyłkę i nadal nie otrzymałem. Na wiadomości odpowiada robót, który wysyła w kółko to samo i numer paczki który rzekomo wysłali a na ÅŒadnej ze stron co dali link nie widnieje. Dzwonić teÅŒ nie ma sensu. Ja napisałem skargę do EUROPEJSKIEGO CENTRUM KONSUMENCKIEGO. Polecam wszystkim których oszukali. Wczoraj tj. 16.03 bluza dotarła ale trzeba było dopłacić do wysyłki a miała być darmowa. Jeśli chodzi o jakość to czas pokaÅŒe ale ogólnie na zdjęciu wyglądała o wiele lepiej. Drugi raz nic nie zamówię w tym pseudo sklepie !!!!!!! ODRADZAM wszystkim !!!

2024幎1月30日
5぀星のうち1の評䟡

Dramat - omijajcie z daleka, naciągacze!

Niestety ja równieÅŒ przestrzegam! Oszustwo i naciąganie! Pieniądze za zamówienie wpłacone do ZIZER.PL, towar miał być w 5 dni, dotarł po 45 dniach - płaszcz inny, długość inna, materiał dramat. Reklamacja w ten sam dzień, następnie odstąpienie mailowe - w odpowiedzi deklaracja o uwzględnieniu reklamacji i wysłaniu nowego płaszcza? Ponowny brak akceptacji takiego rozwiązania, nie potrzebuję drugiego niezgodnego z umową i zdjęciami płaszcza - wniosek o odstąpienie i zwrot środków - w odpowiedzi info, ÅŒe oni są tylko platformą z siedzibą za granicą i mogę odstąpienie realizować u producenta, pewnie z Chin?

Potwierdzam - ozuści

Potwierdzam - oszuści. Wzkaźnik laserowy zamówiony 16.12.2023. Miał być w magazynie, dostawa za 2 dni. Przyszedł po 70 dniach, musiałem dopłacić 8,5zł za przesyłkę pobraniową (nie było o tym mowy), brak moÅŒliowści zwrotu, bo zizer jest firmą czeską (nie polską i oni tylko pośredniczą - czyli przekazują Twoje zlecenie zakupu do chin i chiny to Ci moÅŒe kiedyś dostarczą. Å»adnej informacji jaki produkt i dostarczą, kto jest sprzedawcą, ÅŒadnego listu śledzącego.

OSZUŚCI!!!

W opisie aukcji była informacja, ÅŒe wysyłka w 48 h.
Brak wysyłki.
Brak produktu.
Brak numeru przesyłki mimo proszenia i błagania codziennie.
Totalna olewka klienta. Oszuści. Nie mam ani produktu zamówionego ani kasy!!!!

2024幎2月12日

ZIZER OSZUSTWO

Oszuści . Od początku lutego czekam na zamówiony krawat. Zero kontaktu, na maile odpowiada TEREZA, bot. Ja stary wyga dałem sie nabrać , nie przeczytałem opinii, Dobrze, ÅŒe to tyko stówka. Omijajcie firmę ZIZER jak najdalej.

2024幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

To kolejna platforma załoÅŒona przez OSZUSTÓW !!!

To kolejna platforma załoÅŒona przez OSZUSTÓW !!!
Nie będę powtarzał opinii z poprzednich komentarzy, bo mają taki sam styl / model działania. Na stronie wszystko wygląda fajnie...płacisz...i temat sie urywa...zero kontaktu i informacji o przesyłce :-(((!
Ja zgłaszam sprawę na POLICJĘ...mam nadzieję, ÅŒe się tym zainteresują....szkoda, ÅŒe tylko nieliczni, jak sądzę po komentarzach tak robi.

2024幎1月15日
5぀星のうち5の評䟡

Naprawde prezent na zajaca! Zostalismy oszukani!

A jednak paczka dotarla! Mial byc to prezent urodzinowy w lutym a przyda sie na prezent na zajaca!!!

Taka wczesniej pisalem opinie.

To jest firma, ktora przyjmuje zamowienia i kasuje pieniadze ale nie dostarcza zamowionego materialu.
Prosze zgloscic na policje, do swojego banku albo do finansowki.
Moze ktos trafi na kogos kto sie zainteresuje sprawa albo ma doswiadczenie, co mozna zrobic.
Ja bylem na policji i "0" reaksji, bo 85 zl tylko!

2024幎2月20日

Oszuści

Oszuści - na karcie produktu nie było informacji, o tym ÅŒe dostarczają towar po zapłacie z góry do 60 dni roboczych!!! Bezosobowa obsługa - bezosobowe maile - jakbyś gadał z robotem - odstąpiłam od umowy przed dostawą bo takie mam prawo a oni napisali, ÅŒe im przykro i ÅŒe tego nie przyjmują. OSZUŚCI i ZŁODZIEJE

2024幎2月20日
5぀星のうち1の評䟡

Witam sklep poraÅŒka kupiłem kurtkę

Witam sklep poraÅŒka kupiłem kurtkę, czekam juÅŒ miesiąc na dostawę i nic, piszą ÅŒe muszą czekac na zamówienie od innych dostawców a produkt jest dalej wystawiany na sprzedaÅŒ piszą ÅŒe jest dostępny w magazynie i ÅŒe przesyłka będzie w 24 godziny,,,,dramat poprostu nie polecam sklepu absolutnie

2024幎1月30日

Nie polecam tej firmy.

Nie polecam tej firmy.
Na zamówienie czekam kolejny tydzień,choć reklamują się szybką wysyłką.
W na maila odpisuje automat,informując ÅŒe 95% paczek dociera w ciągu 14 dni roboczych,moja niestedy nie dotarła.
Na infolinię nie moÅŒna zadzwonić,odrzuca połączenie.

2024幎2月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ