ZÅodziejska firma która czuje siÄ tak pewnie ÅŒe nikt nie zrobi im nic! Banda zÅodziej! ZapÅaciÅam za zamówienie i nie doszÅo do dziÅ od 2023 roku Milion wiadomoÅci i cisza ! Banda zÅodziej a nik... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ððð€ð®ð©ð¢Åam sukienkÄ constance pod koniec stycznia . Nie zasÅuguje nawet na 1 gwiazdkÄ ze wzglÄdu na inne zdjÄcie i opis w stosunku do tego co przyszÅo. Nie wspominajÄ c o bardzo dÅugim czasie wys... ãã£ãšèŠã
To po prostu oszuÅci . Dziwne ÅŒe nadal dziaÅajÄ po tylu oszustwach jakich siÄ dopuszczajÄ . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarÅ mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produk... ãã£ãšèŠã
SÅuchajcie jest nadzieja, ÅŒe towar przyjdzie ð€£. Suknia Ålubna, która zamawiaÅam(na szczÄÅcie za niewielkie pieniÄ dze) w styczniu, przyszÅa dzisiaj. Ålub miaÅam miesiÄ c temu. Generalnie sukienka miaÅ... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ZamówiÅem i wszystko byÅo w porzÄ dku
ZamówiÅem i wszystko byÅo w porzÄ dku, paczka dotarÅa i nie miaÅem ani jednego problemu z jakoÅciÄ towaru czy komunikacjÄ ze sklepem w trakcie.
Zegarek wyglÄ da tragicznie miaÅem nieâŠ
Zegarek wyglÄ da tragicznie miaÅem nie wyobraÅŒenie o nim nie doÅÄ ÅŒe jakiÅ maÅy to tylko naklejki zamiast 3d byÄ i jeszcze ta cena do zegarka nie adekwatna
ZÅodzieje
Firma poÅrednik, kasuje pieniÄ dze, a nie wysyÅa produktów jest takie jedno sÅowo które dokÅadnie opisuje ich dziaÅalnoÅÄ ZÅODZIEJE. Tyle w temacie. NIE POLECAM
DÅugie terminy i brak informacji o zwrocie towaru i pieniÄdzy.
Oszukiwanie dotyczÄ ce terminu dostawy.Czekam od 6 stycznia .Nie mogÄ siÄ dopytaÄ,mimo kilku maili o zwroty jak gdzie wysÅaÄ,kiedy bÄdÄ zwrócone pieniÄ dze.Firma próbuje mnie zbyÄ,ÅŒe jest tylko poÅrednikiem i tak wÅaÅciwie to nie odpowiada.A przecieÅŒ ona pobraÅa pieniÄ dze a teraz siÄ od tego odcinajÄ .Nigdy wiÄcej zakupów w tej firmie.PoraÅŒka.
Niestety teÅŒ daÅem siÄ naciÄ gnÄ Ä naâŠ
Niestety teÅŒ daÅem siÄ naciÄ gnÄ Ä na ofertÄ tego sklepu zizer.pl, która jak siÄ okazaÅo po fakcie nie jest z Polski. Czekam na przesyÅkÄ i nadal nie otrzymaÅem. Na wiadomoÅci odpowiada robót, który wysyÅa w kóÅko to samo i numer paczki który rzekomo wysÅali a na ÅŒadnej ze stron co dali link nie widnieje. DzwoniÄ teÅŒ nie ma sensu. Ja napisaÅem skargÄ do EUROPEJSKIEGO CENTRUM KONSUMENCKIEGO. Polecam wszystkim których oszukali. Wczoraj tj. 16.03 bluza dotarÅa ale trzeba byÅo dopÅaciÄ do wysyÅki a miaÅa byÄ darmowa. JeÅli chodzi o jakoÅÄ to czas pokaÅŒe ale ogólnie na zdjÄciu wyglÄ daÅa o wiele lepiej. Drugi raz nic nie zamówiÄ w tym pseudo sklepie !!!!!!! ODRADZAM wszystkim !!!
Dramat - omijajcie z daleka, naciÄ gacze!
Niestety ja równieÅŒ przestrzegam! Oszustwo i naciÄ ganie! PieniÄ dze za zamówienie wpÅacone do ZIZER.PL, towar miaÅ byÄ w 5 dni, dotarÅ po 45 dniach - pÅaszcz inny, dÅugoÅÄ inna, materiaÅ dramat. Reklamacja w ten sam dzieÅ, nastÄpnie odstÄ pienie mailowe - w odpowiedzi deklaracja o uwzglÄdnieniu reklamacji i wysÅaniu nowego pÅaszcza? Ponowny brak akceptacji takiego rozwiÄ zania, nie potrzebujÄ drugiego niezgodnego z umowÄ i zdjÄciami pÅaszcza - wniosek o odstÄ pienie i zwrot Årodków - w odpowiedzi info, ÅŒe oni sÄ tylko platformÄ z siedzibÄ za granicÄ i mogÄ odstÄ pienie realizowaÄ u producenta, pewnie z Chin?
Potwierdzam - ozuÅci
Potwierdzam - oszuÅci. Wzkaźnik laserowy zamówiony 16.12.2023. MiaÅ byÄ w magazynie, dostawa za 2 dni. PrzyszedÅ po 70 dniach, musiaÅem dopÅaciÄ 8,5zÅ za przesyÅkÄ pobraniowÄ (nie byÅo o tym mowy), brak moÅŒliowÅci zwrotu, bo zizer jest firmÄ czeskÄ (nie polskÄ i oni tylko poÅredniczÄ - czyli przekazujÄ Twoje zlecenie zakupu do chin i chiny to Ci moÅŒe kiedyÅ dostarczÄ . Å»adnej informacji jaki produkt i dostarczÄ , kto jest sprzedawcÄ , ÅŒadnego listu ÅledzÄ cego.
OSZUÅCI!!!
W opisie aukcji byÅa informacja, ÅŒe wysyÅka w 48 h.
Brak wysyÅki.
Brak produktu.
Brak numeru przesyÅki mimo proszenia i bÅagania codziennie.
Totalna olewka klienta. OszuÅci. Nie mam ani produktu zamówionego ani kasy!!!!
ZIZER OSZUSTWO
OszuÅci . Od poczÄ tku lutego czekam na zamówiony krawat. Zero kontaktu, na maile odpowiada TEREZA, bot. Ja stary wyga daÅem sie nabraÄ , nie przeczytaÅem opinii, Dobrze, ÅŒe to tyko stówka. Omijajcie firmÄ ZIZER jak najdalej.
To kolejna platforma zaÅoÅŒona przez OSZUSTÃW !!!
To kolejna platforma zaÅoÅŒona przez OSZUSTÃW !!!
Nie bÄdÄ powtarzaÅ opinii z poprzednich komentarzy, bo majÄ
taki sam styl / model dziaÅania. Na stronie wszystko wyglÄ
da fajnie...pÅacisz...i temat sie urywa...zero kontaktu i informacji o przesyÅce :-(((!
Ja zgÅaszam sprawÄ na POLICJÄ...mam nadziejÄ, ÅŒe siÄ tym zainteresujÄ
....szkoda, ÅŒe tylko nieliczni, jak sÄ
dzÄ po komentarzach tak robi.
Naprawde prezent na zajaca! Zostalismy oszukani!
A jednak paczka dotarla! Mial byc to prezent urodzinowy w lutym a przyda sie na prezent na zajaca!!!
Taka wczesniej pisalem opinie.
To jest firma, ktora przyjmuje zamowienia i kasuje pieniadze ale nie dostarcza zamowionego materialu.
Prosze zgloscic na policje, do swojego banku albo do finansowki.
Moze ktos trafi na kogos kto sie zainteresuje sprawa albo ma doswiadczenie, co mozna zrobic.
Ja bylem na policji i "0" reaksji, bo 85 zl tylko!
OszuÅci
OszuÅci - na karcie produktu nie byÅo informacji, o tym ÅŒe dostarczajÄ towar po zapÅacie z góry do 60 dni roboczych!!! Bezosobowa obsÅuga - bezosobowe maile - jakbyÅ gadaÅ z robotem - odstÄ piÅam od umowy przed dostawÄ bo takie mam prawo a oni napisali, ÅŒe im przykro i ÅŒe tego nie przyjmujÄ . OSZUÅCI i ZÅODZIEJE
oszuÅci towar niby wysÅany a SMS oâŠ
oszuÅci towar niby wysÅany a SMS o pieniÄ dze wciÄ ÅŒ przychodzÄ rozmowa z botem nie dajcie siÄ zrobiÄ tak jak ja
Witam sklep poraÅŒka kupiÅem kurtkÄ
Witam sklep poraÅŒka kupiÅem kurtkÄ, czekam juÅŒ miesiÄ c na dostawÄ i nic, piszÄ ÅŒe muszÄ czekac na zamówienie od innych dostawców a produkt jest dalej wystawiany na sprzedaÅŒ piszÄ ÅŒe jest dostÄpny w magazynie i ÅŒe przesyÅka bÄdzie w 24 godziny,,,,dramat poprostu nie polecam sklepu absolutnie
brak przesyÅki mimo opÅacenia jej
Ta firma to oszuÅci. Nie dosc ÅŒe czekam juÅŒ 26 dni na przesyÅkÄ to jeszcze cena produktów ulegÅa obniÅŒce. Jednym sÅowem przepÅaciÅam za coÅ czego jeszcze nie dostaÅam.
Nie polecam tej firmy.
Nie polecam tej firmy.
Na zamówienie czekam kolejny tydzieÅ,choÄ reklamujÄ
siÄ szybkÄ
wysyÅkÄ
W na maila odpisuje automat,informujÄ
c ÅŒe 95% paczek dociera w ciÄ
gu 14 dni roboczych,moja niestedy nie dotarÅa.
Na infoliniÄ nie moÅŒna zadzwoniÄ,odrzuca poÅÄ
czenie.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹