ZÅodziejska firma która czuje siÄ tak pewnie ÅŒe nikt nie zrobi im nic! Banda zÅodziej! ZapÅaciÅam za zamówienie i nie doszÅo do dziÅ od 2023 roku Milion wiadomoÅci i cisza ! Banda zÅodziej a nik... ãã£ãšèŠã
ððð€ð®ð©ð¢Åam sukienkÄ constance pod koniec stycznia . Nie zasÅuguje nawet na 1 gwiazdkÄ ze wzglÄdu na inne zdjÄcie i opis w stosunku do tego co przyszÅo. Nie wspominajÄ c o bardzo dÅugim czasie wys... ãã£ãšèŠã
To po prostu oszuÅci . Dziwne ÅŒe nadal dziaÅajÄ po tylu oszustwach jakich siÄ dopuszczajÄ . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarÅ mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produk... ãã£ãšèŠã
SÅuchajcie jest nadzieja, ÅŒe towar przyjdzie ð€£. Suknia Ålubna, która zamawiaÅam(na szczÄÅcie za niewielkie pieniÄ dze) w styczniu, przyszÅa dzisiaj. Ålub miaÅam miesiÄ c temu. Generalnie sukienka miaÅ... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nie polecam sugerowaÅem siÄ ich tabela rozmiarów podczas skÅadania zamówienia przyszedÅ rozmiar prawidÅowy 3xl ale rozmiar kurtki nie adekwatny z rozmiarem tabelki ( za maÅe ) reklamacji mi nie uznali bo jak to oni stwierdzili sÄ tylko poÅrednikiem sprzedaÅŒy nie polecam omijaÄ szerokim Åukiem
Ta firma to oszustwo !!!!!!!
Ta firma to oszustwo. Nie ma z nimi kontaktu. Na maile odpisuje jakiÅ automat, ciÄ gle zapewniajÄ c, ÅŒe przesyÅka jest juÅŒ wysÅana. Na paczkÄ czekamy juÅŒ 3 tygodnie i w dalszym ciÄ gu jej nie ma.
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Na towar czekam 3 tygodnie - choÄ miaÅ juÅŒ byÄ wysÅany 2 tygodnie temu. Poinformowano mnie, ÅŒe nie mogÄ zrezygnowaÄ - na próbÄ rezygnacji z zakupy. Jedno wielkie oszustwo.
OszuÅci!!!
OszuÅci!!!
Czekam na paczkÄ drugi miesiÄ
c i nie otrzymam raczej
odbiór przesyÅki
Witam, czy ktoÅ otrzymaÅ w ogóle przesyÅkÄ i po ilu dniach od zamówienia ????
KâŠ..
OszuÅci! Do dnia dzisiejszego nie otrzymaÅam zamówienia. Kontakt zerowy! Stracone pieniÄ dze! Ta strona to jedna wielka Åciema!
Oszustwo
Nie doÅÄ, ÅŒe pobrali za przepakowanie paczki, to przy odbiorze musiaÅam zapÅaciÄ za cÅo! Gdybym miaÅa ochotÄ zamówiÄ z aliexpress to zamówiÅabym z aliexpress a nie z Zizera. Trzymajcie siÄ z daleka!!
Zizer to oszusci
Zgadzam siÄ z innymi osobami, to oszuÅci. ZamówiÅam 3 bÅyszczyki, okazuje siÄ, ze taka transakcja nie istnieje ale niby jest wysÅana i w drodze. WysyÅajÄ smsy aby opÅaciÄ wysylke z nr: 509 323 146 .Nie odpisujÄ na maile. Infolinia to automat, nie ma moÅŒliwoÅci porozmawiania z obsÅuga, bo nie istnieje. ZgÅaszam sprawÄ na policjÄ!!!
ZÅodzieje i oszuÅci zÅoÅŒyÅam zamówienieâŠ
ZÅodzieje i oszuÅci zÅoÅŒyÅam zamówienie 12.12.23r.Do tej pory nie otrzymaÅam przesyÅki .Jak nie otrzymam zgÅaszam sprawÄ na policjÄ i do dziaÅu ochrony konsumenta
Brak informacji o wysyÅce paczki
KupiÅam plecak do dziÅ nie przyszedÅ. zero kontaktu z strony sklepu ciÄ gle wysyÅajÄ takie same wiadomoÅci. Na infolinii mówiÄ ÅŒe nie mogÄ odesÅaÄ pieniÄdzy poniewaÅŒ paczka jest w drodze. Nie dostaÅam ÅŒadnego linku do Åledzenia paczuszki, dopiero na infoliniÄ dali przybliÅŒony czas dostawy paczki, który juÅŒ minÄ Å i nadal a temacie cisza.
Nie polecam! Zwykli oszuÅci. ZapÅaciÅam za towar, Årodki zaksiÄgowane (31.01.2024), a od dwóch dni rozmawiam z botem Tereza, która ubolewa, ale "Niestety w chwili obecnej nie mamy dostÄpnego numeru Åledzenia od naszego dostawcy, co uniemoÅŒliwia nam udostÄpnienie Wam moÅŒliwoÅci Åledzenia przesyÅki online". PÅatnoÅÄ dostali, a teraz ÅciemniajÄ z problemami z wysyÅkÄ . "Czasami zdarza siÄ, ÅŒe dostawca nie udostÄpnia numeru Åledzenia natychmiastowo lub wysyÅa go z lekkim opóźnieniem, chociaÅŒ przesyÅka juÅŒ jest w drodze do Was. "
ZÅodzieje ,oszuÅci tyle w temacie.
ZÅODZIEJE I OSZUÅCI
ZÅODZIEJE I OSZUÅCI ! CZEKAM NA ZAMÃWIONY TOEAR 2 MIESIÄCE I ECHO ... BRAK MOÅ»LIWOÅCI POROZMAWIANIA Z KIMÅ, TYLKO Z BOTEM MOÅ»ESZ WYMIENIÄ PARÄ ZDAÅ, PRZY CZYM ZAPEWNIA Å»E JEST WSZYSTKO OK, A W CALE TAK NIE JEST. NIE POZDRAWIAM.
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam! Kupilam obroze dla kota ponad miesiac temu i do dzisiaj nie nie przyszlo!
Nie ma zadnego odzewu po stronie sklepu wiec zapewnie nie mam juz co liczyc na zakupiona obroze.
Ponizsze opinie przy artykule z obroza zostaly napisane przez fejkowych klientow. Prosze nie wierzyc w dostawe w ciagu trzech dni :)
Nie polecam! Strata pieniedzy i czasu!
JEDNO WIELKIE OSZUSTWO
JEDNO WIELKIE OSZUSTWO - Czytam niektore recenzje i zgadzam sie z kazda tylko ja chyba przebije wiekszoÅÄ bo moj towar idzie? -jedzie ?-pÅynie? i jakos nie moze dojechac od 17 grudnia 2023r a mamy prawie polowÄ marca -a miaÅ byc dostarczony w 3 dni najpozniej do 5 dni
OMIJAC Z DALEKA
OszuÅci!
OszuÅci!! Czekam prawie miesiÄ c... A kontakt nie moÅŒliwy. JeÅli przesyÅka nie dojdzie sprawa bÄdzie zgÅoszona na policjÄ i do rzecznika praw konsumenta
Co to ma byÄ
Co to ma byÄ, Åciema, Åciema i jeszcze raz Åciema, jak moÅŒna ludzi jak w chuja robiÄ , masakra, omijajcie to z daleka...
OszuÅci to co mam do powiedzenia .
OszuÅci.
10.01.2024 zamówiÅam przesyÅkÄ ÅŒe strojem pirata, dla brata. Informacja na stronie, ÅŒe bÄdzie to wysyÅka expresowa i do godziny bodajÅŒe 14 jesli sie oplaci, to bedzie wyslana w tym samym dniu. Po 6 dniach 0 odzewu. Nie dostaÅam nawet informacji, ÅŒe przesyÅka zostaÅa wysÅana, wiÄc napisaÅam do nich.
Jak siÄ okazaÅo przesyÅka jest wysyÅana z Czech. PrzeÅwietliÅam caÅÄ
stronÄ i nic. Å»adnej informacji o Czechach oprócz tej na samym dole strony, ÅŒe firma jest tam zarejestrowana. Napisali, ÅŒe powinna dojÅÄ do tygodnia, a w skrajnych przypadkach do póŠroku. Zwrot kosztów? SkÄ
dÅŒe. Bo oni sÄ
tylko cytujÄ
c Centrum Handlowym i to nie od nich naleÅŒy. No dobra, ale skoro to oni przyjÄli pieniÄ
dze, a ja nie dostaÅam ÅŒadnej informacji o tym, ÅŒe paczka jest wysÅana, to mogÄ
mi zwróciÄ, a im powiedzieÄ, ÅŒeby jej nie wysyÅali. Nie i koniec. Jest 27.01 a przesyÅki, ani maila dalej nie dostaÅam
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã