Jeg er nu gÃ¥et igang med min dÃ¥se nr 2 - indtil videre har jeg ikke haft en virkning endnu - vÃ¥gner stadig flere gange om natten - men hÃ¥ber at nÊste dÃ¥se giver mig effekten af Jeres produkt. Mvh Ha... ãã£ãšèŠã
Zleeep skuffer virkelig aldrig. Hvis jeg har meget om Þrerne, uro i benene eller bare trÊnger til en roligere sÞvn, sÃ¥ er det bare den bedste mÃ¥de, at opnÃ¥ det pÃ¥. Det er ikke en sovepille, det er ikk... ãã£ãšèŠã
FortrÞd mit kÞb et par timer efter bestilling! Skrev mail til dem og ingen problemer med at stoppe ordren samt tilbagefÞre pengene efter et par dage! Hyggelig korrespondance med firmaet!
Har bestilt 4 Êsker Zleeep men modtager 1 stk. Skriver med det samme en mail men fÃ¥r ingen respons. Skriver igen dagen efter men der er ingen svar. Ellers vÊret tilfreds indtil dato men syntes ikke de... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zleeep er et hÞjkvalitets vitamin- og mineraltilskud, som bidrager til en normal og rolig sÞvn, samt hjÊlper kroppen med at finde hvile og afslapning.
ãã³ããŒã¯
- zleeep.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rigtig god service
Der var lidt mistforståelser i starten, fordi jeg havde glemt at skrive min adresse :)
Zleeep sendte en ny pakke til mig uden spÞrgsmål. God service. Vil bestemt bestille der igen med korrekt adresse:)
Kom til tiden.sover godt.
Som altid hurtig levering ogâŠ
Som altid hurtig levering og fremragende produkt ð
Pillerne virker fint for mig
Pillerne virker fint for mig, jeg falder hurtigt i sÞvn og får en uafbrudt sÞvn ihvertilfÊlde i ca 5-6 timer hvorefter virkningen aftager.
Fantastisk produkt.
For mig var det spild af penge
For mig var det spild af penge.
Havde overhovedet ingen virkning, desvÊrre.
Syntes overhovedet ikke pillerne virkerâŠ
Syntes overhovedet ikke pillerne virker på mig
Super fint produkt
Virker rigtig fint. Man bliver helt afslappet i kroppen og sover bedre
De redder min aften og nat
De redder min aften og nat. Jeg lider af kraftig restless legs syndrom og får medicin, men i stressede perioder er det ikke nok.
SÃ¥ tager jeg disse piller, og bum jeg har ro i kroppen.
Jeg har prÞvet er hav af andre produkter uden helt så god effekt son disse.
Jeg er nu gÃ¥et igang med min dÃ¥se nr 2âŠ
Jeg er nu gået igang med min dåse nr 2 - indtil videre har jeg ikke haft en virkning endnu - vågner stadig flere gange om natten - men håber at nÊste dåse giver mig effekten af Jeres produkt.
Mvh Hanne
De piller jeg fil tilsendt hed noget andet end dem jeg så på fb, men det er de samme, fandt jeg ud af. Og ros for gd service fra firmaet.

Fin kundeservice
Fin kundeservice, men jeg har desvÊrre ingen effekt af produktet. Har snart prÞvet alt for at få en god nattesÞvn.
Men håber virkelig det kan hjÊlpe andre
Mange hilsner Pia

Frisk levering ..
Falder hurtigt i sÞvn og sover hele natten
Efter flere år med dårlig nattesÞvn falder jeg nu hurtigt i sÞvn og sover hele natten. Det er så skÞnt at få mere overskud i hverdagen. Jeg kan derfor anbefale andre at prÞve Zleep.

Zleeep ããã®åç
Virker ikke pÃ¥ mig desvÊrre ð
Jeg har prÞvet mange produkter gennemâŠ
Jeg har prÞvet mange produkter gennem tiden og også vÊret i kontakt med min lÊge angående sovemedicin. Men jeg må sige at de her Zleeep vitaminer virkelig hjÊlper, og det bedste er at man ikke bliver afhÊngig ligesom med sovemedicin.
Jeg modtog mine vitaminer allerede 1âŠ
Jeg modtog mine vitaminer allerede 1 dag efter jeg havde bestilt dem - dejlig med hurtig fragt ð