In tegenstelling tot de negatieve reactie van 19 september, zijn wij juist wel heel tevreden over Zolemba. Na het melden van ons probleem met de etiketten, werd er adequaat gereageerd, er was blijk... もっと見る
企業が回答しました
Waardeloos bedrijf! Ver weg van blijven. Problemen met etiketten, wat een bekend probleem is gezien de erkenning bij eerdere bestellingen. Echter nu opeens niet meer thuis geven als het probleem weer... もっと見る
企業が回答しました
Bij de laatste levering zaten nogal wat rollen etiketten met luchtbellen. Daardoor loopt onze printer vast. Klacht gemeld en er worden nieuwe rollen geleverd, maar als dit probleem blijft voordoen z... もっと見る
当該企業による記述
Bij Zolemba staat jij als klant centraal in alles wat wij doen. Als Europa's vooruitstrevende e-commerce drukkerij zetten we niet alleen in op innovatie, maar hechten we ook veel waarde aan het creëren van de perfecte klantbeleving. Onze productie-, logistiek-, marketing- en serviceteams werken naadloos samen via onze portals met één gezamenlijk doel: het waarborgen van jouw tevredenheid door betrouwbare leveringen, uitstekende klantenservice en producten van de hoogste kwaliteit.
Zolemba produceert en levert onbedrukte labels voor de bekende merken labelprinters: Dymo, Brother, Zebra, Star en Seiko.
Daarnaast produceert Zolemba ook op maat gemaakte bedrukte labels, geheel volgens jouw aangeleverde ontwerp.
Op Zolemba.nl vind je overzichtelijk een ruim assortiment labels, verzendetiketten, en labelprinters voor scherpe prijzen. De lage prijzen zijn te danken aan onze eigen productie van compatible labels, soepele logistieke processen, het unieke bestandscontrolesysteem en de meest innovatieve drukmachines.
Nijverheidsstraat 16, 7482 GZ, Haaksbergen, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Correct order and delivery time, even faster then prommis.
regards Indalfresh sl
Kees Jansen

Zolemba NL からの回答
Al een aantal jaar zijn wij klant bij Zolemba en nemen wij diverse bedrukte etiketten af. Zolemba biedt voldoende mogelijkheden om al onze etiketgerelateerde behoeften bij hen uit te laten voeren. De klantenservice en de afdeling DTP zijn altijd bereid om mee te denken. Mocht er eens iets niet helemaal goed gaan, dan wordt dit professioneel en naar tevredenheid opgelost. Daarom beoordelen wij met 5 sterren!

Zolemba NL からの回答
Bestelde materialen waren snel binnen. Het product is van gewenste kwaliteit.

Zolemba NL からの回答
Snelle levering, ik had mijn vorige bestelling herhaald, helaas zijn de etiketten A4 iets anders maar toch goed bruikbaar, helemaal tevreden. Het pakket was goed ingepakt, en netjes verstuurd. Kan het iedereen aanraden.

Zolemba NL からの回答
Het was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Zolemba. De bestelmodule vond ik erg ingewikkeld en tijdrovend. Gelukkig ben ik telefonisch heel goed verder geholpen en daardoor tevreden met het resultaat.

Zolemba NL からの回答
Een prima en eerlijk bedrijf om zaken mee te doen.
Hebben mij ontzettend geholpen met een product die ik zelfs niet bij hun had aangeschaft, dat gebeurt mij nooit meer.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。