連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

W tej firmie praktycznie nie ma

W tej firmie praktycznie nie ma zwrotów. Firma nie podaje adresu zwrotu zamówienia, a paczki-zwrotu zakupionego towaru wysyłanego na adres ZWROTY podany w liście przewozowym paczki przez firmę Zoreli; nie został przyjęty i paczka wróciła do mnie. Towar był tak złej jakości ÅŒe skierowałem go do utylizacji. Straciłem w efekcie takiej postawy firmy 235 złotych. Omijajcie Zoreli szerokim łukiem !!!

2026幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

Sukienka dotarła z opóźnieniem

Sukienka dotarła z opóźnieniem - zdjęcie na stronie zdecydowanie odbiega od sukienki która dotarła, materiał to poliester i nie ma moÅŒliwości szybkiego zwrotu do sprzedawcy z którym jest utrudniony kontakt, ubrania prawdopodobnie sprowadzane z Chin i dlatego tak długi okres oczekiwania - ten sklep to jedno wielkie oszustwo

2026幎5月12日

Replacement item

The item I ordered was not suitable so I requested a return. Zoreli offered a replacement free of charge which arrived quickly and is a perfect fit. Excellent service.

2026幎4月21日

Zoreli からの回答

We’re delighted that you’re happy with your experience with our shop. Your feedback is very valuable to us and motivates us to continue providing the best possible service.

We hope you enjoy your purchased item very much and that we will see you again soon.
-The Zoreli Team

5぀星のうち2の評䟡

Be aware

Saw a jacket quite nice want to know the size more detail , on their website only show S M or L . buying something abroad we all want to make sure it fits and avoid return process cos it takes times . Sent two email to ask them for their jacket size guide that was 5 days ago , no communication at all wonder why have 4star reviews

2026幎2月27日

Zoreli からの回答

We are very sorry to hear that your experience did not meet expectations. Customer satisfaction is very important to us and we would be happy to help find a solution. Please contact our team at info@zoreli.pl
so we can look into the matter and assist you.
-Team Zoreli

Ładna kurtka

Zamówiłem kurtkę i została szybko dostarczona! Jakość jest dobra, a kurtka ładnie leÅŒy.

2026幎2月3日

Zoreli からの回答

Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię! Cieszymy się, ÅŒe jest Pan/Pani zadowolony/a z doświadczenia z naszym sklepem. Państwa opinia jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszego oferowania najlepszej obsługi.

Po prostu dobrze

Zdecydowanie polecam zamówienie nowego kompletu ubrań. Dobra obsługa i bardzo dobra jakość.

2025幎12月29日

Delikatna odzieŌ

Zamówiłem spodnie i kurtkę i są bardzo wygodne! Super!

2025幎12月14日

5぀星のうち4の評䟡

OdzieŌ zgodnie z opisem

Musiałem trochę poczekać na przesyłkę, ale sweter jest dobrej jakości i ładnie wygląda. Od razu otrzymałem komplementy.

2025幎11月30日

5぀星のうち3の評䟡

Ładne ubrania, wysyłka nie jest szybka

Kupiłam fajną kurtkę dla mojego chłopaka. Wysyłka trwa chwilę, ale za to dostajesz fajną kurtkę.

2025幎12月31日

5぀星のうち5の評䟡

Obsługa klienta jest dobra i szybka.

Na pewno znowu tu zamówię. Obsługa klienta dobrze mi pomogła, gdy miałem pytanie. Jakość koszulki jest dobra.

2025幎12月18日

Szybka wysyłka

Jestem mile zaskoczona szybkością dostawy; sweter jest miły, ciepły i gruby. Absolutnie fantastyczny!

2025幎11月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス