Hei, Zoza er fantastisk bra- de er kjappe pÃ¥ levering, samt sÃ¥ har de en fantastisk kundeservice. Jeg mÃ¥tte reklamere pÃ¥ to av mine tightser, de tok meg pÃ¥ alvor, og nÞlte ikke med Ã¥ sende meg to nye... ãã£ãšèŠã
Pga litt nett feil sÃ¥ kontakta eg kundeservice Ã¥ fikk upÃ¥klagelig hjelp! Raske svar og lÞysingar, heilt fantastisk kundeservice ð Mottok plagga eg bestilte eit dÞgn etter mail om at pakken var sen... ãã£ãšèŠã
Overhodet ikke fornÞyd med kundeservicen. Har prÞvd to ganger å kontakte de for å bytte farge på tightsen, men de svarer meg ikke. Så her går varen i retur og aldri mer kjÞp fra denne siden igjen.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zoza Sportswear - Express yourself in trendy gym wear. - Vi er en 100% norsk nettbutikk. Vårt fokus er fornÞyde kunder. Vårt mål er å tilby et stort utvalg av treningstÞy.
Erdalsneset 17, 5305, FlorvÃ¥g, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@zoza.no
- zoza.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vanvittig lang ventetid
Venter nÃ¥ siden august. Ingen rask levering altsÃ¥. Babyen har vokst og passer nok ikke inn i det jeg har bestilt. Skulle vÊre en gave. MÃ¥tte kjÞpe noe i butikken istedenfor. Vansker med Ã¥ fÃ¥ kontakt. Tror faktisk at det brukes kunstig intelligens for Ã¥ svare. Ingen her i Norge ville svare pÃ¥ slik mÃ¥te. Hadde satt pris pÃ¥.Ã¥ fÃ¥ kontakt med noen mennesker ð©
Ble overrasket over kort leveringstid
Ble overrasket over kort leveringstid. Og produktet var helt slik jeg håpte det var
Umulig Ã¥ fÃ¥ returnert eller fÃ¥ kontaktâŠ
Umulig å få returnert eller få kontakt med kundeservice
FÃ¥r ikke svar fra kundeservice
Sports BH og topp.
Fordi ordren ble ekspedert omgående ,
super rask levering :)
Ser ut til å vÊre bra kvalitet.
Bra varer men kundeservice er dårlig
Bra varer men kundeservice er dårlig
Trenger returlapp og skrive 5 dager(hver dag)
KjempefornÞyd
Tightsen satt bra, men litt stor i str. Ellers kjempe fornÞyd.
Rask levering.
Hei har bestilt julegave til sÞstra toâŠ
Hei har bestilt julegave til sÞstra to par bukser den ene vÊrt veldig dårlig kvalitet dem har sprekt på rumpa med en gang når ho tok pa dem. Har skrevet til dokker flere ganger men fikk ikke svar
Jag fick fel storlek jag fick ett par iâŠ
Jag fick fel storlek jag fick ett par i storlek S. Det var inte den storleken jag bestÀllde.
Ekstremt dårlig kundeservice
Kjempe fornÞyd
Kjempe fornÞyd. Tightsen satt som et skudd. Kjempe god og trene i. Rask levering
Fantastisk!
Mottok plagga eg bestilte eit dÞgn etter mail om at pakken var sendt, å dei står virkelig til forventningane!
Blir ny bestilling neste lÞnningsdag ð
Veldig bra kundeservice
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd! Har bestilt flere modeller og alle veldig myke og behagelige i stoffet. Sitter godt på. Normal i stÞrrelse
Veldig fornÞyd
KjempefornÞyd med treningsklÊrne, sitter veldig fint på! Utrolig rask levering og super service. Anbefales på det varmeste!
Super service og meget bra passform pÃ¥âŠ
Super service og meget bra passform pÃ¥ klÊrne! ð€
SvÊrt fornÞyd
Hei,
Zoza er fantastisk bra- de er kjappe på levering, samt så har de en fantastisk kundeservice. Jeg måtte reklamere på to av mine tightser, de tok meg på alvor, og nÞlte ikke med å sende meg to nye! Dersom du er på utkikk etter en perfekt treningstights, så kjÞp en fra Zoza!
Perfekt
Elsker scrunch tightsenð€© og FOR EN FANTASTISK service. Anbefales pÃ¥ det sterkeste