Zeer tevreden over zwemco! Mijn bestelling is perfect en precies zoals beschreven geleverd. Alles klopte: van de productinformatie tot de levering. De verzending was snel en de producten waren ne... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De wereld van zwembadchemicalien is er een van pure oplichterij. Zwavelzuur 15 procent in bidons van 20 liter, tot daaraan toe, die vind je online voor minder dan 30 euro. Maar vloeibare chloor, natri... もっと見る
企業が回答しました
Aankoop Spa 3 personen gedaan, hij is heel mooi en uit kwalitatief hoogwaardig materiaal. Bij levering hebben de mannen echt alles uit de kast moeten halen om hem in mijn tuin geplaatst te krijgen wan... もっと見る
Bert gaf advies bij het vervangen van mijn zeswegskraan die niet meer afsloot. Omdat dezelfde niet meer verkrijgbaar was stelde hij een goed alternatief voor, die de dag na de bestelling op mijn de... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Zwemco.be vind je alles wat je nodig hebt om je zwembad eenvoudig te onderhouden en optimaal te laten werken. In onze webshop kan je snel en gemakkelijk de juiste producten bestellen: van waterbehandelingsproducten en zwembadpompen tot zwembadrobots, filters en handige accessoires. Wij richten ons vooral op particuliere zwembadeigenaars die hun zwembad zelf willen onderhouden en beheren. Daarom selecteren we producten die betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en efficiënt zijn. Zo helpen we je om je zwembadwater helder, gezond en perfect in balans te houden, zonder ingewikkelde oplossingen. Naast een uitgebreid assortiment delen we ook onze technische kennis. Zwembadtechniek kan soms complex lijken, maar met de juiste uitleg en producten wordt onderhoud een stuk eenvoudiger. Bij Zwemco.be helpen we klanten om de juiste keuze te maken voor hun zwembadinstallatie, waterbehandeling en automatisatie. Gebruiksgemak, duidelijke informatie en goede service staan bij ons centraal. Dankzij een overzichtelijke webshop en snelle levering kan je zonder zorgen de producten bestellen die je nodig hebt. Of je nu je zwembadwater wil verbeteren, onderhoud wil vereenvoudigen of je installatie wil optimaliseren, bij Zwemco.be vind je alles om zorgeloos van je zwembad te genieten.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Zeer snelle en correcte levering
Zeer tevreden over zwemco!
Zeer tevreden over zwemco!
Mijn bestelling is perfect en precies zoals beschreven geleverd. Alles klopte: van de productinformatie tot de levering. De verzending was snel en de producten waren netjes verpakt.
Zeker een aanrader, ik bestel hier in de toekomst graag opnieuw!
Top bedrijf
Altijd bereikbaar, snelle service en problemen worden direct en correct aangepakt
Steeds vlotte en snelle levering!
Steeds vlotte en snelle levering!
Bestellen zonder zorgen bij zwemco.be
Snel geleverd,en goede hulp bij vragen…
Snel geleverd,en goede hulp bij vragen over mn zwembad. Woon natuurlijk in de buurt..
De geplande levering was een dag later
De geplande levering was een dag later, ik moest er zelf achteraan gaan om dit te weten te komen. Jammer want een levering, overdag, op een weekdag, is niet zo gemakkelijk te plannen. Uiteindelijk werd de zending een dag later op de oprit afgezet.

Zwemco.be からの回答
Snelle levering en super technische dienst.
Snelle levering en de technische dienst aan de telefoon is zeer behulpzaam!
Dat alles prima verlopen is
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。