Zwrotzalot.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona, pomimo tego, ÅŒe strona pobiera prowizję za wygraną sprawę to i tak odzyskaliśmy znaczną część pieniędzy za odwołany lot z powodu pogody. Pół roku czekania, ale pieniądze na k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Firma skutecznie uzyskała odszkodowanie za odwołany lot. Współpraca łatwa i bezproblemowa. Po przesłaniu informacji o odwołanym locie firma zajęła się wszystkim. Wstępnie przewoźnik nie chciał wypłac... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wszystko trwało około 7 miesięcy, ale warto było czekać, bo dostaliśmy odszkodowanie moÅŒliwie najwyÅŒsze. Pieniądze na koncie w ciągu kilku dni od informacji o przyznaniu odszkodowania. Kontakt mailowy... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fatalne, moja sprawa została zgłoszona w kwietniu 2023 - mija 3 lata pieniądze przepadły. Szansa na otrzymanie odszkodowania za lot opóźniony o ponad 4 godziny poszła w piach. Firma nie odpowiada, a j... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 債暩回収

Zwrotzalot.pl に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

• Na serwisie Zwrotzalot.pl pomagamy pasaÅŒerom w uzyskaniu naleÅŒnych im odszkodowań od linii lotniczych. KaÅŒdego roku pomagamy tysiącom pasaÅŒerów, gdy ich lot został opóźniony, odwołany lub zawyÅŒona została liczba rezerwacji.

• Nasza firma była jedną z pierwszych tego typu w Europie. Od ponad 5 lat jesteśmy jednym z największych tego typu przedsiębiorstw.

• Współpracujemy z najlepszymi prawnikami w tej dziedzinie. To właśnie dlatego wygrywamy ponad 97% naszych spraw.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 114ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

2 miesiące po zgłoszeniu.....

Po napisaniu zgłoszenia o opóźnieniu lotu, otrzymałam potwierdzenie zgłoszenia i zapewnienie, ÅŒe zajmą się moją sprawą. RównieÅŒ miałam informacje, ÅŒe moÅŒe to trochę potrwać. Po jakimś czasie otrzymałam zapytanie - drobne pytanie czy linie lotnicze nie wypłaciły mi przypadkiem kasy. Po kolejnych kilkunastu dniach zapytałam się mailowo: co z moją sprawą i następnego dnia dostałam informację, ÅŒe własnie wpłyneła do nich kasa od lini lotniczych i ÅŒe proszą o podanie nr konta.
Wpłata na konto bardzo szybko. Linie lotnicze przyznały mi 300Euro, wypłacono 210. Całość trwała niecałe 2 miesiące.

2025幎3月3日

Bardzo polecam

Bardzo polecam! Nie spodziewałem się, ÅŒe uda się uzyskać odszkodowanie, ale po 2 miesiącach miałem juÅŒ pieniądze na koncie. Minimum formalności, na pewno będę korzystał w przyszłości i polecał innym :))

2025幎1月1日
5぀星のうち5の評䟡

Trochę to trwało ale jak mówią,,słowo

Trochę to trwało ale jak mówią,,słowo drozsze pieniędzy,, bardzo dobry kontakt i walczą jak tygrysy .Polecam ,,zwrotzalot ,, następnym razem teÅŒ skorzystam z ich usług, wszystko doprowadzone do końca i zwrot za lot okazal się materialnie na moim koncie dla mnie od 1 do 10 ,duÅŒe 10 , Adam

2025幎2月12日

Faktura za nicnierobienie!

W moim przypadku teÅŒ wystawili fakturę za coś czego nie zrobili. !!!

2025幎2月26日
Zwrotzalot.pl ロゎ

Zwrotzalot.pl からの回答

Szanowna Pani Katarzyno,

Podpisując pełnomocnictwo zaakceptowała Pani nasz Regulamin oraz warunki współpracy. Kilkukrotnie prosiliśmy Panią o ustosunkowanie się do naszych wiadomości, abyśmy mogli podjąć decyzję o ewentualnych dalszych krokach w sprawie. Niestety nie otrzymaliśmy odpowiedzi. Uprzejmie prosimy o przekazanie informacji, o które prosiliśmy w naszej korespondencji. Wówczas faktura zostanie niezwłocznie wycofana, a my z przyjemnością będziemy kontynuować Pani sprawę. Przypominamy równieÅŒ, iÅŒ na wycofanie pełnomocnictwa klient ma 14 dni od momentu jego podpisania. Dziękujemy za zrozumienie.

Z powaÅŒaniem,
Zwrotzalot.pl

To jest zwykłe oszustwo

To jest zwykłe oszustwo! Wystawiają faktury za usługi, których nie wykonali, próbując naciągnąć ludzi na kasę. W moim przypadku równieÅŒ chcieli wyłudzić pieniądze za coś, czego nigdy nie zamawiałem i na co się nie zgadzałem. Zero kontaktu, zero profesjonalizmu – tylko naciąganie!

2025幎2月25日
Zwrotzalot.pl ロゎ

Zwrotzalot.pl からの回答

Szanowny Panie,

Uprzejmie prosimy o kontakt mailowy wraz ze wskazaniem numeru Pana wniosku, a szczegółowo wyjaśnimy zaistniałą sytuację. Prosimy mieć na uwadze, iÅŒ podpisując pełnomocnictwo klient zapewnia, ÅŒe zapoznał się z naszym Regulaminem oraz warunkami współpracy oraz w pełni je akceptuje.

Z powaÅŒaniem,
Zwrotzalot.p

To jest SCAM.!!

To jest SCAM.!!! Wystawiają fikcyjne faktury , które naleÅŒy opłacić . Nam wystawili na kwotę 1387zł!!! Za rozwiązanie umowy , co wogóle nie miało miejsca! Nie muszę dodawać ÅŒe nic noe zrobili. To Oszuści! Zgłaszam sprawę na policję , nie mozna tak oszukiwać ludzi!!
JeÅŒeli nie odpowiedzą, zgłaszam to na policję!

2025幎2月25日

Oszustwo i wyłudzanie pieniędzy

Oszustwo i wyłudzanie pieniędzy. Nic nie zrobili w mojej sprawie, jedynie złoÅŒyłam wniosek i nic więcej nie mogli zrobić poniewaÅŒ moja sprawa juÅŒ toczyła się w innej agencji. Zrezygnowałam, mimo to wymagali ode mnie dokumentów, których nawet nie miałam aby wystawić mi fakturę. Brak kontaktu i jakiegokolwiek odzewu. Nie podpisywałam ÅŒadnej umowy, aby płacić fakturę na ponad 700zl ZA NIC. Zgłaszam to dalej :) do UOKiK i do prawnika :)

2025幎2月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス