Firma skutecznie uzyskaÅa odszkodowanie za odwoÅany lot. WspóÅpraca Åatwa i bezproblemowa. Po przesÅaniu informacji o odwoÅanym locie firma zajÄÅa siÄ wszystkim. WstÄpnie przewoźnik nie chciaÅ wypÅac... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wszystko trwaÅo okoÅo 7 miesiÄcy, ale warto byÅo czekaÄ, bo dostaliÅmy odszkodowanie moÅŒliwie najwyÅŒsze. PieniÄ dze na koncie w ciÄ gu kilku dni od informacji o przyznaniu odszkodowania. Kontakt mailowy... ãã£ãšèŠã
Fatalne, moja sprawa zostaÅa zgÅoszona w kwietniu 2023 - mija 3 lata pieniÄ dze przepadÅy. Szansa na otrzymanie odszkodowania za lot opóźniony o ponad 4 godziny poszÅa w piach. Firma nie odpowiada, a j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jestem pod wraÅŒeniem jak dobrze zostaÅam obsÅuÅŒona przez firmÄ Zwrot za lot. Kontakt z firmÄ jest bardzo Åatwy, wszystkie formalnoÅci odbyÅy siÄ elektronicznie. O kaÅŒdym etapie procedury byÅam informo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Zwrotzalot.pl ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
- Na serwisie Zwrotzalot.pl pomagamy pasaÅŒerom w uzyskaniu naleÅŒnych im odszkodowaÅ od linii lotniczych. KaÅŒdego roku pomagamy tysiÄ
com pasaÅŒerów, gdy ich lot zostaÅ opóźniony, odwoÅany lub zawyÅŒona zostaÅa liczba rezerwacji.
Nasza firma byÅa jednÄ
z pierwszych tego typu w Europie. Od ponad 5 lat jesteÅmy jednym z najwiÄkszych tego typu przedsiÄbiorstw.
- WspóÅpracujemy z najlepszymi prawnikami w tej dziedzinie. To wÅaÅnie dlatego wygrywamy ponad 97% naszych spraw.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfect ðð I am very satisfied andâŠ
Perfect ðð I am very satisfied and recommend it
NIGDY WIECEJ !
Skorzystalem juz X raz z Waszych uslug, ale tym razem z otrzymanego linka ktory rzekomo mial obznizyc Panstwa prowizje o 10% niestey zostala pobrana regularna. Po kontakcie telefonicznym zapeniono mnie ze zostanie to sprawdzone lecz ostatecznie dostalem informacje ze jesli mam problem to moge wystawic ocene co tez nastepuje. NIGDY WIECEJ TEJ FIRMY !
UPDATE: NIC NIE ZOSTALO ROZLICZONE, PROSZE NIE KLAMAC PROWIZJA JAKA PANSTWO POBRALI WYNIOSLA 32% ZWROT OD LINI LOTNICZYCH ZOSTAL WYEGZEKWOWANY PO 3TYG

Zwrotzalot.pl ããã®åç
Warte polecenia!
Na poczÄ tek winien jestem przeprosiny dla Zwrotzalot.pl gdyÅŒ sprawa ciÄ gnÄÅa sie ponad dwa lata i szczerze powiem ÅŒe straciÅem juÅŒ nadziejÄ ÅŒe co kolwiek uda siÄ wywalczyÄ a maile z proÅbami o podanie dodatkowych informacji zaczynaÅy naprawdÄ mnie irytowaÄ i wprawiaÄ w zÅoÅÄ co byÅo przyczynÄ nieprzychylnych opini podczas rozmów ze znajomymi i za co bardzo przepraszam. Finalnie po ponad dwuch latach Zwrotzalot.pl uzyskaÅ odszkodowanie które zostaÅo mi wypÅacone za co bardzo dziÄkujÄ. ZaskakujÄ cy byÅ fakt ÅŒe informacjÄ o odszkodowaniu otrzymaÅem w dniu moich urodzin co potraktowaÅem jak naprawdÄ zaskakujÄ cy prezent urodzinowy. DziÄkujÄ za obsÅugÄ i z czystym sumieniem polecam gdyÅŒ sam w przyszÅoÅci w razie wystÄ pienia problemów z liniami lotniczymi do was powrócÄ.
Wszystko w porzÄ dku
Wszystko w porzÄ dku, kontakt bez problemu, szybki zwrot pieniÄdzy za opóźniony lot.dziekuje
Jestem bardzo zadowolona z usÅugâŠ
Jestem bardzo zadowolona z usÅug firmy.Na odszkodowanie czekaÅam ok.miesiaca i wÅaÅnie dziÅ wpÅynÄÅo.Polecam .
OszuÅci
OszuÅci. Nic nie robiÄ a na koÅcu kaÅŒÄ pÅaciÄ odszkodowanie. Wszystkie negatywne wiadomoÅci usuwane

Zwrotzalot.pl ããã®åç
Highly recommended thx
Polecam!!!
Firma ogarnia caÅy proces zwrotu zaâŠ
Firma ogarnia caÅy proces zwrotu za opóźnienia i zwiÄ zane z tym straty pasaÅŒera. Wystarczy wypeÅniÄ formularz i cierpliwie czekaÄ na rezultaty. KoÅcowym etapem jest podanie nr konta. Super!
yÅebym zadowolony z kontaktu i przesÅanych informacji
Dobry kontakt z klientem, tÅumaczenie spraw niejasnych, dziÄkujÄ
Sprawa zaÅatwiona
Sprawa zaÅatwiona w ok. 2 msc, komunikacja z firmÄ
emailow, do mnie naleÅŒaÅo tylko dostarczenie dokumentów w formie zdjÄÄ e-mailem, po wygranej pieniÄ
dze w ok. 3dni byÅy juÅŒ na koncie.
Serdecznie polecam i dziÄkujÄ za pomoc
Very helpful and smooth!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹