Talib er "a gentleman and a scholar", som man siger. FÞrst da jeg ringede ind omkring min stationÊre gamer PC, gav han mig nogle gode selvhjÊlpsrÃ¥d til, hvordan man kunne lÞse problemet egenhÊndig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God vejledning og gode rÃ¥d om hvilken lÞsning jeg har brug for. OverfÞrsel af gamle data til den nye PC gik hurtigt, jeg mÃ¥tte kun undvÊre mit IT i 2 dage. God information om det nye udstyr, og god hj... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefales. Jeg fik bÃ¥de hÞj kvalitet og hurtig service, samt med relevant rÃ¥dgivning. à -D var ikke tilfredse med bare at hurtigt kigge pÃ¥ mit problem, de undersÞgte i dybte og fulgte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
à byhÞj-data Er fÃ¥r 5-stjerner her fra! De er super kompetente og professionel i deres arbjede! oven i dette er de nogle af de rareset mennesker som er meget interesseret i at hjÊlpe deres kunder med... ãã£ãšèŠã
Har du problemer med din computer? Eller Þnsker du eventuelt at opgradere din hardware eller software? Hos os kan du fÃ¥ lÞst dine problemer og fÃ¥ en topsikret computer. à BYHÃJ-DATA tilbyder hjÊlp til nÊsten alt indenfor IT-lÞsninger til yderst fordelagtige priser!! Installation, opgradering, email, netvÊrk, virusbeskyttelse, back-up, fejlfinding, reparation osv.
Haslevej 6, 8230, à byhÞj, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ForfÊrdeligt sted. Jeg blev anbefalet at kÞbe en bestemt skÊrm hjem, med hjÊlp fra dem til at montere den. SkÊrmen kostede omkring 2000kr og deres service 1000kr. Efter 1 måned var der lysfejl i bunden af skÊrmen, og allerede omkring 6 måneder senere var skÊrmen helt i sort, uden noget nemt fix. De påtager sig intet ansvar for fejlen, selvom jeg udmÊrket godt er klar over, at jeg har behandlet min MacBook helt fint, og vil ikke hjÊlpe i den mindste grad. Lad vÊre med at bruge en masse penge på reparationer her. De har ingen respekt for garanti, og de slipper afsted med det ved at få kunder til at kÞbe reparationsdelene selv.
there was a big missunderstood that has cost me 300 DKK
à byhÞj Data er et super godt butik, vender tilbage hvis jeg har problemer med p.c
Great communication and clarification. They answered all our questions in a very helpful way and let us know what we might want to plan for in the future. :-)
En PC der ikke virker er stressende, men jeg fik hurtig hjÊlp, forståelse for at også enkle procedurer kan vÊre svÊrt, når man er lidt oppe i årene. Jeg havde tillid til, at diagnosen på PC en var rigtig og indtil videre kÞrer den igen.
Dani rykker ud, hurtigt, og lÞser mine priblemer. Sådan er det hver gang.
Fantastisk rådgivning. Hurtigt levering. Alt fungerer som det skal. Jeg er meget tilfreds.
Super fin service, altid mÞdt med et smil og en rar tone. Rigtig fint arbejde også. Fixede min harddisk da andre ikke ville tage den.
Jeg ville Þnske, at alle byer havde en IT-forretning ligesom à byhÞj Data. Det er ALTID sublim service, og ingen spÞrgsmål er for dumme. Du er i sikre hÊnder med Dani, Talib og Simon. TAK for jer!
Rigtig god service. Havde en gamercomputer til fejlsÞgning, og fik resultatet to dage efter, med et link til hvilket bundkort der skulle kÞbes. Kunne selv kÞbe og installere, og de gav god vejledning på trods af at jeg ikke kÞbte dem til at installere.
Awesome professional services with genuine customer care! âïžâïžâïžâïžâïž
God vejledning og gode råd om hvilken lÞsning jeg har brug for. OverfÞrsel af gamle data til den nye PC gik hurtigt, jeg måtte kun undvÊre mit IT i 2 dage. God information om det nye udstyr, og god hjÊlp via telefon, da den nye PC ikke kunne lukkes op (min egen fejl) Kan kun anbefale à byhÞj Data, og vil helt bestemt bruge dem igen hvis det skulle vise sig nÞdvendigt
Meget professionelt.
Meget behagelig og pÊdagogisk betjening fra personalet.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã